greece2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
γενικά υπάρχουν κοπέλες για πρωί?
γιατί τα γραφεία ανοιγουν αργά
τι να κανω .βλεπεις η κουλουρα.αν καποιος εχει κατι ας το πει σε pmΚανένα στούντιο καλύτερα είναι δύσκολη η ώρα που λες
μπορείς να κανοίσεις από την προηγουμενηγενικά υπάρχουν κοπέλες για πρωί?
καποια προταση μη φαω φολαμπορείς να κανοίσεις από την προηγουμενη
τη πηρα 1 φορα κατασταση μετρια δεν ενθουσιαστηκα.κατι αλλο.Μαρια μολδαβη
κανει πρωι 10:00? Ασ ειναι και αγνωστηΛίζα vip
Σε δουλευει αγορι μου. παρε Anni ή μαρια2κανει πρωι 10:00? Ασ ειναι και αγνωστη
μαρια 2? Ινφο? Τηλεφωνακι σε πμΣε δουλευει αγορι μου. παρε Anni ή μαρια2
καλημερα συναγωνιστες.υπαρχει καμια καλη προταση για αυριο πρωι στις 10:00 με ομορφο κορμι και καλες υπηρεσιες μεχρι 90 με 100 ευρο γιατη εχω γενεθλια και θελω να κανω ενα καλο δωρο στον εαυτο μου
Αυτήν την Χριστίνα στο κέντρο την συνάντησα και εγώ, από περιέργεια περισσότερο για κάθε τι νέο.Δεν νομίζω ότι μίλησε κανείς για σούπερ ευκαιρία. Απλά αν έχεις αφραγκιές για οριτζιναλ σι-τζι γαμάς μία ώρα ασταμάτητα μικρούλα. Πάντως μπουρδέλο του 10λεπτου δεν το λες..
Άρα δεν ήμουν άτυχος αλλά το έχει σύστημα.Αυτήν την Χριστίνα στο κέντρο την συνάντησα και εγώ, από περιέργεια περισσότερο για κάθε τι νέο.
Υπάρχουν πολλές φωτό της κοπέλας αν googleάρει κανείς το τηλέφωνό της. Βασικά εντυπωσιάστηκα πόσες πολλές διαφημίσεις έχει βάλει αυτή η κοπέλα (ή ο αγαπητικός της, διότι μάλλον τέτοια φάση πρέπει να παίζει)!
Στο δια ταύτα συμφωνώ και εγώ ότι στην συνεννόηση υπάρχει ένα μάλλον αρκετά σοβαρό θέμα με την κοπέλα. Ανοργάνωτη είναι; ξεχνάει εύκολα; τι να πω... Πάντως και εγώ την συνάντησα μετά από 2 αναβολές από πλευράς της συνολικής διάρκειας 40 λεπτών. Ευτυχώς που είχα ελεύθερο πρόγραμμα μετά διότι διαφορετικά θα το είχα ακυρώσει.
Από εμφάνιση είναι ότι στις φωτό, δηλαδή πραγματικά κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μέτρια, αγύμναστη κοπέλα. Αλλά σίγουρα εντός προδιαγραφών για συνεύρεση. Είναι εκεί στα 24-25 και έχει νεανικό κορμί. Μέτριο ανάστημα, στήθος 2άρι καλό. Από υπηρεσίες είναι γενικά δεκτική αλλά παθητική. Είναι GFE φάση για αγκαλιτσες και φιλάκια. Η πίπα της πολύ μέτρια, και φιλιά μέτρια. Ήταν διαρκώς με κλειστά μάτια σαν υπνωτισμένη. Δέχεται και CIM. Δίνει και την πίσω πόρτα της εύκολα με μικρό έξτρα. Γενικά είναι μια μέτρια περίπτωση και συστήνεται μόνον σε όσους έχουν υπομονή για το ραντεβού και υπομονή για καθοδήγηση στον αγώνα. Πριν πάτε κανονίστε να έχετε και μια ώρα κενή μετά για πάν ενδεχόμενο. Όσοι θέλουν η κοπέλα να τους πηδάει, επαγγελματισμό, και σχέσεις με μοντέλα να πάνε αλλού. Για 1ω/60ε είναι μέτριο VFM κύρια λόγω της αναξιοπιστίας της. Προσωπικά δεν με χάλασε και πολύ αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας...
κανει πρωι 10:00? Ασ ειναι και αγνωστη
Άρα δεν ήμουν άτυχος αλλά το έχει σύστημα.
Ολη αυτή η ιστορια με αυτό το Χριστινα , γιατι δεν ανοίγετε ένα θρεντ με θεμα "μπουρδελα σταθμος Λαρισσης "Την εχω πάρεκαι εγω κοντα στον στσθμό λαρίσης 60 ευρω ξαι κώλο μαζι σε προσφορα