spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ειχε αναφερθει πριν καιρο,απο οσο θυμαμαι.μετρια με ολα.ξέρει κάποιος αν είναι αληθινή η αγγελία?
ειχε αναφερθει πριν καιρο,απο οσο θυμαμαι.μετρια με ολα.ξέρει κάποιος αν είναι αληθινή η αγγελία?
θυμάσαι που να ψάξω?ειχε αναφερθει πριν καιρο,απο οσο θυμαμαι.μετρια με ολα.
σε αυτο το νημα,ειχαν γραψει.και (μαλλον)ειναι πρωην στουντιοκοριτσο.θυμάσαι που να ψάξω?
χρονικά δεν θυμάσαι?σε αυτο το νημα,ειχαν γραψει.και (μαλλον)ειναι πρωην στουντιοκοριτσο.
καλή περίπτωση την είχα πάρει στις αρχές του χρόνου ;) το μόνο μειον μικρο βυζί για τα γουστα μουξέρει κάποιος αν είναι αληθινή η αγγελία?
καλή περίπτωση την είχα πάρει στις αρχές του χρόνου ;) το μόνο μειον μικρο βυζί για τα γουστα μου
[/εχεις την καλοσυνη να δωσεις μια πληροφορηση-μινι κριτικη?καλή περίπτωση την είχα πάρει στις αρχές του χρόνου ;) το μόνο μειον μικρο βυζί για τα γουστα μου
Συναγωνιστη το υψος ειναι πραγματικο...χωρις τακουνια εννοειταικαλή περίπτωση την είχα πάρει στις αρχές του χρόνου ;) το μόνο μειον μικρο βυζί για τα γουστα μου
Για να ρωτας τετοιες μαλακιες τα θελει ο κολος σου!Δεν εχω παει ρε οργια με καμια ολο αυτο το διαστημα επειδη ψαχνω και οσες βρισκω σε αγγελιες ζητανε πολλα λεφτα εγω ψαχνω μια με το πολυ 50
ειναι κακο αυτο? γιατι με κραζετε ρε?
εγω ζητησα μια πληροφορια αλλα μαλλον δεν εχετε να δωσετε και απαντατε μαλακιες
καλώς το αρχιδακι το μικρουλικο. Τι έγινε κιλοτα; Θες να σε πιάσουμε κ να σε αρχίσουμε σε κανα κατούρημα μουνοσκυλο; Άντε πουστοπαιδοΕΙΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΜΗΝ το συνεχιζεις με αυτο τον τροπο....Δεν εχω παει ρε οργια με καμια ολο αυτο το διαστημα επειδη ψαχνω και οσες βρισκω σε αγγελιες ζητανε πολλα λεφτα εγω ψαχνω μια με το πολυ 50
ειναι κακο αυτο? γιατι με κραζετε ρε?
εγω ζητησα μια πληροφορια αλλα μαλλον δεν εχετε να δωσετε και απαντατε μαλακιες
κοψε ΚΑΙ ΕΣΥ...καλώς το αρχιδακι το μικρουλικο. Τι έγινε κιλοτα; Θες να σε πιάσουμε κ να σε αρχίσουμε σε κανα κατούρημα μουνοσκυλο; Άντε πουστοπαιδο
αυτο γινεται.θα προτιμουσα ομως ,και απο την πλευρα σου,να κρατησεις χαμηλους τονους.πισω απο την ασφαλεια του υπολογιστη και την ανωνυμια ολοι γινονται αντρακια
εγω φιλε γκουρου εκανα μια ερωτηση και ο καποιοι μου απαντησαν υβριστικα και προσβλητικα
δεν θελω αντιπαραθεσεις αλλα καποιος πρεπει να τους βαλει στην θεση τους δεν νομιζεις?