Nik455
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
διακοπες..αλλα πρεπει να γυρισε
διακοπες..αλλα πρεπει να γυρισε
Πιο πανω αναφερα μια ωρα στα 180 ευρω και το ραντεβου εγινε σε ξενοδοχειο το οποιο ειναι 23 ευρω
Αν και οξύμωρο, το ντούο είναι στα 180, τα ραντεβού κλείνει η Νάντια..H Madona πάντως παίρνει 150-200/h μόνη της...
Σε εσένα κανανε έκπτωση 200% ! Άρχοντας !!!
με τις αμαρτιες που εχεις εσυ μαζεψει η τιμη εκτοξευεται φιλε...
Αυτό συνιστά διακριτική μεταχείριση.
(βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με).
δίκιο έχει ο zadren, πάρε τη νάντιαγια παρε Ναντια ενα τηλεφωνο να σου πει...αφου εκαναν ντουο μαζι κατι θα ξερει...Ντουο παντως παιζουν...Μαντονα μονη της ειναι στα 500...
Η Ναντια μιλφ 50??Αν και οξύμωρο, το ντούο είναι στα 180, τα ραντεβού κλείνει η Νάντια..
Έχει βάλει σκοπό ο πάτερ να αφήσουμε παλι τον ενφια απληρωτο.πατερ επειδή είμαι και πιπινολατρης και ομορφοπαιδο περιμένω και εγώ πληροφορίες!!!!ρε συ ζαρτενουλη....μη μας τα κανεις αυτα,και ειμαστε και μακρια...
κλεισε μου μια θεση,σε κανα μηνα με το κοριτσι!
στο λεω απο τωρα,γιατι βλεπω να κανει "θραυση"χαχαχα!
ειναι εκτός μάλλον ίσως δεν έχει επιστρέψει ακόμα2 μέρες παιρνω τηλ την κ. Ντίνα αλλά κλειστό το τηλ. Αποσύρθηκε άραγε;
ειναι εκτός μάλλον ίσως δεν έχει επιστρέψει ακόμα
Κάποιο τηλέφωνο - σύνδεσμο γιατί το τλφ δεν απαντά ....
ναι εννοείται μια φορά σεξ?50e για μια ωρα,κατσαβιδατο αργο τελειο με θεα την κολαρα,καπου ειχε αγγελεια παλια νομιζω.αλλα αν θες τηλ.σου στελνω pm
κοιτα πριν κανενα διμηνο με τα ιδια λεφτα την ειχα παρει δυο φορες,εχτες μια δεν ζητησα αλλη δεν με επερνε η ωραναι εννοείται μια φορά σεξ?
παντρεύτηκε!θυμαστε μια ντανιελα; τι να κανει αυτή η ψυχη;
Αυτη που με εστησε σε ραντεβου?θυμαστε μια ντανιελα; τι να κανει αυτή η ψυχη;
θυμαστε μια ντανιελα; τι να κανει αυτή η ψυχη;
Απο τα καλυτερα γαμησια η Ντανιελα μαγκες!!!!κατι ειχα μαθει και εγω οτι παντρευτηκε στην Κεφαλλονια....κατι τετοιο....τρομερη περιπτωση ηταν!!!την ρουμανα λες ? με την φοβερη πιπα και το τρομερο γαμησι στο 100αρι ?
νομιζω αρραβωνιαστηκε/παντρευτηκε κατι τετοιο και εχει σταματησει οριστικα