pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
ασε ρε που την εχασεςΠοια ειναι αυτη η ντανιελα κ την εχασα?
ασε ρε που την εχασεςΠοια ειναι αυτη η ντανιελα κ την εχασα?
Ποια ειναι αυτη η ντανιελα κ την εχασα?
Εννοω ότι δεν την ξερβ κ δεν πρόλαβα να την γνωρίσω αυτό εννοώ την έχασα..!ασε ρε που την εχασες
Η γκομενα τα πηρε τελικα τα εξτρα 50?
τα 50 τα πηρε και πηγε στο ΒΡΑΧΟ στην Παρνηθα....Η γκομενα τα πηρε τελικα τα εξτρα 50?
ΥΓ1 Ποιος ειναι αυτος ο μαλακας? Κακως τον εκρυψες. Στον ΝΤΑΚΟ κ γρηγορα.
ΥΓ2 1η μερα στο γραφειο μετα απο διακοπες κ ειπα να τρολαρω λιγο.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ σκουληκια χούφτες...
Ο μαλακας αυτος προσφερε στην γκομενα 50 ευρω παραπανω στο πρωτο ραντεβου γιατι λεει τα αξιζει....την επομενη εστειλε στην γκομενα αυτο εδω το μηνυμα...
ΥΓ Σαλτα και γαμησου, χαλβά!
Ποσο γελοίος !!!! Και πόσοι τέτοιοι υπάρχουν . Θα πρέπει να ξεκαρδίζονται στο γέλιο οι επαγγελματίες του χώρου.
Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα.
Αγαπούληδες sugar daddies που στα σχεδόν 60 τους, επιδοτούν χοντρά και δε μιλαμε μονο για όσα σκάνε στο ραντεβού.
καλα, η κοπελια τι φταιει?Και το ονομα της κοπελιάς παρακαλω.
Να ξέρουμε να κοψουμε τα παρε δωσε (αν εχουμε)
Είναι μοιραία..καλα, η κοπελια τι φταιει?
Είναι μοιραία..
Μετακινησεις διαμονη. Πολλοι προσφερουν non-inclusive παικτες. Προσοχη.Έχει πολλούς αγαπούλες που πληρώνουν βασανάκια στις κοπέλες....
ΔΕΗ νερό ενοίκιο....
καλα, η κοπελια τι φταιει?
το πως βρεθηκε το μηνυμα στην κατοχη μου ειναι δικη μου δουλεια...δεν σε αφορα καθολου...γραφεις λες και εισαι της ΕΑΤ ΕΣΑ ρε φιλε....εισαι? Γιατι αν εισαι εγω δεν ειμαι στρατιωτακι....Κοπρεντε φιλε Σκορπιε?Και πώς βρεθηκε το μυνημα του άλλου στην κατοχη σου?
Εχεμυθεια μηδεν?
Θελω το ονομσ της εστω σε pm
Για να μπει μαυρη λιστα
Η πόρνη όντως δεν φταίει σε τίποτα την δουλειά της κάνει. Τώρα για να θέλει κάποιος να κάνει σχέση με ένα πορνίδιο που δεν έχει καμία ηθική αναστολή ψυχής και σώμα της και από τις δέκα λέξεις οι έντεκα είναι ψέματα..., φαντάζομαι πως θα είναι ψυχικά και εμφανισιακά τελειωμένος. Όλα τα πουτανακια εδώ μέσα αλλά και παγκοσμίως μια αίσθηση τους λειτουργεί.... Τα ΛΕΦΤΑ...!!!!Και το ονομα της κοπελιάς παρακαλω.
Και το ονομα της κοπελιάς παρακαλω.