professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.257
- Πόντοι
- 11.096
έλειπε διακοπές τέλος Αυγούστου λέει θα ερχόταν...Έτσι είχε πειΤο κλείνει όταν έχει τα γυναικολογικά της
έλειπε διακοπές τέλος Αυγούστου λέει θα ερχόταν...Έτσι είχε πειΤο κλείνει όταν έχει τα γυναικολογικά της
την ρουμανα λες ? με την φοβερη πιπα και το τρομερο γαμησι στο 100αρι ?
νομιζω αρραβωνιαστηκε/παντρευτηκε κατι τετοιο και εχει σταματησει οριστικα
Οντως φιλε...
Δεν νομίζω να υπήρξε κάποιος που δεν πέρασε σούπερ μαζί της.
Αφήστε τα μνημόσυνα. Ερχεται χειμωνας με νεες κολεξιόν !!
Δυστυχώς...πάμε γι άλλα.
Απο τα καλυτερα γαμησια η Ντανιελα μαγκες!!!!κατι ειχα μαθει και εγω οτι παντρευτηκε στην Κεφαλλονια....κατι τετοιο....τρομερη περιπτωση ηταν!!!
Η Μαντόνα είναι ένα μιλφ, με μεγάλη καριέρα στα στούντιο, χρόνια στην Κασσάνδρας και στην Βριλησσού στο αμαρτωλό βουνό.ποια ειναη η μαντόνα ρε μαγκές? .... η ναντια μάλλον καταλάβα ... μαλλον
Η Μαντόνα είναι ένα μιλφ, με μεγάλη καριέρα στα στούντιο, χρόνια στην Κασσάνδρας και στην Βριλησσού στο αμαρτωλό βουνό.
Βυζάρες, κωλάρα, χειλάρες, όλα τα έχει μεγάλα.
Την είχα πετύχει πριν 1,5 χρόνο στο Κων/πολεως 132, δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα.
Στο δωμάτιο πάντως τα έδινε όλα, βρισίδια, φτυσίματα γλυψίματα παντού και μεγάλη αντοχή στο σκληρό γαμήσι. Πάντα ήταν εγγύηση στις υπηρεσίες και πάντα θυμάμαι, είχε μεγάλο τιμοκατάλογο με πολλά έξτρα.
το καφε καντε το μπυριτσα με τις μαλακιες που διαβαζωοχι παντα.
Σοβαρά ε;;; Η Μαντόνα gfe, πάει χάλασε ο κόσμος.εχει αλλαξει αρκετα σε σχεση με παλια φιλε
περισσοτερο προς το gfe
ισως φταινε τα χρονια
θα εκπλαγεις αγαπητε αν σου πω....H Μαντόνα gfe?? Αχαχαχαχα
Καλό!!!
Ρε μάγκες η εμφάνιση και το σκέρτσο της φωνάζει "ξέσκίστε με"!! Εκφυλόφατσα μεγάλη....
Και στο πρόγραμμα του μισάωρου δεν αφήνει σταγόνα να πάει χαμένη!! Σε αρμέγει κανονικά
Μπορεί να μην είναι όπως παλιότερα αλλά δεν την λες και Gfe!
Και στο στούντιο μισή ώρα την γαμάς στο 100αρι!!!
H Μαντόνα gfe?? Αχαχαχαχα
Καλό!!!
Ρε μάγκες η εμφάνιση και το σκέρτσο της φωνάζει "ξέσκίστε με"!! Εκφυλόφατσα μεγάλη....
Και στο πρόγραμμα του μισάωρου δεν αφήνει σταγόνα να πάει χαμένη!! Σε αρμέγει κανονικά
Μπορεί να μην είναι όπως παλιότερα αλλά δεν την λες και Gfe!
Και στο στούντιο μισή ώρα την γαμάς στο 100αρι!!!
Eιχε ηδΑπο τα καλυτερα γαμησια η Ντανιελα μαγκες!!!!κατι ειχα μαθει και εγω οτι παντρευτηκε στην Κεφαλλονια....κατι τετοιο....τρομερη περιπτωση ηταν!!!
Απο τα καλυτερα γαμησια η Ντανιελα μαγκες!!!!κατι ειχα μαθει και εγω οτι παντρευτηκε στην Κεφαλλονια....κατι τετοιο....τρομερη περιπτωση ηταν!!!
Και πολυ καλο παιδι....Οντως παντρευτηκε...κι εξαφανιστηκε..
Ποια ειναι αυτη η ντανιελα κ την εχασα?Eιχε ηδΚαι πολυ καλο παιδι....Οντως παντρευτηκε...κι εξαφανιστηκε..
Ρουμανα...ψηλη μελαχρινη...συνηθως με κοντο μαλλι.27 χρονη περιπου.Εργαλειο καλο!Ποια ειναι αυτη η ντανιελα κ την εχασα?