koursaros.d
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω για την ενημερωση
υπηρεσιες εχουν αλλαξει μιας και εξομολογηθηκε πλεον και της ειπα οτι δεν ειναι αμαρτια να δωσει κωλο και να τα παρει στο στομα....απο ορθοπεταλια βγαζει καλα γουστα μιας και παντα το εκανε με ευχαριστηση....Θα δουμε οταν πρωτα ο Θεος ανεβασουμε λεπτομερειες και οι συμφορουμητες ανεβαζουν κριτικες.....
Στα 80 ειναι για 1 ωρα. Κωλο δεν πήρα. Αποφευγω τις μερεντες γιατι ειμαι σε διαιτα.και ποια ειναι αυτη η τιμη?
ωραια.και που θελουμε να καταληξουμε?...οτι πηδηξες μια τυπισσα στο νησι,που ηταν βιζιτα?...καλησπέρα , εγώ δεν παίζω πολύ με βίζιτες , αλλά μου έκατσε μια Ρουμάνα με το όνομα Έλενα με 4αρια βυζιά και πολύ καλλίγραμμο σώμα , σε νησί , μου πήρε 100 εύρω , για ένα γαμήσι , πέρασα κάλα γιατί πριν από το γαμήσι είχαμε χρόνο να γνωριστούμε και κάπου γουστάραμε και οι δυο για ότι έγινε , πολύ περισσότερο αυτή που πήρε και το εκατόμπαλο.......
ωραια.και που θελουμε να καταληξουμε?...οτι πηδηξες μια τυπισσα στο νησι,που ηταν βιζιτα?...
Παιδια καλημερα
Υπαρχει καποια προταση για duo girl?? που να παιζουν και μεταξυ τους!! Ερχομαι αθηνα αλλα λογω περιορισμενου χρονου δεν προλαβαινω να ψαξω πολυ!! αναμενω προτασεις!!
Oταν λες νησι,βόρειο Μύκονο μήπως;καλησπέρα , εγώ δεν παίζω πολύ με βίζιτες , αλλά μου έκατσε μια Ρουμάνα με το όνομα Έλενα με 4αρια βυζιά και πολύ καλλίγραμμο σώμα , σε νησί , μου πήρε 100 εύρω , για ένα γαμήσι , πέρασα κάλα γιατί πριν από το γαμήσι είχαμε χρόνο να γνωριστούμε και κάπου γουστάραμε και οι δυο για ότι έγινε , πολύ περισσότερο αυτή που πήρε και το εκατόμπαλο.......
Ευβοια...Oταν λες νησι,βόρειο Μύκονο μήπως;
Ευβοια...
Βόρειο Εύβοια;Ευβοια...
Κοντα στη Σκυρο με τα ξωκλησσιαΒόρειο Εύβοια;
Εκεί που μαστιγώνει το μελτέμι τα βράχια..Κοντα στη Σκυρο με τα ξωκλησσια
εισαι ποιητης!Εκεί που μαστιγώνει το μελτέμι τα βράχια..
Εγώ δεν είμαι ποιητής, είμαι στιχακι..εισαι ποιητης!
τη ρωτας και φερνει και τη φιλη της
ποσα εδωσες?Ναντια και Μαντοννα σε σουπερ λεσβιακο και φοβερο σεξ . Οι γυναικες αυτες με στραγγισαν πραγματικα. Μια ωρα στο δωματιο εγινε τρελο παρτυ!!!!!!!!!!!!
Για μια ωρα 180 ευρωποσα εδωσες?