djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Ακομηηηηηηηη ?
Βιαστικό αγόρι!!!
Ακομηηηηηηηη ?
Ακομηηηηηηηη ?
μας έφαγε η αγωνια!!!Βιαστικό αγόρι!!!
μας έφαγε η αγωνια!!!
Τι διαβολο. Απεργει ο τυπογράφος 'η η λογοκρισια ?Έστειλα....τώρα λογικά είναι στο ''τυπογραφείο''!!!
Έστειλα....τώρα λογικά είναι στο ''τυπογραφείο''!!!
κριτική λιτή & κατατοπιστική...https://k a n e s e x . c o m/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/ellinida-33-6993011813_i83988
Συνάντηση με την παραπάνω κυρία σε δικό της χώρο στον Κορυδαλλό. Είχε αναφερθεί από zarden και είπα να δοκιμάσω.
Είναι ότι βλέπετε στην φωτό. Μεγαλοκοπέλα, με αδιάφορο πρόσωπο και αρκετά χαλαρό σώμα. Βυζί 2,5 ψιλοπεσμένο με αρκετά καλή ρόγα, ευαίσθητη. Όπως προείπα, κώλος, μπούτια , γάμπες χαλραρά και με όχι όμορφη αφή, γενικότερα ψιλοπαρατημένο σώμα. Διαθεση όμως αρκετά καλή και σκυλί του πολέμου στον αγώνα.
Και η πίπα και στα 4 ήταν πολύ καλά. Πίσω τρύπα άνετη και χαλαρή.
Ζητάει 50 την ώρα + 20 η δεύτερη φορά.
Παίζει και μιά φίλη της για τρίο για όποιον θέλει αλλά δεν ενδιαφέρθηκα και δεν ξέρω χρεώσεις.
Για milfaκηδες που δεν τους ενδιαφέρει το τέλειο σώμα είναι μιά χαρά.
αστα φιλε,δεν σηκωνει τηλεφωνο καμια.ηθελα κι εγω σημερα αλλα νεκραΞέρει κανείς γιατί το βράδυ μετά τις 12 πέφτει ξεραΐλα;
και εμείς που ξεμπερδεύουμε αργά και θέλουμε να γαμήσουμε κάνα καλό με μεγάλα βυζιά;
αστα φιλε,δεν σηκωνει τηλεφωνο καμια.ηθελα κι εγω σημερα αλλα νεκρα
λογικα θα πρεπει να πας αναγκαστικα σε γραφειο η σε στουντιοΜα τι μαλακία!
Σε γραφείο ε; καμιά καλή ιδέα που να μην ξεφεύγει από φράγκα;λογικα θα πρεπει να πας αναγκαστικα σε γραφειο η σε στουντιο
φιλε,μη σε παρω στο λαιμο μου.πριν 5 χρονια βασικα ειχα παρει και ξενερωσα γιατι αρχησαν και βαραγαν τα τηλ οταν πλησιαζε η ωρα για να φυγει.Σε γραφείο ε; καμιά καλή ιδέα που να μην ξεφεύγει από φράγκα;
Αν έχεις κατι εύκαιρο
Μεχρι ποσα διαθετεις φιλος?!Σε γραφείο ε; καμιά καλή ιδέα που να μην ξεφεύγει από φράγκα;
Αν έχεις κατι εύκαιρο
100€ -120€Μεχρι ποσα διαθετεις φιλος?!
Ελα πμ γτ θα μαστε οφφ τοπικ100€ -120€