El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.663
- Πόντοι
- 736
Aλανια καλησπερα ξερουμε τιποτα γιαυτη
Αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης και απαντησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως
Aλανια καλησπερα ξερουμε τιποτα γιαυτη
Αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης και απαντησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως
izabella ειναι τρελάΚαλησπερα αδερφια....Εχουμε τιποτα να προτεινουμε για ανεξαρτητο κοριτσι αλλα που ερχεται σε δικο μας χωρο και οχι σε χοτελι? Αν ειναι κ μιλφονι ακομα καλυτερα.....Αλλιως κανενα τουρμπισιο!!!
Δωσε φωτα αδερφε...izabella ειναι τρελά
izabella ειναι τρελά
Κατσε ρε φιλε αν ειναι ανεξαρτητη παει μονη της...Αν ειναι με γραφειο δεν θελουμε παμε αλλου...Παντως περιμενω τα φωτα απο τον φιλο για ιζαμπελαΗ Izabella ρε γαμώτο δεν πάει λέει Περιστέρι γιατί δεν ξέρει την περιοχή. Μόνη της πάει, δεν έχουν οδηγό στο γραφείο;
Καλησπερα αδερφια....Εχουμε τιποτα να προτεινουμε για ανεξαρτητο κοριτσι αλλα που ερχεται σε δικο μας χωρο και οχι σε χοτελι? Αν ειναι κ μιλφονι ακομα καλυτερα.....Αλλιως κανενα τουρμπισιο!!!
Κατσε ρε φιλε αν ειναι ανεξαρτητη παει μονη της...Αν ειναι με γραφειο δεν θελουμε παμε αλλου...Παντως περιμενω τα φωτα απο τον φιλο για ιζαμπελα
Δεν μιλησα εγω γιατι ειναι και τι ειναι...Εγω απλα ειπα οτι αν ειναι απο γραφειο δεν παιζει αυτο δεν ερχομαι εκει η δεν ξερω την περιοχη...Εγω ψαχνω ανεξαρτητη και οχι απο γραφειο..Επισης θελω σε χωρο μου και οχι σε χοτελι..Και φυσικα κατω των 100 ευρω!!!Από πότε έγινε ανεξάρτητη η Ιζαμπέλα; Σε γραφείο είναι και έχει και το όνομά της...
Και εγω ετσι νομιζα για μια ανεξαρτητη πρωιν στανταρακι μου,οτι ερχεται μονη της...μεχρι που διαπιστωσα οτι μετα τη φορτωνει συγκεκριμενο αυτοκινητο...χαθηκε ο ρομαντισμος..Κατσε ρε φιλε αν ειναι ανεξαρτητη παει μονη της...Αν ειναι με γραφειο δεν θελουμε παμε αλλου...Παντως περιμενω τα φωτα απο τον φιλο για ιζαμπελα
Απο την μια παιζει μια λογικη να την μαζευει καποιος(φιλος-γκομενος-νταβας)απο καπου που εχει παει σε ενα αγνωστο ουσιαστικα κ σε σπιτι...Απο την αλλη ομως τι σοι ανεξαρτητη λενε κ δηλωνουν? Εκτος οπως ειπα ειναι φιλος η γκομενος κ βγαζει και αυτος το κατιτις του...Και εγω ετσι νομιζα για μια ανεξαρτητη πρωιν στανταρακι μου,οτι ερχεται μονη της...μεχρι που διαπιστωσα οτι μετα τη φορτωνει συγκεκριμενο αυτοκινητο...χαθηκε ο ρομαντισμος..
Δεν μιλησα εγω γιατι ειναι και τι ειναι...Εγω απλα ειπα οτι αν ειναι απο γραφειο δεν παιζει αυτο δεν ερχομαι εκει η δεν ξερω την περιοχη...Εγω ψαχνω ανεξαρτητη και οχι απο γραφειο..Επισης θελω σε χωρο μου και οχι σε χοτελι..Και φυσικα κατω των 100 ευρω!!!
Και εγω ετσι νομιζα για μια ανεξαρτητη πρωιν στανταρακι μου,οτι ερχεται μονη της...μεχρι που διαπιστωσα οτι μετα τη φορτωνει συγκεκριμενο αυτοκινητο...χαθηκε ο ρομαντισμος..
Η μαλακια με αυτή που σου λέω εγώ είναι πως πέντε λεπτά πριν το ραντεβού την επαιρνα να της δώσω αριθμό δωματίου και μου λεγε ότι ψάχνει να παρκάρει...Το ότι υπαρχει καποιες φορές κάποιο αμάξι που μεταφέρει τις ανεξάρτητες δε σημαινει αναγκαία οτι υπαρχει νταβάς. Εγω για χρονια που έκανα ραντεβου με μια μου είχε πει οτι δεν εχει εμπιστοσύνη στα ταξί, δεν οδηγούσε και γι αυτο μισθώνε ενα άτομο να κανει τον σοφέρ. Με αυτο το τροπο μπορούσε επιςης να ντύνεται και σχετικα με τη περίσταση. Λογικοτατο !
Και εγω ετσι νομιζα για μια ανεξαρτητη πρωιν στανταρακι μου,οτι ερχεται μονη της...μεχρι που διαπιστωσα οτι μετα τη φορτωνει συγκεκριμενο αυτοκινητο...χαθηκε ο ρομαντισμος..
εδω εχει και ανεξαπτητες κοπελεςhttps://*****/