Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
εξαφανισμενη..την αναζήτησα κ εγω πριν λίγο καιρό αλλά τιποτα.Μάγκες καλησπέρα! Ξέρει κανεις αυτό εδώ το μωρό τι έχει γίνει?
εξαφανισμενη..την αναζήτησα κ εγω πριν λίγο καιρό αλλά τιποτα.Μάγκες καλησπέρα! Ξέρει κανεις αυτό εδώ το μωρό τι έχει γίνει?
συναγωνιστές googlara το απόλυτο θηλυκό και βγήκαν διάφορες αγγελίες που άνα 2 έχουν κοινά τηλέφωνα, email και φωτό (μέχρι και site για τράνια)
ξέρει κανείς τι παίζει?
Αυτή που ρωτάς είναι αυτή: & Προχώρα άφοβα για κάτι καλό και ταυτόχρονα οικονομικό. Μόνο στον χώρο της.
βασικα οτι ειναι Θεσσαλονικη οποτε σιγουρα λαθος θρεντ φιλε!!
Ότι σιγουρα ΔΕΝ είναι εικοσαρα
ξερουμε κατι γιατην κοπελια??
ευχαριστω (κανεσεχ)
δες p.m.Μημπως είναι ευκολο καποιος συναγωνιστης να μου στειλει με pm το τηλεφωνο της Vika95?
Ευχαριστώ
δες milfara Στον χώρο της, φυσικά μαρινα60,vika95, Κατερίνα3 και πολλές άλλες...το ζουμερο ποπουδακι(τζουλιανα) ξερουμε αν δουλευει? τιποτα καλο στ 50 με 70 ευρω γιατι ξεμεινα απο ιδεες
δουλευει κανονικότατα. Και ναντια μπορεις να παρεις.το ζουμερο ποπουδακι(τζουλιανα) ξερουμε αν δουλευει? τιποτα καλο στ 50 με 70 ευρω γιατι ξεμεινα απο ιδεες
να εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ θα ερθει η κοπελα που βλεπεις στις φωτος.απο κει κ περα δεν εχω ιδεα τι θα σου ρθει...Aλανια καλησπερα ξερουμε τιποτα γιαυτη
Αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης και απαντησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως
να εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ θα ερθει η κοπελα που βλεπεις στις φωτος.απο κει κ περα δεν εχω ιδεα τι θα σου ρθει...
Mα γιατι το λες αυτο? Αφου απο κατω γραφει real photos.....!να εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ θα ερθει η κοπελα που βλεπεις στις φωτος.απο κει κ περα δεν εχω ιδεα τι θα σου ρθει...