Πολυ Σωστος φιλε !!Συναγωνιστές από αυτές που πλασάρονται ως ανεξάρτητες το 20% και αν να είναι. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε...
Αυτό έχει αποδειχτεί επανειλημμένως στο παρελθόν σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Πολυ Σωστος φιλε !!Συναγωνιστές από αυτές που πλασάρονται ως ανεξάρτητες το 20% και αν να είναι. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε...
Αυτό έχει αποδειχτεί επανειλημμένως στο παρελθόν σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
Πολλα τα 120ε φιλε για ενεξαρτητη..αν εχει δοκιμασει κανας συναγωνιστης..ας ενημερωσει..https://*****/aggelia/πεγκυ-καυτη-φοιτητρια/
Elementary my dear Watson... (κάτι σαν την προπαίδεια δηλαδή)Πολυ Σωστος φιλε !!![]()
![]()
Συναγωνιστες το θεωρω πολυ δυσκολο ενα πρωι μια κοπελα να ξεκηνισει να κανει ραντεβου μονη της εως ακατορθοτο! Χωρις καπια καθοδηγηση ολες εχουν καπια αρχη απο νυχτα γραφεια φιλη φιλους που ειναι στα κολπα και εχουν τα κονε!! + την οθηση για γρηγορα αρκετα λεφτα !! Οποτε θεωρω πολυ γενικο και αωριστο τον ορο ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΗ Φιλικα παντα αυτη ειναι η γνωμη μου!!Πολυ Σωστος φιλε !!![]()
![]()
Angela007 φίλε..Για τέτοια ώρα κάποια που να μπορώ να κανονίσω ραντεβού; χαμηλή τιμή; εννοώ κάτω από 100
παντως παιδια υπαρχει ενα θεματακι με μερικους απο εμας που σχολαμε καπως αργα στο να βρουμε καποια κοπελα για ραντεβου.εγω ολο ακυρα τρωωAngela007 φίλε..![]()
Η κοπέλα κάνει ραντεβού μέχρι αργά και την θεωρώ ίσως την πιο VFM στα 80 γιούρια με κουλούρι και τα πάντα όλα![]()
![]()
![]()
![]()
κάνε πρωί τα ραντεβού. .παντως παιδια υπαρχει ενα θεματακι με μερικους απο εμας που σχολαμε καπως αργα στο να βρουμε καποια κοπελα για ραντεβου.εγω ολο ακυρα τρωω
εμ εισαι κ δυσκολος!!!μπα δε μου αρεσει το πρωι![]()
![]()
![]()
![]()
πρεπει να μαθουμε αν ξενυχταει κανενα κοριτσι για να εχουμε στα υποψινεμ εισαι κ δυσκολος!!!
Σε καταλαβαίνω πάντως γιατί κ εγω πολλές φορές σχολαω αργα.
δύσκολα τέτοιες ωρες..κάποιος ανέφερε ότι η Ατζελα παίζει μπαλίτσα μέχρι αργα!πάντως όσες φορές ήθελα αργά μόνο από γραφείο βρηκα.πρεπει να μαθουμε αν ξενυχταει κανενα κοριτσι για να εχουμε στα υποψιν![]()
ναι τελικα για αργα το βραδυ πρεπει να βαλεις το χερι βαθεια στην τσεπηδύσκολα τέτοιες ωρες..κάποιος ανέφερε ότι η Ατζελα παίζει μπαλίτσα μέχρι αργα!πάντως όσες φορές ήθελα αργά μόνο από γραφείο βρηκα.
εδω εχει και ανεξαπτητες κοπελεςhttps://*****/Σταματα να διαφημιζεις το site σου![]()
Πηγαινε το διπλα στα μιλφ φιλε
Μημπως είναι ευκολο καποιος συναγωνιστης να μου στειλει με pm το τηλεφωνο της Vika95?
Ευχαριστώ