slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
τελειωνε γιατι σου εχω νέο αίμα.Ευχαριστώ bro ! Έχω μέλλον ακόμα αλλά την παλεύω...
τελειωνε γιατι σου εχω νέο αίμα.Ευχαριστώ bro ! Έχω μέλλον ακόμα αλλά την παλεύω...
δωσε και σε μας slk ... εχει πεσει πολυ αναιμια
τελειωνε γιατι σου εχω νέο αίμα.
Απο εβδομάδα αδερφάκι να φουλάρω άμυνες και δυνάμεις!!! Και μετα θα το γιορτασω με κωλαράκι!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!τελειωνε γιατι σου εχω νέο αίμα.
τι πηρε αυτος ρε? εγω?εσυ πηρες παρε αυτο πρωτα κ επετε κ συνεχεια
Εσυ γιατι κρύβεσαι και νομιζω πως εισαι αποσυνδεμενος;;; Μας το παιζεις κρυφοπουτανιτσα;;; Χαχαχαχαχαχααχαχα!!! Καλησπερα φιλαράκι μου...τι πηρε αυτος ρε? εγω?
Δεν εισαι ενταξει...θα σου πω γιατι ,στο αλλο το νημα των 7 αυριο ;)Εσυ γιατι κρύβεσαι και νομιζω πως εισαι αποσυνδεμενος;;; Μας το παιζεις κρυφοπουτανιτσα;;; Χαχαχαχαχαχααχαχα!!! Καλησπερα φιλαράκι μου...
Βρωμορωσσος εσυ το ειπες αλλωστε!!! Χαχαχαχαχαχα!!! Θέλω πλήρη ενημέρωση ξέρεις εσυ!!!Δεν εισαι ενταξει...θα σου πω γιατι ,στο αλλο το νημα των 7 αυριο ;)
φολα ειναι αλλα οχι τρανς. Καλησπερααξίζει τον κόπο η συγκεκριμένης?
Αν έχει κόψη το πουλάκι της (εχει ακουστή οτι ειναι τρανς)άλλα και μεγάλη φολα...
Γιατι ρε παιδια . Εγω είμαι μια χαρα από υγεια οποτε δωσε σε μενα μεχρι να γινει καλα το παληκαρι. Μεταξυ μας εεεεε ?τελειωνε γιατι σου εχω νέο αίμα.
οτι γουσταρειςΓιατι ρε παιδια . Εγω είμαι μια χαρα από υγεια οποτε δωσε σε μενα μεχρι να γινει καλα το παληκαρι. Μεταξυ μας εεεεε ?
Σ΄ευχαριστώ πολύ!Η Δήμητρα είναι Δήμητρα κακά τα ψέματα κοίτα για Melissa2 (AthensGirlsNetwork) Πιο gfe, σύντομα Nagia, Sabrina (YourAngels) Όχι τόσο καλό σώμα σαν την Δήμητρα, αλλά υπηρεσίες οκ
καλησπερα παιδες κατεβαινω αθηνα την αλλη εβδομαδα για δουλειες κ σκεφτομαι να δοκιμασω την τυχη μου.ειμαι αναμεσα σε ισαββελα κ μελινα 19.ποια ειναι η πιο safe επιλογη κατα την γνωμη σας.ευχαριστω!!
αξίζει τον κόπο η συγκεκριμένης?
Αν έχει κόψη το πουλάκι της (εχει ακουστή οτι ειναι τρανς)άλλα και μεγάλη φολα...
thank you Sereno7
quote author=bourdelo link=topic=64847.msg6752726#msg6752726 date=1453739379]
έχεις να προτείνεις κάτι καλό?
Ναι φιλε μου αυτή είναι Melisa, και όσον αφορά την Sabrina ναι έχεις δίκιο ;)Σ΄ευχαριστώ πολύ!
Η μόνη Melissa που βλέπω στο ΑGN δεν έχει "2", αυτή λές;
Όσον αφορά στην Sabrina (Yourangels), δεν περιλαμβάνει πρωκτικό στις υπηρεσίες που παραθέτει... :-
σου έστειλα P.M.Καλημερα συναγονιστες... το τηλ της Maria 2 πως το βρήσκουμε. ? Νοοβας edw....
Λοιπον κατι για τους 2 φιλους που ειχανε μια συζητηση...Εσυ φιλε που ρωτας αν αξιζει τον κοπο να γαμησεις, μονο εσυ θα το μαθεις αυτο. Αν ειναι κατι καλο η κατι κακο θα μας το πεις. Απλα δοκιμαζεις. Εγω το μονο που θα μπορουσα να σου πω ειναι οτι με μια ματια απλα καταλαβαινω οτι ειναι απο τις πουτανες που φερνουν μεσα στο δωματιο μιζερια γκρινια και αποστειρωση. Ομως αυτο μου βγαζει εμενα. Σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να σου πω ΜΗΝ πας. Το 90% των περιπτωσεων των"μην το κανεις" εμενα μου βγηκε σε κατι πολυ ομορφο...Και κατι αλλο. Επειδη εχουμε μαζευτει πολλοι βαρυψωληδες εδω μεσα που ενω γαμανε τη χουφτα τους σαν αττένηδες εχουν και αποψη για καλντέρες. Θα σου ελεγα να ξερεις που ρωτας και τι. Με το καιρο θα μαθεις. Μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα ομως, βγες και γαμα. Δοκιμασε μονος σου και μονο τοτε θα εχεις αποψη...
Ο αλλος ο αττένης που λεει οτι η κοπελα εχει φλαπουτσο...Ποσο looser μπορει να εισαι ρε μεγαλε που εχεις και αποψη για μια γυναικα που ΠΟΤΕ δεν εχεις δει? Δλδ δινεις συμβουλες σε συναγωνιστη να μην παει , γιατι? Της επιασες μηπως το πουτσο και σου το πεταξε στα ματια? Ειδες απο μονος σου οτι ειναι τρανσφορμερ? Φιλαρακο εδω αποψη εχουν μονο οι τυποι που εχουν γαμησει. Αποψεις για γυναικες γινονται δεκτες ΜΟΝΟ απο φιλους που εχουν κρεβατωσει. Οι υπολοιποι η απλα παρακολουθουν τι λενε αυτοι που ξερουν η ας πανε σε αλλα καφενειονηματα. Οχι εδω γιατι παραπληροφορουν τον κοσμο...
Και κατι ακομα για τον φιλο που ρωτουσε για την γυναικα...Οπως ειδες φιλε μολις του ζητησες ινφο για αλλη προταση ο αττένης εφυγε. Την κοπανησε σουμπιτος...Αυτα για να μαθαινεις για τους ψωλαρμενηδες...
thank you Sereno7
Καλημέρα ZAD όπως πάντα καθολικός και ευθείς στις θέσεις σου... Όπως πρέπει να είμαστε όλοι μας
Λοιπον κατι για τους 2 φιλους που ειχανε μια συζητηση...Εσυ φιλε που ρωτας αν αξιζει τον κοπο να γαμησεις, μονο εσυ θα το μαθεις αυτο. Αν ειναι κατι καλο η κατι κακο θα μας το πεις. Απλα δοκιμαζεις. Εγω το μονο που θα μπορουσα να σου πω ειναι οτι με μια ματια απλα καταλαβαινω οτι ειναι απο τις πουτανες που φερνουν μεσα στο δωματιο μιζερια γκρινια και αποστειρωση. Ομως αυτο μου βγαζει εμενα. Σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να σου πω ΜΗΝ πας. Το 90% των περιπτωσεων των"μην το κανεις" εμενα μου βγηκε σε κατι πολυ ομορφο...Και κατι αλλο. Επειδη εχουμε μαζευτει πολλοι βαρυψωληδες εδω μεσα που ενω γαμανε τη χουφτα τους σαν αττένηδες εχουν και αποψη για καλντέρες. Θα σου ελεγα να ξερεις που ρωτας και τι. Με το καιρο θα μαθεις. Μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα ομως, βγες και γαμα. Δοκιμασε μονος σου και μονο τοτε θα εχεις αποψη...
Ο αλλος ο αττένης που λεει οτι η κοπελα εχει φλαπουτσο...Ποσο looser μπορει να εισαι ρε μεγαλε που εχεις και αποψη για μια γυναικα που ΠΟΤΕ δεν εχεις δει? Δλδ δινεις συμβουλες σε συναγωνιστη να μην παει , γιατι? Της επιασες μηπως το πουτσο και σου το πεταξε στα ματια? Ειδες απο μονος σου οτι ειναι τρανσφορμερ? Φιλαρακο εδω αποψη εχουν μονο οι τυποι που εχουν γαμησει. Αποψεις για γυναικες γινονται δεκτες ΜΟΝΟ απο φιλους που εχουν κρεβατωσει. Οι υπολοιποι η απλα παρακολουθουν τι λενε αυτοι που ξερουν η ας πανε σε αλλα καφενειονηματα. Οχι εδω γιατι παραπληροφορουν τον κοσμο...
Και κατι ακομα για τον φιλο που ρωτουσε για την γυναικα...Οπως ειδες φιλε μολις του ζητησες ινφο για αλλη προταση ο αττένης εφυγε. Την κοπανησε σουμπιτος...Αυτα για να μαθαινεις για τους ψωλαρμενηδες...
thank you Sereno7
ζαντ είσαι απαιχτος!!Εκτος απο αυτο που το συνηθιζεις μαλλον, εχεις να προτεινεις στο φιλο τπτ καλο?
Που να εχεις αποψη φυσικα, οχι copy paste κριτικες....
και που εισαι φιλε....περιμενουμε ολοι με αγωνια το αποτελέσμα της συναντησης που ειχες πισω τον Αυγουστο...