Αλεξανδρα 27
Ηρθε αμεσως μετα.Κοντουλα,γλυκουλα 45αρα.Ντυσιματακι που δηλωνει την ταυτοτητα της και λιγο κακογουστο.Μπηκε μεσα με χαμογελακι μιλωντας μου στον πληθυντικο!Μου ζητησε πρωτα τα χρηματα
Κορμι καλο για την ηλικια της,σφικτο με πολυ ωραια επιδερμιδα και 2.5 φυσικο στηθος.Προσωπο οπως το βλεπετε στις φωτο.Τυπικο ρωσικο.Πολυ κοντη.Βεβαια της δινει το προταιρημα της ευλυγισιας κατα τον αγωνα.Διεκπερεωτικη ομως και μια αισθηση οτι ειμαι ο ασθενης και με περιποιειται!Πιπα μετρια αλλα οχι κακη.Μουνακι υγρο.Αποφευγειτην δακτυλοσκοπηση αν και καποια στιγμη του αγωνα την υπεστη χωρις να μπορει να φερει αντιρησεις.
Εκει που πεταγεται σαν να της κανουν ηλεκτροσοκ ειναι οταν της αγγιζουν την κωλοτρυπιδα της.Και μιλαμε μονο για αγγιγμα...σκεφθειτε!Στο διαλειμα τρυφερη και γλυκειά.Δεν καπνιζει και προσεχει το κορμι της.Ειναι φιλικη και πολυ καλος ανθρωπος,Ομως βγαζει εναν επαγγελματισμο και μια fake συμμετοχη.Πρεπει να εχει δουλεψει καθαριστρια η καμαριερα η νοσοκομα...Κατι τετοιο!Δεν το μετανοιωσα για τα 60 ευρω που πηρε.Η Στελλα πηρε 50 βεβαια με πολυ ανωτερες υπηρεσιες
Αλλα η καθεμια οριζει μονη της ποσο μισθωνει το κορμι της...Αποδεκτο
Να ειστε καλα παιδες και να γαματε καλυτερα και τα καλυτερα....