εισαι ομως στις ανεξαρτητες....για ριξε μια ματια στις μιλφς να δεις τι ανεβασαμε τις τελευταιες 2 ημερες...
με αυτες μαζι τα γραφετε θες να πεις........
εισαι ομως στις ανεξαρτητες....για ριξε μια ματια στις μιλφς να δεις τι ανεβασαμε τις τελευταιες 2 ημερες...
λες;με αυτες μαζι τα γραφετε θες να πεις........
Οχι ...Δεν εννοησα κατι τετοιο...με αυτες μαζι τα γραφετε θες να πεις........
Ναι φιλε...Τις κραταει ο Τζιμης σε υπογα!
;)οχι οτι δεν τον εχω ικανο για κατι τετοια,ετσι αχορταγος που ειναι
...αλλα απο αυτες που λεω καμμια δεν ειναι του γουστου του. αντε να πλησιαζει λιγο η Αντζελα2.οι αλλες ειναι μικρες ακομα για αυτον.
Ναι φιλε...Τις κραταει ο Τζιμης σε υπογα!
αξίζει τον κόπο η συγκεκριμένης?
Αν έχει κόψη το πουλάκι της (εχει ακουστή οτι ειναι τρανς)άλλα και μεγάλη φολα...
Η Δήμητρα είναι Δήμητρα κακά τα ψέματα κοίτα για Melissa2 (AthensGirlsNetwork) Πιο gfe, σύντομα Nagia, Sabrina (YourAngels) Όχι τόσο καλό σώμα σαν την Δήμητρα, αλλά υπηρεσίες οκΚαλησπέρα στους συναγωνιστές
Αν θέλω μια call girl επιπέδου της Dimitra (AGN), ποιά θα προτείνατε? Παίζει καμμιά καινούργια;
Ρωτάω γιατί έχω χάσει επαφή με τις εξελίξεις :-
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
σιδερενιος αδελφούλη.15 μέρες απουσίας 60+ σελίδες είχα να διαβάσω και τα ίδια και πάλι τα ίδια ... Τίποτα νέο... Μόνο μια παύση του zadren... Για λίγο... Χωρίς να υπάρχει λόγος... Να φανταστώ πως ήταν απλά μόνο μια παρεξήγηση... Τέλος πάντων καλά γαμήσια συναγωνιστές!
Ευχαριστώ bro ! Έχω μέλλον ακόμα αλλά την παλεύω...σιδερενιος αδελφούλη.