jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
και εσυ αδιαβαστος εισαι φιλε.... ;)
εμ τα νεαρα δεν ειναι το φορτε μου
και εσυ αδιαβαστος εισαι φιλε.... ;)
zarden άμα σου σηκωθεί ξέρεις θέλεις τώρα .... δε βαριέσαι πάμε για άλλα
ετσι ειναι φιλε, ακριβως οπως το ειπες...zarden άμα σου σηκωθεί ξέρεις θέλεις τώρα .... δε βαριέσαι πάμε για άλλα
το "προβλημα" λυθηκε νομιζω ;)Ασχετο..... η αννα 590 ?? κανενα νεο ?? Το κινητο ειναι εδω και καιροκλειστο.
κύριοι έφαγα την φόλα καμιά σχέση με τις φωτό είναι λεπτή σαν κόκαλο και γρήγορα διεκπεραιωτική με πολλά έχτρα πανάθεμα τις δηλώνει Ρουμάνα άλλα μάλλον Αλβανίδα την έκοψα και είναι γραφείο καλά να πάθω
το "προβλημα" λυθηκε νομιζω ;)
Τιποτα το σοβαρο...Τι εννοείς?
εσυ την εχεις δει βρε ;;;αξίζει τον κόπο η συγκεκριμένης?
Αν έχει κόψη το πουλάκι της (εχει ακουστή οτι ειναι τρανς)άλλα και μεγάλη φολα...
Καλησπέρα, ξέρουμε αν η Τζουλιάνα "αποχώρησε"; Το κινητό είναι κλειστό εδώ και μέρες....
Ευχαριστώ για άμεση απάντηση συναγωνιστή... ξέρουμε καμία άλλη με τεράστια "πίσω κίνηση";Μπορει να ξεκουραζεται
Χαμος εγινε αφοτου ανεβηκαν οι κριτικες
κατ αρχη μην ξαναγραψεις κεφαλαια. Ποια είναι η Ζετα ? Μηπως εννοεις Σοφια Κορυδαλλος ?ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.ΗΛΙΚΙΑ 35+.ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ.ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ,ΑΠΟ ΣΩΜΑ +15-20 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ SITE.ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ,ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ...ΑΚΑΠΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ,ΧΥΣΙΜΟ ΩΠΟΥ ΗΘΕΛΑ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΣΤΑ ΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ.ΑΝΤΙΑΙΣΘΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ...ΚΑΘΗΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΥΛΕΣ...
τι ωρες παιρνεις φιλε? Αν παιρνεις μετα τις 6 δεν...Καλησπέρα, ξέρουμε αν η Τζουλιάνα "αποχώρησε"; Το κινητό είναι κλειστό εδώ και μέρες....
οχι...κατ αρχη μηνv ξαναγραψεις κεφαλαια. Ποια είναι η Ζετα ? Μηπως εννοεις Σοφια Κορυδαλλος ?
Συνήθως παίρνω το μεσημερι κατα τις 3....ισως φταίει αυτό αυριο θα δοκιμάσω νωρίτερα. Σε ευχαριστώ παντως...τι ωρες παιρνεις φιλε? Αν παιρνεις μετα τις 6 δεν...
ενημερωσε να ξερουμε φιλε...Συνήθως παίρνω το μεσημερι κατα τις 3....ισως φταίει αυτό αυριο θα δοκιμάσω νωρίτερα. Σε ευχαριστώ παντως...
Γριπουλα το κοριτσι σε φαση αναρρωσης ειναι!!! Δυναμωνει να σας περιποιηθει ολους μου ειπε σε επικοινωνια μας!!! Χεχεχεχεχε!!!!Καλησπέρα, ξέρουμε αν η Τζουλιάνα "αποχώρησε"; Το κινητό είναι κλειστό εδώ και μέρες....