Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
σε ευχαριστω πολύ
λεει κατι?
σε ευχαριστω πολύ
περαστικά σου Λιάκο....καλησπερα σε ολους ειμαι ο Ηλιας 36 παντρεμενος κ εδω μεσα εχω βρει την οαση οταν εχω δυσκολους μηνες(μουρμουρα κτλοιπα) χαχαχααχχα!
λοιπον ειμαι γραμενος απο το 2012 κ θελω να ευχαριστησω τον γκουρου για τα τηλ που μου εχει δωσει κατα καιρους
τωρα αποφασισα να γινω ποιο ενεργος κ να προσφερω κ εγω ενα μικρο λιθαρακι στην καταπληκτικη δουλεια που γινεται εδω μεσα
ΑΑΑΑΑΑ Ξεχασα το ποιο σημαντικο ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΒΥΖΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Καλημερες αλανια... Μια ερωτηση εχω διαβασει τα καλυτερα για τη Ναγια απο ολους τους συναγωνιστες.. Αξιζει να ειναι το πρωτο μου call girl;
Τι δουλεια εχει η Ναγια εδω φιλε?Καλημερες αλανια... Μια ερωτηση εχω διαβασει τα καλυτερα για τη Ναγια απο ολους τους συναγωνιστες.. Αξιζει να ειναι το πρωτο μου call girl;
Φιλε να σε ρωτησω κατι....Τι antivirus σου εχουν φορτωσει? Οταν με το καλο ξυπνησει το "συστημα-κατεστημενο" σε βλεπω να κανεις επανεκκίνηση. ;)καλησπερα σε ολους ειμαι ο Ηλιας 36 παντρεμενος κ εδω μεσα εχω βρει την οαση οταν εχω δυσκολους μηνες(μουρμουρα κτλοιπα) χαχαχααχχα!
λοιπον ειμαι γραμενος απο το 2012 κ θελω να ευχαριστησω τον γκουρου για τα τηλ που μου εχει δωσει κατα καιρους
τωρα αποφασισα να γινω ποιο ενεργος κ να προσφερω κ εγω ενα μικρο λιθαρακι στην καταπληκτικη δουλεια που γινεται εδω μεσα
ΑΑΑΑΑΑ Ξεχασα το ποιο σημαντικο ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΒΥΖΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ελα ζαντ στο τραπεζι την αφησα χαχαχααχαχ
λοιπον θα μου πεις πως να κανω αλλαγη μειλ εδω?
μου εβγαλε παλι 0 μνματα εγινε αλλαγη του μειλ?
στειλτε καποιος ενα μνμα να δω αν ερχεται στο καινουργιο μειλ
ευχαριστω
Επειδή κανείς δεν απάντησε πριν, δοκιμάζω άλλη μια...
Ξέρει κανείς αν υπάρχει call με δικό του χώρο Κηφισιά; Ε; Ε;
Δεν μπορεί, κάτι θα παίζει...
Ευχαριστώ!
Επειδη περιμενα κριτικη απο Συγγρού 45 "Golden Time" για 3 ολοκληρα χρονια, και δεν πηρα τιποτα, σε παρακαλω πες μου πως περασες. Και μετα θα δουμε τι call μπορουμε να σου κρεβατωσουμε...Επειδή κανείς δεν απάντησε πριν, δοκιμάζω άλλη μια...
Ξέρει κανείς αν υπάρχει call με δικό του χώρο Κηφισιά; Ε; Ε;
Δεν μπορεί, κάτι θα παίζει...
Ευχαριστώ!
για σημερα σκεφτομαι τζουλιανα η χριστινα ελληνιδα θα δω κ θα ενημερωσω φιλτατοι συναγωνιστες
καποια gymnastria 1988 γνωριζει κανεις τιποτα?
Επειδη περιμενα κριτικη απο Συγγρού 45 "Golden Time" για 3 ολοκληρα χρονια, και δεν πηρα τιποτα, σε παρακαλω πες μου πως περασες. Και μετα θα δουμε τι call μπορουμε να σου κρεβατωσουμε...
κοντά στην ηλικία και στο κόστος που αναφέρεις δες κριτικές για Vika95 και κατερινα3, πάρε τηλέφωνο και ρώτακαλημερα καποια καλη προταση στα 100ε νοτια προαστια γυρω στα 25 ευχαριστω
για σημερα σκεφτομαι τζουλιανα η χριστινα ελληνιδα θα δω κ θα ενημερωσω φιλτατοι συναγωνιστες
καποια gymnastria 1988 γνωριζει κανεις τιποτα?