Υποσχέθηκα κριτική για την Χριστίνα οποτε εχουμε και λέμε..
Για αλλη ειχα ξεκινήσει για σημερα αλλα λόγω κάποιων προβλημάτων το ραντεβού ακυρώθηκε και απο το να μείνουμε με το πουλί στο χερι μπήκα να πάρω καμία ιδέα.
Η Χριστίνα ειχε διαγραφεί απο τις επιλογές μια και οι φίλοι είχαν γράψει οτι ειναι δύσκολη στην επικοινωνία οποτε αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με Μαρινα60( άφησα το Λόττο για να πετύχω το τζοκερ) Αννα590 και κανα δυο άλλες μια και το budget ειναι περιορισμένο δυστυχώς.
Δεν απάντησε καμία οποτε αφού η βραδιά φαινόταν να εχει χαθεί πανηγυρικά, λέω χαμένος για χαμένος, μου ειχε φανεί και λιγο παράξενο ομως που φίλος zadren επέμενε οτι η τυπισσα άξιζε τον κόπο. Οποτε λέω πάρε τηλέφωνο και οτι κάτσει ηδη ομως αρνητικά διακείμενος για την έκβαση.
Σηκώνει με την πρωτη, εκπληξη, μου λεει υπηρεσίες αντίτιμο (60€ δυο φορές no anal
) οκ που σε βολεύει για συνάντηση ρωτάω μια και δεν εχω θέμα μπορώ να κατέβω και κέντρο και νότια. Κεντρικά στον Βασιλακη μου λεει αλλα πάρε με λιγο πιο πριν να το φιξαρουμε. Ωπ κάπου το εχω ξαναδεί αυτο. Θα φάμε φολλα σκέφτομαι. Λιγο πριν ξεκινήσω για το ραντεβού ξανά τηλέφωνο το σηκώνει, ναι οκ οταν φτάσεις στείλε μου δωμάτιο. Οντως φτάνω στέλνω νούμερο περιμένω περιμένω ειχε περάσει ενα μισαωρακι, να δεις που τα παιδια είχαν δίκιο που τα έγραφαν και θα ξενερωσουμε. Στο μισάωρο εμφανίζεται.
Πρόσωπο μια χαρα, συμπαθητικό, mild οχι κάποιο άγριο παρουσιαστικό η κάτι που να με ξενερώσει. Κορμί πανέμορφο, γυμνασμένο πολυ ωραίο και κωλαρακι ποίημα (γαμωτο) με ενα μεγάλο τατουάζ στη μέση και ενα πιο μικρό επάνω στη πλάτη. Βυζακι ενάμιση δυο, αλλα με δυο θηλές μεγάλες κόλαση.
Στα των υπηρεσιών γκομενα δυναμίτης, κλαρίνο ακαποτο, υψηλότατου επιπέδου, πήδημαδοκιμασα σε δυο στάσεις μονο, αλλα το μωρο ειναι μανιτζεβελο παρόλο οτι ειναι κοντα στο 1,70.Συμμετεχει με αληθοφάνεις κραυουλες. Και Τα φιλια ειναι βαθειά με γλωσσα. Και αυτο που μου εκανε τρομερά καλη εντύπωση ενώ εχει τελειώσει ο πρώτος γύρος δεν σηκώθηκε απ ευθείας για ντουζακι αλλα συνέχισε με φιλια και χαμουρεμα.
Και η εκπληξη, ενώ περιμένω να γυρίσει και να πούμε και καμια μαλακια ως είθισται στο ημίχρονο, η λυσσαρα παει απ ευθείας για δεύτερο γύρο με μεγαλύτερη ένταση. Στάσου κούκλα μου, δεν ειμαστε κοκοράκια είκοσι χρονων
χρειαζεται λιγο χρόνο να οπλίσει παλι. Οποτε αποφάσισα να περιποιηθω εγω τα κατω διαμερίσματα.
Συμπέρασμα για να μην σας κουράζω αλλο. Ήμουν τόσο τυχερός που απάντησε με την πρωτη. Μπορει την επομενη φορα θα δείξει. Θα το επαναλάβω; Σαφέστατα. Ηταν vfm στον υπερθετικό βαθμό(για μενα).Μπορει να ταίριαξαν τα χνώτα μας. τελικά κάτι ήξερε ο zadren που επέμενε. Σας ευχομαι τα καλυτερα σε ολους.