company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.650
- Πόντοι
- 31.558
Είναι στα υπόψιν jimy.m. και zadren
;)Είναι στα υπόψιν jimy.m. και zadren
Είναι στα υπόψιν jimy.m. και zadren
Για γλυφωκαλαδα δεν ξερω αλλα για τα υπολοιπα εδω εισαιΜήπως μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου προτείνει κάποια κοπέλα για σήμερα για PSE, πρωκτικό, γλυφοκωλάδα και δυνατό γαμήσι..
Ενδιαφέρομαι για 2ωρο πρόγραμμα στα 100-150 ευρώ.
Όποιος έχει να προτείνει κάτι, ας μου στείλει και πμ.
Ευχαριστώ...
Εχει ανοίξει κριτική για Στέλλα και Μαρία 55 μιλφ να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου ? ?
Αν την βάλω εδώ μάλλον θα χαθεί μετά πό λίγες μέρες στον χαμό των μηνυμάτων
Την έχω δοκιμάσει, αλλά μου προκαλεί υπνηλία το στυλ της...Για γλυφωκαλαδα δεν ξερω αλλα για τα υπολοιπα εδω εισαι
πως στελνω πμ
για πειτε ρε μαγκες κανα μοντελε κορμι με κωλο στο μενου καλημέρα
Θα πω κατι για αρχη...Δυσκολη επικοινωνια ναι.Δεν την παρεξηγω γιατι ειχε μια ασχημη εμπειρια με ενα ORC απο εδω μεσα...Θα τα ξεπερασει σιγα σιγα...Ειναι γυναικα με 3 ραντεβου την εβδομαδα....Παντως...
Χαιρομαι φιλε που περασες καλα. Τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις.....Ασε καποιους να λενε...
Καποια στοματακια θα κλεισουν... ;)
Βάλε εδω την κριτική σου... Αφού δεν εχουν δεχθεί οι συγκεκριμένες να έχουν σελίδα κριτικών τι να κάνουμε?Εχει ανοίξει κριτική για Στέλλα και Μαρία 55 μιλφ να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου ? ?
Ανεβαζεις κριτικες στις μιλφς και μην σε νοιαζει, δεν θα χαθουν. Οι φιλοι θα διαβασουν...Εχει ανοίξει κριτική για Στέλλα και Μαρία 55 μιλφ να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου ? ?
οχι ρε, δεν ειπα κατι για σενα...
Δεν το κατάλαβα αυτό. Επειδή εγώ έγραψα προχθές για την κοπέλα τι εννοείς, ότι είναι ψέματα αυτά που έγραψα;
ΥΓ Εννοείται πως χαίρομαι που ο φίλος πέρασε καλά και δεν του έκατσε στραβή όπως σε μένα.
οχι ρε, δεν ειπα κατι για σενα...
δες πμ!
πως την βρισκουμε την κοπελιά ρε παίδες?
πως την βρισκουμε την κοπελιά ρε παίδες?