z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Όταν λες Νότια? ( και θα σου στείλω πμ)καλημερα καποια καλη προταση στα 100ε νοτια προαστια γυρω στα 25 ευχαριστω
Όταν λες Νότια? ( και θα σου στείλω πμ)καλημερα καποια καλη προταση στα 100ε νοτια προαστια γυρω στα 25 ευχαριστω
Μπορεις να μου το στειλεις? Δεν με ενημερωσε για την 3η (απο οσο ξερω) αλλαγη τηλεφωνου...
γκουρου γνωριζεις για γυμναστρια?
φιλε μια μπετυ ειναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι κηφισια η μαρουσι θα το κοιταξω κ θα σου πω σε λιγο αν εχεις υπομονη οκ?Επειδή κανείς δεν απάντησε πριν, δοκιμάζω άλλη μια...
Ξέρει κανείς αν υπάρχει call με δικό του χώρο Κηφισιά; Ε; Ε;
Δεν μπορεί, κάτι θα παίζει...
Ευχαριστώ!
φιλε μια μπετυ ειναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι κηφισια η μαρουσι θα το κοιταξω κ θα σου πω σε λιγο αν εχεις υπομονη οκ?
φιλε μια μπετυ ειναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι κηφισια η μαρουσι θα το κοιταξω κ θα σου πω σε λιγο αν εχεις υπομονη οκ?
Πάρε τζουλιάνα τύπε και θα δεις το φως σου!!!
[/quote
ωραιος φιλε σε ευχαριστω
φιλε την εχεις κρεβατωσει και ειδες κανενα πιλολο?100% γυναικα
Επειδη περιμενα κριτικη απο Συγγρού 45 "Golden Time" για 3 ολοκληρα χρονια, και δεν πηρα τιποτα, σε παρακαλω πες μου πως περασες. Και μετα θα δουμε τι call μπορουμε να σου κρεβατωσουμε...
θα εβλεπε μαλαπερδα αλλα την εκοψε η...λογοκρισια...φιλε την εχεις κρεβατωσει και ειδες κανενα πιλολο?
φιλε την εχεις κρεβατωσει και ειδες κανενα πιλολο?
φιλε εγω την ειχα παρει τον Ιουνιο και επαιζε κανονικα.Ποσπαθω να βρω το mail της για να σου το γραψω..Καλησπέρα. Η vanessa blonde συνεχίζει ? Μπορεί κάποιος να μου στείλει το μειλ της? Ευχαριστώ
εδω εισαι φιλε blonde44@hotmail.comΚαλησπέρα. Η vanessa blonde συνεχίζει ? Μπορεί κάποιος να μου στείλει το μειλ της? Ευχαριστώ
Στελνεις p.m και στο δινει η ιδια!καλησπερα παιδια..τ τηλ της μελινας19 π τ βρισκουμε???
ως προς τι το emotion??