zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τη γαμησες φιλε?φιλε εγω την ειχα παρει τον Ιουνιο και επαιζε κανονικα.Ποσπαθω να βρω το mail της για να σου το γραψω..
τη γαμησες φιλε?φιλε εγω την ειχα παρει τον Ιουνιο και επαιζε κανονικα.Ποσπαθω να βρω το mail της για να σου το γραψω..
τη γαμησες φιλε?
αστε ρε γαμωτο...μεγαλο φυστικι σημερα η καριολα....θα ανεβασω κριτικη αυριο....καμμενη και αυτη ;)
γαμω την Αλβανία τους οι ψωφιες. Γιαυτο εγω θελω μονο Ελληνίδες.αστε ρε γαμωτο...μεγαλο φυστικι σημερα η καριολα....θα ανεβασω κριτικη αυριο....καμμενη και αυτη ;)
μεχρι το καλοκαιρι θα εχω κλεισει τους μαλακες αυτους...αν δεν μπορουν να τρεξουν τα μαγαζακια ας τα δωσουν σε μας να τα διαχειριστουμε...γαμω την Αλβανία τους οι ψωφιες. Γιαυτο εγω θελω μονο Ελληνίδες.
ασε να πηγαίνουμε με τις δικές μας που ειναι δοκιμαςμενες τι τις θες απο τους άλλους τις ψωφιες ;μεχρι το καλοκαιρι θα εχω κλεισει τους μαλακες αυτους...αν δεν μπορουν να τρεξουν τα μαγαζακια ας τα δωσουν σε μας να τα διαχειριστουμε...
Ετοιμαζουν σαμπάνια αλλά τους προκυψουν κόλυβα... εκτός αν σερβίρουν ξεροσφύρι το κονιάκ...
Αυτο ισχυει και για κατι loosers απο εδω μεσα...
ναι ρε...ετσι ειναι αλλα 3 απο τις δικες μας δεν μπορουσαν ουτε χτες ουτε σημερα...τα ξερεις ;)ασε να πηγαίνουμε με τις δικές μας που ειναι δοκιμαςμενες τι τις θες απο τους άλλους τις ψωφιες ;
Καλο βραδυ ζανττα λεμε αυριο ρεμαλια, παω γι υπνο...μουσειο παλι αυριο...
τα λεμε αυριο ρεμαλια, παω γι υπνο...μουσειο παλι αυριο...
Ναι φιλε zarden.Γενικα μου αφησε αρκετα καλες εντυπωσεις με αρκετα καλη συμμετοχη αλλα στο συνολο σαν κατι να ελειπε,χωρις ισως να φταιει εκεινη(για να ειμαι δικαιος)τη γαμησες φιλε?
Ανεβασε κριτικη φιλε...η γραψε στο νημα της, ενδιαφερον η αποψη σουΝαι φιλε zarden.Γενικα μου αφησε αρκετα καλες εντυπωσεις με αρκετα καλη συμμετοχη αλλα στο συνολο σαν κατι να ελειπε,χωρις ισως να φταιει εκεινη(για να ειμαι δικαιος)
ναι ρε φιλε, μεγαλη μερα αυριο...κουβαληματα κλπ... ;)θα κάνεις το έκθεμα ??
ναι ρε φιλε, μεγαλη μερα αυριο...κουβαληματα κλπ... ;)
οχι ρε...αυτη? Σιγα!ρε παιδια κατι ασχετο αν ξερει καποιος η ελλη29 δουλευει ακομα??προσπαθω εδω κ πολυ καιρο να επικοινωνησω κα ιδεν σηκωνει τ τηλ..παιζει σε κλειστο κυκλο μηπως????
ναι ρε συ πανω απο μηνα ειναι που την παιρνς και δεν μ τ σηκωνει...τι γινεται ρε πουστη μου...???εχει βαλει στ μαυρη λιστα τ νουμερο μου???ξερω γω...οχι ρε...αυτη? Σιγα!
οκ φιλε.Θα το κανω ομως αυριο-μεθαυριο γιατι ειμαι νεος εδω και παω ψαχνοντας.Οποτε αν το επιχειρησω τωρα βλεπω να τελειωνω κατα τις 5 το πρωι Ασε που παει και καιρος και πρεπει να θυμηθω λεπτομερειες για να ειμαι πιο ακριβης ;)Ανεβασε κριτικη φιλε...η γραψε στο νημα της, ενδιαφερον η αποψη σου
τα λεμε αυριο ρεμαλια, παω γι υπνο...μουσειο παλι αυριο...