laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
επεσες κι εσυ στις καθοδους!
δε πας για κανα ψαρεμα?
Μαλλον!
επεσες κι εσυ στις καθοδους!
δε πας για κανα ψαρεμα?
εισαι ετοιμος εσυ...Μαλλον!
Πριν παρεις παντως Μαγια και Τζουλιανα, κανε ακομα μια προσπαθεια στην Αγγελω (το λεω μονο αν την θες πιο πολυ απο τις αλλες)
ναιτην Αγγελική 24 εννοείς?
Τίποτα φωτογραφίες τις συγκεκριμενης μπορούμε να δούμε πουθενά?την Αγγελική 24 εννοείς?
Τίποτα φωτογραφίες τις συγκεκριμενης μπορούμε να δούμε πουθενά?
Σταματα ρε συ. Θα την κανεις την γυναικα πιρανχαςπρόσεχε μη σε ρουφήξει
Εμ τι ηθελες να εχει ? Αμερικανους ? χαχαχαΜου εστειλε τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωνει σημερα...Επισης η ρωσιδα του αττολ εχει και αυτη ...ρωσους επισκεπτες...
Καλησπερα Κυριοι,
Παρακαλω αν εχετε τις αγγελιες η αλλο τροπο συνεννοησης με την Μαρινα 35 η την Juliana.
Ευχαριστω για την βοηθεια σας
Πω πω αυστηρότητες. Μου θυμιζεις τον διορθωτή επι δικτατοριαςκαλημέρες, καλησπέρες, προσωπικές συζητήσεις για τσιχλόφουσκες και άλλες φούσκες διαγράφηκαν...
Πω πω αυστηρότητες. Μου θυμιζεις τον διορθωτή επι δικτατοριας
Καλησπερα Κυριοι,
Παρακαλω αν εχετε τις αγγελιες η αλλο τροπο συνεννοησης με την Μαρινα 35 η την Juliana.
Ευχαριστω για την βοηθεια σας
Ποια είναι η "Μαρίνα 35"; Μήπως εννοείς "Μαρίνα60";
[/quote
Καλημερα για Αυτη την Μαρινα
απαραβατος κανονας...
ΔΕΝ καλουμε ΠΟΤΕ επιμονα
Σωστος αλλα δεν εννοω αυτο που εννοεις.Τα κοριτσια μπορει να την ωρα που τα καλεις,οποτε παιρνεις μετα απο 1 ωρα...
Ποια είναι η "Μαρίνα 35"; Μήπως εννοείς "Μαρίνα60";
[/quote
Καλημερα για Αυτη την Μαρινα
καληκερα σε ολους.δεν εχω αγγελια αλλα οταν εβαζε,ειχα παρει παρα πολλες φορες,και συνηθως ηταν κλειστο η δεν το σηκωνε...παντως για πολυ καιρο εγω ουτε τη φωνη της δε μπορεσα να ακουσω...