Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω θα σου ελεγα μακρυα............ φιλαρακι!!!ειναι η τυπισσα που ειναι στην φωτο?και απο τιμες τι παιζει?
Επίσης σκέφτομαι και για αυτήν.Καλημέρα συναγωνιστές,
Διαβασα στις προηγούμενες σελίδες για αυτή και σκέφτομαι να την τιμήσω, μιας και μου αρέσουν οι ζουμερές...εκτός αν κάποιος άαλος συναγωνιστής έχει να προτείνει κατί καλύτερο
όπου * kanesex
Ευχαριστώ
Εγω θα σου ελεγα μακρυα............ φιλαρακι!!!
Δεν υπαρχει ελλειμα φιλε...Αντιθετως ...
Οσο για τους αλλους που λες...Ειναι απλα likeηδες...τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο...
Την πρωτη δεν την εχω δικιμασει ακομα, αν και ειναι καιρος στο τεφτερι...Αρα δεν μπορω να σου πω κατι εγω...
Για την δευτερη εχω να σου πω να μην πας, δεν θα περασεις καθολου καλα φιλε...Μην κοιτας που φαινεται σε φωτο οκ, στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι και το προγραμμα για ερασιτεχνες γαμιαδες, οχι για εσενα...Η γυναικα δεν κανει τιποτα. Και δεν ειναι και για τιποτα... k a n e s e x Οταν δεις εδω, θα καταλαβεις...
Καλημέρα συναγωνιστές,
Διαβασα στις προηγούμενες σελίδες για αυτή και σκέφτομαι να την τιμήσω, μιας και μου αρέσουν οι ζουμερές...εκτός αν κάποιος άαλος συναγωνιστής έχει να προτείνει κατί καλύτερο
όπου * kanesex
Ευχαριστώ
γραφειο.... ειναι καιρο στο κουρμπετι.. εχει δοκιμασει καποιος ;;
γραφειο επισης.
ή εγω μπερδευτηκα ή εσυ!!
έδω στην τελευταία γραμμη γράφεις για την ιδια : Γιατι +σωματαρα εχει αλλα + προσωπο πολυ καλο
Συναγωνιστή δεν είναι η ίδια κοπέλλα που εγραψε ο φίλος .
Έγραψε προφανως για αυτη : ενω εσύ ρώτησες για αυτή :
EDω υπαρχει καποια βοηθεια
Φίλε εννοείς ότι θα αρχίσει τα +20 και +20 ή από θέμα υπηρεσιών το λές; Θέλω να πω ότι αν είναι καλή σε υπηρεσίες δεν με πειράζει και πολύ αν είναι από γραφείο..Αυτό είναι γραφείο. Μην πας!
αν ειναι η ιδια χριστινα που επαιζε με παλιοτερα με φοτο με μαγιο ειχαν ακουστει καλα λογια αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη. Στο τηλεφωνο ειμαι 100 για μια φορα.. αν πας παντως δωσε φωτα!