Αν έχω καταλάβει σωστά στο site παίζουν με δικό τους θέμα ή όχι περίπου 10 ανεξάρτητες κάτω των 35χρ, με θετικό ότι υπάρχουν φωτογραφίες γνήσιες και είναι δοκιμασμένες από συναγωνιστές και έχουν πάνω από μία κριτικές να λάβεις υπόψη σου, οι τιμές των κορασίδων παίζουν από 80-100 την ώρα ανάλογα με το πρόγραμμα συνήθως 80+20 για πίσω σύστημα, μόνο αρνητικό ότι οι ανεξάρτητες είναι δύσκολα προσβάσιμες για την πρώτη φορά, δηλαδή εγώ έχω στείλει pm ή μήνυμα στο κινητό και δεν έχω πάρει καμία απάντηση
εκτός από δύο περιπτώσεις που έπαιξα με την μία. Έτσι για μας τους μη ελεύθερους σκοπευτές δεν μπορείς να πας μπροστά ..... πόσες φορές μπορεί να αναβληθεί ένα γραφειακό - επαγγελματικό meeting διάολε ...
Από την άλλη το γραφείο τις περισσότερες φορές θα σου φέρει κορασίδα την ώρα και στον χώρο που θες, με τιμές λίγο πιο πάνω (νομίζω κανα 20€ - 30€) που δεν είναι τρομερή διαφορά αλλά ρισκάρεις αυτό που λεει ο guru13, οπότε πρέπει να είσαι μάγκας και θρασύς (δεν είμαστε όλοι) και εάν δεν σ'αρέσει να την στείλεις από εκεί που ήρθε, αλλά το χοτέλι θα το έχεις πληρώσει και ο χρόνος να έρθει άλλη μάλλον απαγορευτικός, οπότε
1η Ερώτηση προς έμπειρου: ποία γραφεία ή ποία κορίτσια γραφείων μας συστήνετε ή μήπως υπάρχει σχετικό θέμα εδώ μέσα όπως αυτό για τις ανεξάρτητες το οποίο παρέχει πληροφορίες αλλά δεν το έχω εντοπίσει;
2η Ερώτηση προς έμπειρου: τι διάολο συμβαίνει και στο lovelist ανεβαίνουν 20 αγγελίες για ερωτικές υπηρεσίες κάθε ημέρα;