kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
οκ λάθος...μπάζο είναι!γιατι?
δεν εχω δοκιμαση...........ανεξαρτητη ειναι αυτη?οκ λάθος...μπάζο είναι!
καλύτερα τώρα?περι ορέξεως....
ανεξάρτητο μπάζοδεν εχω δοκιμαση...........ανεξαρτητη ειναι αυτη?
αν ηταν σαν αυτες που αναφερεις ουτε θα το γραφα . μια κοινη ελληνιδα ηταν . κ απ το νεαρο της ηλικιας μαλλον νεοεισερχομενη βεβαια βεβαια καποιος αγαπουλης θα τα σκασει ενας στους τοσους δε θα βρεθει ?αν είναι για δίωρο και είναι μουνίτσα, κάνεις μια φορά το ψυχικό...
αν και με την όλη φάση, το έχω ξαναγράψει στον sarantis polatos, που τελικά το έπραξε, μαξιλαράκι-τιμή για δίωρο μέχρι 100-120.
Ένα εικοσάρικο παίρνει το λεγόμενο ταξί( ο οδηγός τους δηλαδή) και με ένα κατοστάρι πάνε τσέπη ...
Βέβαια είναι φουλ ον πορνοκαύλες όπως η ΝΙΚΟΛ που το έχει 130+20...μαγκιά της, το μουνί της το κοστολογεί όσο θέλει.
Το ποιος θα ''ψωνίσει'' το προιόν είναι άλλο θέμα, ίσως λιγότεροι και εκλεκτοί...
απολυτα σωστος για την συγκεκριμενη !!!οκ λάθος...μπάζο είναι!
καλύτερα τώρα?περι ορέξεως....
η πάλαι πότε Άρτεμις ????
Aν δεν κανω λαθος αδελφε αυτη που λες πρεπει να ειναι και απο οσο ξερω δεν εχουν ακουστει καλα λογια (απο οτι θυμαμαι βασικα μην ρωτησεις λεπτομεριες).η πάλαι πότε Άρτεμις ????
Την έχω πάρει την κοπέλλα, έχω γράψει πριν κανένα μήνα. πολύ όμορφη και καυλιάρα στα 70 ευρώ. Σαν Άρτεμις δεν την ήξερα, άλλο όνομα μου είπε.αυτή ανεξάρτητη φαίνεται. έχουμε γνώση;
Την έχω πάρει την κοπέλλα, έχω γράψει πριν κανένα μήνα. πολύ όμορφη και καυλιάρα στα 70 ευρώ. Σαν Άρτεμις δεν την ήξερα, άλλο όνομα μου είπε.
αυτή ανεξάρτητη φαίνεται. έχουμε γνώση;
και εγω την ιδια απορια με εσενα εχω μαλλον θα σταματησεΡε παιδιά γνωρίζει κανεις τι απέγινε η μικρή Βερονικα; Έχει να εμφανιστεί κριτική απο το 2014 , μπορεί να βοηθήσει κανεις συναγωνιστής;