deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Γιατι δεν εχει επιστημονες εδω μεσα;
Μωρέ επιστήμονες έχει, σε πουτάνες έχουμε έλλειψη.
Κι έτσι να ειναι.
Τι ποσοστο επι τοις εκατο των Ελληνων πιστευετε οτι γνωριζουν την εκφραση "κατ' αποκοπην"?
Εχω πολυσχιδείς αναζητησεις εγω Κύριε.Με συγχωρείτε...
Το ζητούμενο στην προκειμένη είναι το αν πήρε η λεγάμενη μεταγραφή; Ή η στατιστική διαστρωμάτωση της μόρφωσης των Ελλήνων;
Μωρέ επιστήμονες έχει, σε πουτάνες έχουμε έλλειψη.
Με συγχωρείτε...
Το ζητούμενο στην προκειμένη είναι το αν πήρε η λεγάμενη μεταγραφή; Ή η στατιστική διαστρωμάτωση της μόρφωσης των Ελλήνων;
Το καινούργιο στέκι μας...
Αυτό ..τι σχέση έχει με τον τίτλο του νήματος?
Η κορη της ειναι μικρη και ανηλικη .ρε μαγκες οχι αλλο καρβουνοοοοοοοο.....τα εχουμε πει 1 εκατομμυριο φορες για την κελλυ και την ανηψια.θεια.αδερφη.κορη της
την ψηλη λες?...Πιθανοτατα να ειμαι σε λαθος νημα αλλα δεν ξερω που να ρωτησω.
Την κυριακή επισκεφτηκα το Πριαμος διπλα στο Καλλιμαμρμαρο με κυρια, οχι επαγγελματια, γυρω στις 17:00. Στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου ηταν μια ξανθουλα υπεροχη που πολυ θα ηθελα να ξερω αν γνωριζει κανεις αν παιζει. Ηταν ντυμενη με ενα τζιν αλλα γενικα ξεχυλιζε σεξουαλικοτητα. Αν καποιος ξερει κατι θα εκτιμουσα μια πληροφοριουλα
Καλό θα είναι να γνωρίζουμε και για ρεσεψιονίστ ξενοδοχείων, αν και εφόσον "παίζει" κάτι...Πιθανοτατα να ειμαι σε λαθος νημα αλλα δεν ξερω που να ρωτησω.
Την κυριακή επισκεφτηκα το Πριαμος διπλα στο Καλλιμαμρμαρο με κυρια, οχι επαγγελματια, γυρω στις 17:00. Στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου ηταν μια ξανθουλα υπεροχη που πολυ θα ηθελα να ξερω αν γνωριζει κανεις αν παιζει. Ηταν ντυμενη με ενα τζιν αλλα γενικα ξεχυλιζε σεξουαλικοτητα. Αν καποιος ξερει κατι θα εκτιμουσα μια πληροφοριουλα
την ψηλη λες?...
ειναι βυζαρου,γιαυτο την ξερω!!...χεχεχεχεχε!!! ;)Ρε guru, σε ολα μεσα εισαι
Οποια πετρα και να σηκωσεις απο κατω θα σε βρουμε
ομερτα.Καλό θα είναι να γνωρίζουμε και για ρεσεψιονίστ ξενοδοχείων, αν και εφόσον "παίζει" κάτι...
Μιλάμε πάντα εμπιστευτικά. Όχι φόρα βία παρτίδα.ομερτα.
την ψηλη λες?...
ειναι βυζαρου,γιαυτο την ξερω!!...χεχεχεχεχε!!! ;)
η ποιο σωστή έκφραση που μπορεί να πει κανείς για τις κοπέλες....είναι σαν τα test drive σε αμάξια ;) Οι πιτσιρικάδες τα παίρνουν και τα γυρίζουν σπασμένα, ενώ οι μεγαλύτεροι τους φέρονται σαν καθημερινά εργαλεία
http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/imagecache/article_photo/article_photos/dimopoulos_4.png[/img[/URL]]
[/quote]θεός :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: