z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Ποια ειναι η μικρη Βερονικα?Ρε παιδιά γνωρίζει κανεις τι απέγινε η μικρή Βερονικα; Έχει να εμφανιστεί κριτική απο το 2014 , μπορεί να βοηθήσει κανεις συναγωνιστής;
Ποια ειναι η μικρη Βερονικα?Ρε παιδιά γνωρίζει κανεις τι απέγινε η μικρή Βερονικα; Έχει να εμφανιστεί κριτική απο το 2014 , μπορεί να βοηθήσει κανεις συναγωνιστής;
ρε συ ξέχασε τα κλειδιά της...
αμέσως να την κατηγορήσεις...
ΓραφειοΚαλησπέρα παίδες.... Ως νέος και χωρίς πείρα χρειάζομαι τα φώτα σας...Αν και νομίζω είναι fake, μάλλον πρέπει να το ακούσω και από εσάς
Γραφειο! Μαπα το καρπουζι! 80+20ακα+20EXTRA+20CIM+20CIFΚαλησπέρα παίδες.... Ως νέος και χωρίς πείρα χρειάζομαι τα φώτα σας...Αν και νομίζω είναι fake, μάλλον πρέπει να το ακούσω και από εσάς
20 ναν οι ωρες τουςΓραφειο! Μαπα το καρπουζι! 80+20ακα+20EXTRA+20CIM+20CIF
Δεν καταλαβα τιποτε. Στειλε πμαυτός ο μούναρος τι είναι; στο google είναι παρθένα πάντως. αν είναι γραφείο δεν παίρνω τηλέφωνο; άν είναι ανεξάρτητη παίρνω; να ζει κανείς ή να μη ζει; και αυτός ο μούναρος με τρέλλανε. παρθένος και αυτός. που βρεθήκανε τέτοια μουνιά στα ξαφνικά και δεν μπορώ να ησυχάσω ο πούστης. μπριτανικα σώσε με. πάρε τηλέφωνο. μου εχεις υποχρέωση
αστειεύτηκα φίλε γιατί με έλεγες προμοτορα που μου άρεσε η Αλέκα. Αυτές αν είναι πραγματικές και έρχονται οι ίδιες πως το μαθαίνουμε;
τα πτωματαπαιδες...η πιο οικονομικες κοπελες που παιζουν γενικα ποιες ειναι?
γραφεια...80+20+20+20+20 κτλ,κτλ,κτλ....αστειεύτηκα φίλε γιατί με έλεγες προμοτορα που μου άρεσε η Αλέκα. Αυτές αν είναι πραγματικές και έρχονται οι ίδιες πως το μαθαίνουμε;
τα πτωματα
οι ανεξάρτητες δηλαδή δεν παίρνουνε 80+20+20+20+20; άντε να παίρνουνε 70+20+20+20+20 και οι περισσότερες είναι πάλαι ποτέ call girl που δούλευαν σε γραφεία και τώρα στα γεράματα δουλεύουνε μόνες τους χαμηλώνοντας τις τιμές. μήπως την ανεξαρτησία την πληρώνουμε ακριβά; Αν πάρω τηλέφωνο και μου έρθει με 80 ευρώ μια από αυτές που έβαλα πριν, τι να την κάνω την Ανίτα και την anastasia ru που θα έρθουνε με 50 ευρω μαζεύοντας τις μπάκες τους με κορσέδες. Αν είχανε αυτές την ηλικία και την εμφάνιση των 25χρονων θα παίρνανε 50 επειδή θα είτανε ανεξάρτητες; 100 θα παίρνανε. Μήπως έχουμε θεοποιήσει την έννοια της ανεξάρτητης και δεν το έχουμε καταλάβει;γραφεια...80+20+20+20+20 κτλ,κτλ,κτλ....
οι ανεξάρτητες δηλαδή δεν παίρνουνε 80+20+20+20+20; άντε να παίρνουνε 70+20+20+20+20 και οι περισσότερες είναι πάλαι ποτέ call girl που δούλευαν σε γραφεία και τώρα στα γεράματα δουλεύουνε μόνες τους χαμηλώνοντας τις τιμές. μήπως την ανεξαρτησία την πληρώνουμε ακριβά; Αν πάρω τηλέφωνο και μου έρθει με 80 ευρώ μια από αυτές που έβαλα πριν, τι να την κάνω την Ανίτα και την anastasia ru που θα έρθουνε με 50 ευρω μαζεύοντας τις μπάκες τους με κορσέδες. Αν είχανε αυτές την ηλικία και την εμφάνιση των 25χρονων θα παίρνανε 50 επειδή θα είτανε ανεξάρτητες; 100 θα παίρνανε. Μήπως έχουμε θεοποιήσει την έννοια της ανεξάρτητης και δεν το έχουμε καταλάβει;
γραφειο δεν σημαινει ΜΟΝΟ 80+20+20+20...σημαινει οτι ΜΠΟΡΕΙ η κοπελα της αγγελιας,να μην σου ερθει,η μπορει να μην υπαρχει.οι δυο κυριες που αναφερθηκες ζητανε 50 ΟΧΙ μονο γιατι ειναι μεγαλες ηλικιακα.γιατι μαζευουν πεισσοτερο κοσμο,με 50αρικο.αν διαβασεις,θα δεις οτι υπαρχουν και ποιο μικρες ηλικιες...πχ,παολα22..50 επαιρνε.αλλη μια ειναι μια ουκρανεζα που εκανε μασαζ.60 επαιρνε εκεινη.οι ανεξάρτητες δηλαδή δεν παίρνουνε 80+20+20+20+20; άντε να παίρνουνε 70+20+20+20+20 και οι περισσότερες είναι πάλαι ποτέ call girl που δούλευαν σε γραφεία και τώρα στα γεράματα δουλεύουνε μόνες τους χαμηλώνοντας τις τιμές. μήπως την ανεξαρτησία την πληρώνουμε ακριβά; Αν πάρω τηλέφωνο και μου έρθει με 80 ευρώ μια από αυτές που έβαλα πριν, τι να την κάνω την Ανίτα και την anastasia ru που θα έρθουνε με 50 ευρω μαζεύοντας τις μπάκες τους με κορσέδες. Αν είχανε αυτές την ηλικία και την εμφάνιση των 25χρονων θα παίρνανε 50 επειδή θα είτανε ανεξάρτητες; 100 θα παίρνανε. Μήπως έχουμε θεοποιήσει την έννοια της ανεξάρτητης και δεν το έχουμε καταλάβει;