καταλαβα.απο τιμες περιπου?
Τοσα μωρακια εχει εδω μεσα,που πας και εσυ να μπερδευτεις τωρα
καταλαβα.απο τιμες περιπου?
μου αρεσει να εξερευνω το καινουριο τυπεΤοσα μωρακια εχει εδω μεσα,που πας και εσυ να μπερδευτεις τωρα
μου αρεσει να εξερευνω το καινουριο τυπε
ναι αμαλαχει >Ποιος εισαι ο μαρκοπορνο;
Αν θυμάμαι καλά εχει ειπωθεί οτι πρόκειται για σχετικά καλη περίπτωσηγια αυτήν τι ξέρουμε παιδιά; ανεξάρτητη;
Αν θυμάμαι καλά εχει ειπωθεί οτι πρόκειται για σχετικά καλη περίπτωση
κακοτροπη στο τηλεφωνο και δεν ρωτησα ουτε λεπτομεριες ουτε τπτ. δεν μου εκανε κλικ
fakeξερουμε κατι γι'αυτο? , οι φωτος δειχνουν κανονικες νομιζω
στην πρωτη ερωτηση...αν δεις υπαρχουν θεματα απο γραφεια,που εχουν δικα τους σαιτ,με φωτογραφιες απο τις κοπελες,οπως και απο τιμες,και υπηρεσιες...στην δευτερη ερωτηση τι ακριβως ρωτας...? :S :S
κοπέλα πραγματικά όμορφη 25 - 28 (πραγματικών) χρονών που να δουλεύει ανεξάρτητη στα 80 ευρώ εγώ δεν ξέρω. όλες είναι άνω των 35 με κοιλούμπες. Άν είτανε μικρές και όμορφες θα δουλεύανε σε γραφεία.
Υπάρχει Χριατιανα - αννυκοπέλα πραγματικά όμορφη 25 - 28 (πραγματικών) χρονών που να δουλεύει ανεξάρτητη στα 80 ευρώ εγώ δεν ξέρω. όλες είναι άνω των 35 με κοιλούμπες. Άν είτανε μικρές και όμορφες θα δουλεύανε σε γραφεία.
κ ομως κ ομως....κοπέλα πραγματικά όμορφη 25 - 28 (πραγματικών) χρονών που να δουλεύει ανεξάρτητη στα 80 ευρώ εγώ δεν ξέρω. όλες είναι άνω των 35 με κοιλούμπες. Άν είτανε μικρές και όμορφες θα δουλεύανε σε γραφεία.
γενικά ισχύει το αντίθετο του "δε γαμάς που δε γαμάς δεν πας για ψάρεμα;" διότι τελικά νομίζω ότι για ψάρεμα έχω πάει, αφού έχω ρίξει πετονιά και δόλωμα για λαβράκι (e-mails, pm, μηνύματα στα κινητά) προς πολλές κορασίδες ανεξάρτητες που έχουν και θέματα εδώ μέσα (Δήμητρα25, Κατερίνα20, Κατερίνα3, Άννυ, Αλίκη κλπ.) και περιμένω ποιά θα τσιμπήσει και περιμένω και περιμένω ......... οπότε αλλάζω τακτική και πάω ψάχνοντας μέχρι που τσιμπάει μιά γαλότσα ή σαμπρέλα και χέσε μέσα .
Αλλά όλη αυτή η φάση είναι και η όλη ομορφιά του σκηνικού. Ξενογαμησάκι δεν θέλω; ας πρόσεχα!!
Αα και ξέχασα η Κατερινα20 με 70 ευρώ δεν τα προλαβαίνει τα πελατακια.
Και η υπηρεσίες της έχουν γίνει άριστες,όση την έχουν πάρει το τελευταίο καιρό και εγώ μαζί είναι το καλύτερο vfm.λογικο δεν ειναι?τουλαχιστον απο θεμα εμφανισης σε συναρτηση με την τιμη?τωρα απο θεμα υπηρεσιων οι αποψεις διιστανται για την συγκεκριμενη..