μακριά από το μπάζο - σαύραγια αυτήν τι ξέρουμε παιδιά; ανεξάρτητη;
αναιδέστατη τσοκαρο του κερατά κ μπάζο
υπηρεσίες ούτε στο μέσο όρο
μακριά από το μπάζο - σαύραγια αυτήν τι ξέρουμε παιδιά; ανεξάρτητη;
Μια απο τα ιδια. Εχουν γαμηθει στη δουλειάγενικά ισχύει το αντίθετο του "δε γαμάς που δε γαμάς δεν πας για ψάρεμα;" διότι τελικά νομίζω ότι για ψάρεμα έχω πάει, αφού έχω ρίξει πετονιά και δόλωμα για λαβράκι (e-mails, pm, μηνύματα στα κινητά) προς πολλές κορασίδες ανεξάρτητες που έχουν και θέματα εδώ μέσα (Δήμητρα25, Κατερίνα20, Κατερίνα3, Άννυ, Αλίκη κλπ.) και περιμένω ποιά θα τσιμπήσει και περιμένω και περιμένω ......... οπότε αλλάζω τακτική και πάω ψάχνοντας μέχρι που τσιμπάει μιά γαλότσα ή σαμπρέλα και χέσε μέσα .
Αλλά όλη αυτή η φάση είναι και η όλη ομορφιά του σκηνικού. Ξενογαμησάκι δεν θέλω; ας πρόσεχα!!
Μια απο τα ιδια. Εχουν γαμηθει στη δουλειά
αν κ η τιμη ειναι καλη δε νομιζω να δουλευει τοσο πολυΑα και ξέχασα η Κατερινα20 με 70 ευρώ δεν τα προλαβαίνει τα πελατακια.
Ισχύει σε μεγαλο βαθμό αυτο.μα έχουν αναδειχθεί από το site σε πρώτες φίρμες και δικαίως τα κορίτσια αφού οι περισσότεροι μόνο καλά λόγια λένε. Φομάμαι ότι μέχρι να πάρω σειρά θ' ανέβουν οι τιμές.
προς αναζήτηση εναλλακτικών
λογικο δεν ειναι?τουλαχιστον απο θεμα εμφανισης σε συναρτηση με την τιμη?τωρα απο θεμα υπηρεσιων οι αποψεις διιστανται για την συγκεκριμενη..
Έχω μια έγκυρη πληροφορία ότι έχει αλλάξει και σε θέμα εμφάνισης. :-
δηλαδη? εβγαλε τις σιλικονες?
ναι οντως εχει αλλαξει,κοκκινοκαστανα εχει κανει τα μαλλια της....επισης προτεινεται για τους μερακληδες αν θελουν να ξεχαστουν απ τα καθημερινα προβληματα τους ;)Έχω μια έγκυρη πληροφορία ότι έχει αλλάξει και σε θέμα εμφάνισης. :-
Όχι.. σημαντική αύξηση όγκου.. :-
δεν την εχω παρει το τελευταιο διαστημα αλλα δεν ειναι κ ασχημα .καπου στα ποδια τα πηρε ε ?Όχι.. σημαντική αύξηση όγκου.. :-
μια χαρα ειναι,,απλως εχει παρει 1-2 κιλακια τα οποια της πανετι ογκου?εχει κανει πατσαδες ή παει τπτ γυμναστηριο κ εχει βαλει κιλα?
τι ογκου?εχει κανει πατσαδες ή παει τπτ γυμναστηριο κ εχει βαλει κιλα?
Έχει πάρει κιλά, ειδικά απο τη μέση και κάτω.
οχι πολλά,1-2Έχει πάρει κιλά, ειδικά απο τη μέση και κάτω.
καταλαβα :-..ετσι οπως το πες στην αρχη,νομιζα πλακωθηκε σε τιποτα γυμναστηρια κ εγινε σαν τις γκομενες που βλεπεις με χερια τιγκα στη γραμμωση κ με κοιλιακους φετες..
Έχει πάρει κιλά, ειδικά απο τη μέση και κάτω.
παραμενει γαμευσιμο ειδοςκαταλαβα :-..ετσι οπως το πες στην αρχη,νομιζα πλακωθηκε σε τιποτα γυμναστηρια κ εγινε σαν τις γκομενες που βλεπεις με χερια τιγκα στη γραμμωση κ με κοιλιακους φετες..