sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
και ποσο πήγε το μαλλί έτσι να πάρουμε μια γεύση μαν εεεμε την τζουλια την αλεξανδρατου
και ποσο πήγε το μαλλί έτσι να πάρουμε μια γεύση μαν εεεμε την τζουλια την αλεξανδρατου
και ποσο πήγε το μαλλί έτσι να πάρουμε μια γεύση μαν εεε
Α το εφαγες!και ποσο πήγε το μαλλί έτσι να πάρουμε μια γεύση μαν εεε
πατα κατω που λεει γνησιοτητα φωτογραφιας κ θα σου φυγει ο ενθουσιασμος...
Για τη Νεφελη εχω να πω οτι δεν ειναι αβυζη εντελως οπως πχ η Αννι η φοιτητρια, αλβανο που μιλαει σε καποιες λεξεις σπαστα, δε φιλαει, πιπα με προφυλαξη, 80€ για μια φορα παρολο που στο τηλ λεει για μια ωρα. Εν ολιγοις φαση που βρισκεις ακομη και σε μπουρδελο οποτε το πουλο και ποτε ξανα. Ευτυχως φιλε που εγραψες και για τη μαυρουλα Ρια και με εσωσες απο αλλο ενα κατοσταρι πεταμενο γιατι κανονιζα ραντεβου για κυριακη.
ξέρετε κάτι για καμία απο αυτές;
Εντυπώσεις προ ετών καθότι δεν πρόκειται για ''αβάδιστη'' περίπτωση. Εμφάνιση καλή, ειδικά αν έχει χάσει 5-6 κιλά, διάθεση επίσης, κατέχει και από μασάζ. Βέβαια από τα 50 στα 80 και μετά στα 100+ λόγω συμμετοχής στο Sin City, είναι μια εξέλιξη που δεν ξέρω ποιος θα έχει την διάθεση να παρακολουθήσει και να ενισχύσει.
Κατι κιλα εχει παρει μαλλον τελευταια το Ποντιοουκαρνορωσικο ντολμαδακι!
και ποσο πήγε το μαλλί έτσι να πάρουμε μια γεύση μαν εεε
τζάμπα μου έκατσε ρε....επειδή είμαι ψωλαράς !
παιδες ΜΑΚΡΙΑ από την νεφελη θα κλαιτε τα λεφτα σας την την ειχα πατησει και εγω όταν την ειχα παρει στην θεσσαλονικη
Θαθελες αλλα η μαλακω δεν βαζει ψαγμένες φωτο.Διδασκαλοι, ξερουμε κατι για αυτο το τεμ?
Ποια? ποια ? Πες μας και μας να γελασουμε !.Όταν λέω κάτι δεν το λέω στην τύχη!
Την ίδια την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά αυτό που λέω είναι διασταυρωμένο από άλλη κοπέλα του ιδίου πρακτορείου και "πιο μεγάλο όνομα" αν θέλεις.
60 η κοπέλα, 30 το ταξί, 40 το πρακτορείο = 130! ;)
Ποια? ποια ? Πες μας και μας να γελασουμε !.
Κατι κιλα εχει παρει μαλλον τελευταια το Ποντιοουκρανορωσικο ντολμαδακι!
Θα χτυπήσει πουσταλέρτ νομίζω.....
Το μαίηλ που βάζει το παρατήρησες??? Μην πάει κανείς για μαλλί και βγεί κουρεμένος!!!
Θα χτυπήσει πουσταλέρτ νομίζω.....
Το μαίηλ που βάζει το παρατήρησες??? Μην πάει κανείς για μαλλί και βγεί κουρεμένος!!!