Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Να καταθεσω και γω τις εμπειριες μου με 2 κριτικες.
1. Για τη Μαυρουλα τη Ρια.
Τελειως amatuer η κοπελα ειναι μικρη σε ηλικια δε το εχει καθολου. Ολο μη και μη, μη ετσι μη αλλιως πιο σιγα ποναω σου σπαει τα αρχιδια. Δε παιρνει καμια πρωτοβουλια σε τιποτα ερχεται περιμενει και ακομα και οταν πας να τη στησεις ετσι οπως θες αντιδραει και περνει αβολες στασεις.
Τα 90 ευρω που ζηταει για αυτα που προσφερει την κατατασουν επιεικως στα κομοδινα και στα χειροτερα vfm. Το ξερω οτι καποιοι γουσταρουν μαυρακια οπως και γω αλλα δυστυχως δεν αξιζει τα λεφτα της.
2. Για τη Νεφελη
Δηλωνει Ελληνιδα απο τα Γιαννενα αλλα ειναι για το πουτσο καβαλα! Αλβανιδα του κερατα που δε μπορει καλα καλα να προφερει λεξεις λιγο πιο συνθετες απο τις καθημερινες απλες λεξεις.
Ολα με προφυλαξη πιπα με προφυλακτικο, δε φιλαει, απο τις φωτο βγαλτε 10 κιλα και θα εχετε ενα ανορεκτικο πουτανακι που φοβασε να το αγγιξεις. Βυζι μηδεν και το κορυφαιο ηταν οτι μετα το τελος του πρωτου γυρου κανω μπανακι και ξαπλωνω διπλα της και μου λεει - δε πα να φυγουμε τωρα?
της λεω με συγχωρεις 80 ευρω ειναι για μια φορα? Μου λεει ναι αν θες και αλλη +20.
Τις λεω δε πας καλα ολες παιρνουν 50-60-80 για 2 φορες εσυ ποια εισαι και θες 100 ?
Στραβωσε αλλα καθησε και εφαγε και 2ο γυρο γιατι μα το χριστο θα τη πλακωνα.
Βαθμολογια για αυτη = κομοδινο κλαιω το 80αρι.....
πένα πέρασες τρελέ ! πένααααα !