οι φωτος της αγγελιας δεν υπαρχουν πουθενα στο προφιλ του vk
εχεις δικιο μαν μολις το ειδα,μπερδεψα τη σειρα κ εγραψα τις διευθύνσεις αναποδα. η δευτερη ειναι για την τριτη κ τουμπαλιν. sorry μαγκες
οι φωτος της αγγελιας δεν υπαρχουν πουθενα στο προφιλ του vk
Καλημέρα σε ολους!!!! Ισχυει ότι παιζει η Μελινα και σαν ανεξαρτητη; Αν ναι, πως την βρίσκουμε;;;
και φιλος που πηγε με RIA, μαυρο κομοδινο την ονομασε..Για τη Νεφελη εχω να πω οτι δεν ειναι αβυζη εντελως οπως πχ η Αννι η φοιτητρια, αλβανο που μιλαει σε καποιες λεξεις σπαστα, δε φιλαει, πιπα με προφυλαξη, 80€ για μια φορα παρολο που στο τηλ λεει για μια ωρα. Εν ολιγοις φαση που βρισκεις ακομη και σε μπουρδελο οποτε το πουλο και ποτε ξανα. Ευτυχως φιλε που εγραψες και για τη μαυρουλα Ρια και με εσωσες απο αλλο ενα κατοσταρι πεταμενο γιατι κανονιζα ραντεβου για κυριακη.
ενα 400αρι δηλ,και εγινε η δουλεια...Αν οντως ισχυει κανεις 2-3ραντεβουδακιανα σε μαθει κ μετα της ζητας το κιν.της
παμε παλι...3 ραντεβουδακια αναφερει ο φιλος παραπανω ετσι?...3χ130=390..400 στο χερι και σου μενει ενα 10αρικο.αν ειναι ενα 100αρικο τοτε ειμαστε οκ. ;)λαθος!130 με γραφειο,free agent πιο λιγα,σωστα?ενα 100κακι ειναι καλα μεγιστε πορνε?
και βεβαια ηπιαμε,αλλα το πρωι,οχι μεσημερι που σηκωνεσαι εσυ!!...τα 3 ραντεβουδακια σαν free fucking agent τη τρελα μου μεσα δε θα τα κανει με τιμη γραφειου! καφε ηπιαμε?να κερασω?
παμε παλι...3 ραντεβουδακια αναφερει ο φιλος παραπανω ετσι?...3χ130=390..400 στο χερι και σου μενει ενα 10αρικο.αν ειναι ενα 100αρικο τοτε ειμαστε οκ. ;)
αυτο το σεναριο ειναι το καλυτερο και το ποιο σωστο.Σιγά μην κάνουμε 10 ραντεβού, να την βγάλουμε και γκόμενα!
Στο πρώτο ραντεβού εξήγα για πριβέ συνάντηση με 100 κι άμα θέλει.
Έτσι κι αλλιώς από το γραφείο τα 60 παίρνει από τα 130. Αυτή κερδίζει περισσότερο!
με ποια ησουν?μαγκες μετα το χθεσινο γαμησι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου !!
με ποια ησουν?
με την τζουλια την αλεξανδρατου
γιατρε χλωμο να παιρνει τοσο λιγα....
ενα 400αρι δηλ,και εγινε η δουλεια...