Για το πρώτο 0,30΄ = 100, 60'= 150. no anal, no com.
μήπως και εδώ 200:
Για το πρώτο 0,30΄ = 100, 60'= 150. no anal, no com.
ρε παιδια αυτη εδω την βλεπω πολυ καιρο με αγγελιες
αλλα εκτος απο μια κουλη κριτικη που εχει δεν εχω δει κανενα σχολιο στο φορουμ λες κααι δεν την παιρνει κανεις.
υπαρχει κανεις που να ξερει κατι να μας διαφωτισει;
την τίμησε κάποιος συναγωνιστής να μας πεί πληροφορίες???
ρε παιδια αυτη εδω την βλεπω πολυ καιρο με αγγελιες
αλλα εκτος απο μια κουλη κριτικη που εχει δεν εχω δει κανενα σχολιο στο φορουμ λες κααι δεν την παιρνει κανεις.
ομιχλωδης απαντηση.ειχε μπει πριν καιρο στο bou(κοντα στο καλοκαιρι,ισως νωριτερα)με ασχημο στυλακι κ ειχε βρισει διαφορα μελη..λογικα θα πεσε μαυρο
περασες την ανακριση και γαμησες ή εμεινες μονο στην ανακριση;θες να περασεις ανακρηση πριν γαμησεις? αν οχι μην παρεις τηλ
ομιχλωδης απαντηση.
το οτι εβρισε καποια μελη μαλλονκαποιο λογο θα ειχε.
η απορια ειναι αν εχει καποιος αποψη να μας πει αν η κυρια αξιζει να την δοκιμασεις ή κλαις τα λεφτα σου;
thxαπλως σου ανεφερα τι ειχε παιχτει
χαζη ερωτηση.δεν μπορει να βγαλει τα ιδια γουστα με τον οποιοδηποτε η καθε πουτανα.μπορει να σου βγει ενας 60αρης χοντρος οτι ηταν μαπα η γκομενα,και να σου βγει ενας 25αρης και να σου πει οτι ηταν θεα.εσυ τι θα καταλαβεις ρε?αντε γαμα την και ασε τις ερωτησεις λες και δοκιμαζεις γιαουρτι.ομιχλωδης απαντηση.
το οτι εβρισε καποια μελη μαλλονκαποιο λογο θα ειχε.
η απορια ειναι αν εχει καποιος αποψη να μας πει αν η κυρια αξιζει να την δοκιμασεις ή κλαις τα λεφτα σου;
thx
να υποθεσω οτι δεν την εχεις τιμησει
περασες την ανακριση και γαμησες ή εμεινες μονο στην ανακριση;
Η Εμμανουελα ειναι απο τα κορυφαια CG ,ελληνιδα και απο τα στανταρ του χωρου ,δεν την εχω δοκιμασει γιατι ειναι ακριβη για μενα ,αλλα υπαρχουν πολλες κριτικες στο site.ρε παιδια αυτη εδω την βλεπω πολυ καιρο με αγγελιες
τις λεει η ιδια στον εαυτο της!!!!που τις ειδες τις πολλες κριτικες?