faflatas2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μάλλον το 2.7 αναφέρεται στα κυβικά της και η τιμή 8.0 ευρώ ακούγεται καλή για τη μεταμνημονιακή επόχή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες .
Μάλλον το 2.7 αναφέρεται στα κυβικά της και η τιμή 8.0 ευρώ ακούγεται καλή για τη μεταμνημονιακή επόχή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες .
Η Εμμανουελα ειναι απο τα κορυφαια CG ,ελληνιδα και απο τα στανταρ του χωρου ,δεν την εχω δοκιμασει γιατι ειναι ακριβη για μενα ,αλλα υπαρχουν πολλες κριτικες στο site.
Με σκουφι και το τσιμπουκι μου ειχε πει και εμενα πριν κανα χρονο που την πηρα τηλ και ηθελε 150 συν 50 το πρωκτικο. Πολλα τα λεφτα αρη.Όλα με σκούφια και 200 η Εμμανουελα αν δεν κάνω λάθος ?
Sorry δεν θα μπορέσω ας πανε οι κοκκινιστοι μιας και είναι του Αγίου Κοκκινιστου σημερις.
η τυπισσα απο κοντα φενεται για 30 ασε που ειναι ολο παραξενιες δν τν συνιστω (αναφερομαι σε φυσιολογικο)
ρε τυπε γκομενα θες η πουτανα;Αντε παλι με την κυρια....μη μου απτου!!!!! αν σας αρεσουν οι πουτανες που σιχαινονται το σπερμα,δεν κανουν ακα πιπα,δεν σε κοιτανε στο προσωπο,δεν δεχονται πουθενα δαχτυλοσκοπηση,για CIM,CIF χα χα ουτε λογος,αν σας αρεσουν τα φιλακια απλα χασατε.....ασε δε που σου κανει ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ που ειναι μαζι σου.....αν ολα αυτα σας αρεσουν,τοτε ναι ειναι το καλυτερο cg της πολης......
Που είσαι ρε alex71? Αποχή έως 29/2. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας πάλι .......................
Λιγη υπομονη. ειναι η επόμενη.πριν από την φιλη της ποιο πάνω αυτήν εψαχναΛιπών την λένε Όλγα την έχω πάρει 2 φορές σε ξενοδοχείο στο κέντρο εκεί μου έδωσε ραντεβού δηλαδή 50 ευρώ γεια μια εκτόνωση και σε όπια τρύπα γουστάρεις
τελικα καποιος εχει να μας πει λεπτομερεις...αν αξιζει?
προγραμμα συμμετοχη κλπ...
κασκαντεριλικι
συνενόηση από το τηλέφωνο 50 για μια φορά 80 για 1 ώρα
συνάντηση μετά απο 10 με 15 λεπτά σε κεντρικο ξενοδοχείο.
καμία σχέση με την φώτο (την αδικη)
Γυναίκα ξανθία 35 γύρω στο 1,70 φυσικα βυζία ελαφρος πεσμένα .Σημάδι από καισαρικη (εχει παιδι) και ειναι παντρεμένη.
Στον αγώνα τώρα αντέχει το σφυροκόμημα , αφήνει γλυψίματα και γενικά χάδια. Κώλο δεν ρώτησα γιατι δεν με ενδιέφερε.Πίπα χωρίς.
Στην ερωτηση μου για δάκτυλο είπε οτι δεν το προτιμάει αλλά και το σεβάστικα.
γενικά καθαρή αφου εκανε μπάνιο και πριν και μετά αν και ήρθε από το σπίτι της
Μαγκές προσοχή. Καμία σχέση με την φώτο. είναι για amateur καταστασεις
οποιαδήποτε αλλή πληροφορια ευχαριστως να βοηθήσω
Αν ξαναπηγαινα? ναι αλλά εχω βαλει αλλά στο μυαλό μου
ευχαριστούμε για την κατατοπιστικότατην περιγραφή σου..
Πάλι θα μπαζώσεις βρε?
Η Εμμανουελα ειναι απο τα κορυφαια CG ,ελληνιδα και απο τα στανταρ του χωρου ,δεν την εχω δοκιμασει γιατι ειναι ακριβη για μενα ,αλλα υπαρχουν πολλες κριτικες στο site.