alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ!
πολύ πιθανό.. αναμένω πληροφορίες περί του
πριν λάβω τις αποφάσεις μου...
Μου φαινεται θα αρχισω να παιρνω το μερος του Ναυάρχου!
ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ!
ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ!
Μου φαινεται θα αρχισω να παιρνω το μερος του Ναυάρχου!
τεμπέληδες χασοδίκες
Όχι και τεμπέληδες βρε .....
καλώς.. χασοδίκες σκέτο
ο alex βεβαίως ανήκει εις την κατηγορίαν του τεμπέλη διότι αναμένει την τροφήν μασημένη... ;)
ούτε μία πληροφορια ούτε ένα κονέ... όλα από τον παπού-τραμουντάνα πτα περιμένει...
εσύ μέχρις στιγμής έχεις δείξει καλά στοιχεία
Διότι αν δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις. Τώρα που έχουμε αποχή επ' άπειρω, εάν έχεις πληροφορίες φίλτατε, προώθησον παρακαλώ ...
Γειά σου ρε Alex. Μιά φορά και έναν καιρό δίκασα ένα δικαστήριο .... όταν θα κλείσει ο φάκελος δεν θα θυμάμαι περί τίνος επρόκειτο.
μόλις ολοκληρώσω το τεστ ντράιβ θα έχετε πλήρη ανάλυση τεχνικών προδιαγραφών και επιδόσεων ;)
δες τα πμ σου...Σκέπτομαι να της τηλ. αύριο. Εκτός εάν επανακάμψει η φιλογκόμενα και ποιήσωμεν την ανάγκη φιλοτιμία.
δες τα πμ σου...
Μεγας μαλακας ο Τομας...ο κος george gould δικηγόρος στο Λονδίνο κλείνει τα 65 του χρόνια και φωνάζει τον γιό του Thomas συνεταίρο εις το γραφείον του
- Τόμας παιδί μου.. είναι καιρός να αποσυρθώ.. όπως γνωρίζεις το δικηγορικό μας γραφείο αν και μικρό εις μέγεθος απέδιδε και αποδίδει αρκετά και έχω σχηματίσει μίαν αξιόλογον προσωπική περιουσίαν την οποία είμαι διατεθειμένος να την αναλώσω με την τρίτην μου σύζυγον Σάραν, τριάντα πέντε χρόνια νεωτέραν μου, εις ταξίδια και συναφείς ηδονιστικάς απολαύσεις. σου εμπιστεύομαι το γραφείο και σου εύχομαι καλήν τύχην..
- Πατέρα σε ευχαριστών για την εμπιστοσύνη σου... να είσαι σίγουρος ότι το γραφείο αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί επικερδώς
μετά από περίπου 6 μήνες ο κυριος Gould τηλεφωνεί από τας μαλβίδας νήσους εις τον υιόν του
- Τόμας παιδί μου. τι κάνεις? είσαι καλά? πως πάει το γραφείο?
- πολύ καλά πατέρα.. όλα καλά εδώ.. ελπίζω να περνάς καλά... το γραφείο λειτουργεί αψογα και εργαζόμεθα όλοι πυρετωδώς... θυμάσαι εκείνη την υπόθεση της χήρας Oakwood που εκκρεμούσε επί 42 έτη? εεε τελικά την έκλεισα..
- Τι ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. με την υπόθεση αυτή πλήρωσα τα έξοδα του πρώτου μου γάμου, τα σχολεία σου, τις σπουδές σου, τα διαζύγια και τις διατροφές μου και εσυ πήγες και την ΕΚΛΕΙΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Συγγνώμη που είμαι off topic, αλλά δεν κρατιέμαι: ΘΡΥΛΟΣ - ΡΩΣΙΑ - ΑΜΗΝΣΙΑ
ρε σύ γάυρος είσαι
ΟΧΙ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
είδος εν ανεπαρκεία
Υποθεσεις στα πινακια.Ξέρεις και τίποτε εν επαρκεία σε αυτούς τους καιρούς?