heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Σωστό και αυτό. Παρεμπιπτόντως, ΘΡΥΛΟΣ - ΡΩΣΙΑ - ΑΜΝΗΣΙΑ.
Κε heimweh, δεν μπορούμε να συνδυάσουμε και τα δύο?σήμερα που είναι και του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να ασχοληθούμε με τις συμβίες μας ρεμάλια.
αμα αντεχεις και τη γειτονησα.Κε heimweh, δεν μπορούμε να συνδυάσουμε και τα δύο?
Να πάω τώρα στην και μετά να περιποιηθώ και την συμβία μου?
κατσε να γινει το ματσ γιατι με τους -15 και βαλε μαλλον για dancing on ice τους βλεπωΣωστό και αυτό. Παρεμπιπτόντως, ΘΡΥΛΟΣ - ΡΩΣΙΑ - ΑΜΝΗΣΙΑ.
Ποιο ματς?κατσε να γινει το ματσ γιατι με τους -15 και βαλε μαλλον για dancing on ice τους βλεπω
Κε heimweh, δεν μπορούμε να συνδυάσουμε και τα δύο?
Να πάω τώρα στην και μετά να περιποιηθώ και την συμβία μου?
σορρυ κυριοιεγινε ηδη παιχτη!κερδισε ο γαυρος....στα δικα μας ομως κυριοι!εχουμε 2 νιου αρκετα καλα
περιμενουμε εντυπωσεις
και επι του δεδομενου υπαρχουν στοιχεια πιο πισω.εγινε ηδη παιχτη!κερδισε ο γαυρος....στα δικα μας ομως κυριοι!εχουμε 2 νιου αρκετα καλα
περιμενουμε εντυπωσεις
υπομονη μεγιστη αρετη.αυτο περιμενουμε παιχτη!
μηδεν συμπερασμα!ολοι λενε ΘΑ δοκιμασουν,ΘΑ βαλουν κριτικη(για τη δευτερη)ενω για τη πρωτη ουτε λογος!και επι του δεδομενου υπαρχουν στοιχεια πιο πισω.
οχι διαφωτιστικα μην φανταστεις αλλα ψιλοβγαζεις συμπερασμα.
για την πρωτη ερευνητης ειπε οτι η φωτο ειναι καθαρη αρα πιθανον να εμφανηστει η κυρια της φωτογραφιας.μηδεν συμπερασμα!ολοι λενε ΘΑ δοκιμασουν,ΘΑ βαλουν κριτικη(για τη δευτερη)ενω για τη πρωτη ουτε λογος!
ο ερευνητης ειμαι εγωωωωωωωωωωω
δεν μπορεις να πεις ομως σε ανεβασαο ερευνητης ειμαι εγωωωωωωωωωωω