vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το σκεφτομαι,γιατι τα χρηματα τα δινουμε δυσκολα πλεον....δεν ξερω και τι θα μου βγει.....Thnks, vyzaras
Αν πας, περιμένουμε ενημέρωση, γιατί ενδιαφερόμαστε και εμείς.
το σκεφτομαι,γιατι τα χρηματα τα δινουμε δυσκολα πλεον....δεν ξερω και τι θα μου βγει.....Thnks, vyzaras
Αν πας, περιμένουμε ενημέρωση, γιατί ενδιαφερόμαστε και εμείς.
[size=12pt]Eπειδή πιστεύω κι εγώ ότι δεν είναι 28 αλλά τουλάχιστο 35 την ξαναπήρα και παζάρεψα την τιμή...
Το έριξε στα 80 αλλά πρότεινα 70... το σκέφτηκε αλλά τελικά δεν δέχτηκε...
Με λίγο παζάρεμα και από εσας θα το μειώσει κι άλλο σίγουρα...
Πρέπει να καταλάβουν ότι περάσαμε σε μια εποχή που τα λεφτά δεν υπάρχουν...!!![/size]
ΑΝ,ειναι εξυπνες θα ακολουθησουν την πτωτικη ταση ΟΛΩΝ των πραγματων,αλλιως θα εξαφανιστουνε δια παντος.....σε πολυ λιγο καιρο...θα δεχεται τα 70 ισως και πιο κατω...
αυτες οι ξενες ανεξαρτητες και ειδικα τα μιλφει...εχουν ξεκινησει μειωσεις...
επονται τα γραφεια....και τα δικα μας καλα κοριτσια των 150+
το "ματι" την βγαζει καθαρη....κασκαντερ κανεις?
σε πολυ λιγο καιρο...θα δεχεται τα 70 ισως και πιο κατω...
αυτες οι ξενες ανεξαρτητες και ειδικα τα μιλφει...εχουν ξεκινησει μειωσεις...
επονται τα γραφεια....και τα δικα μας καλα κοριτσια των 150+
λοιπον πηρα τηλ...ειναι ρωσιδα..κοντα στα 40 μου εκανε απο την φωνη..περνει 90,και κατευθειαν μολις τις ειπα για κατι καλυτερο μου ειπε 80...δυο φορες,μια ωρα προγραμμα,και ελευθερο στοματικο...κεντρο την βολευει,αλλα παει και αλλου...προτιμαει ξενοδοχειο.
[size=12pt]Kαλημέρα συμπαίκτες
Ξέρουμε κάτι για αυτό
90 ευρώ ζητάει για 2 φορές με ακάποτο χωρίς κουλούρι όμως!!![/size]
διάβαζε ρε την αγγελίαΤηλέφωνο δέν βλέπω. Τό έχει κανείς ???
Καλησπέρα dimit31Η κοπέλα είναι μόλις τρεις μήνες στην Ελλάδα και απ'ότι μου είπε η φίλη της που απαντάει στο τηλέφωνο δεν μιλάει και πολλά Ελληνικά, το οποίο είναι λογικό.
Πάντως για τα δικά μου γούστα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω.
διάβαζε ρε την αγγελία
exi enea epta exiepta tria miden enea pende zero perimeno full programms all best
Καλησπέρα dimit31
Περιμένουμε ενημέρωση, αν είναι τόσο όμοφη όσο φαίνεται, γεματούλα είναι σίγουρα, αλλά αυτό είναι του γούστου μου
και το βασικό, πως είναι από υπηρεσίες και
γεια σας συντροφοιΤώρα τι να σου πω, ελπίζω κι εγώ ότι είναι όσο όμορφη βλέπω στις φώτο. Κι εγώ ψήνομαι να την πάρω, ίσως το ΣΚ. Μάλλον όμως θα με προλάβει άλλος...
δεν ειναι μονοοι διαπραγματευσεις αλλα και το οχι δεν υπαρχει σαλιο απο ρευστο στην αγορα.Καλησπέρα, σύντροφοι. Ώστε άρχισαν να αποδίδουν οι διαπραγματεύσεις περί της τιμής της συνευρέσεως. Προσαρμογή λοιπόν.
οσοι εχουν ναισήμερα που είναι και του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να ασχοληθούμε με τις συμβίες μας ρεμάλια.