thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.857
- Πόντοι
- 456
Καλο φενεται ................αλλα ποσα θα θελει ???
οντως.. μουναρος φαινεται.. εχει δοκιμασει κανεις; σημερινή αγγελία;Καλο φενεται ................αλλα ποσα θα θελει ???
το διδυμο αυτό το έχετε δοκιμάσει;
ρε φιλε απο την κάβλα που είχα δεν περίμενα και το δοκίμασα τελικά! η μια που μου ήρθε ήταν αρκετά καλή η άλλη για φάπες.. θα γράψω σε λίγο κριτική. που θα βρω τη δική σου;ναι δυστυχώς εγώ έκανα αυτή την μαλακία το καλοκαίρι που μας πέρασε και μετά έγραψα και κριτική.... μπες και δες....
http://[URL unfurl="true"]www.freelist.gr/pics/6/ep-tzoytzoyproytzoy-moy-0131090355-2006.jpg[/img[/URL]]
Έχετε εμπειρία με την παραπάνω Γλυφαδιώτισσα;
[/quote]Οχι και ουτε θέλουμε ;D
Αν ισχύουν οι φώτο μια χαρά φαίνεται ;)
καλα που το καταλαβες μονο που κανεις ενα λαθος.... δεν ειναι μονο μαλακας ειναι και ανωμαλος .... ε ντιναρα ???????????????Οτι πεις Παιχτη !!!
Βρες που την εχω προμοταρη την τραγουδιαρα και ελα να μου πεις .
Btw δεν σε λενε τυχαια Μαλακα οι υπολοιποι εδω μεσα !!!
Καλο σου βραδυ !!!
Πολύ ωραί μάτια και η φώτο φαίνεται αληθινή.[size=12pt]Kαλημέρα συμπαίκτες
Ξέρουμε κάτι για αυτό
90 ευρώ
ζητάει για 2 φορές με ακάποτο χωρίς κουλούρι όμως!!![/size]
Πολύ ωραί μάτια και η φώτο φαίνεται αληθινή.
cosgeor, ξέρεις την ηλικία της?
[size=12pt]28 ετών μου είπε ότι είναι...[/size]
Αν και μου φαίνεται 40άρα, cosgeor, αν η φωτογραφιά είναι αληθιμή- το πιθανότερο- είναι ωραία γυναίκα. Η τιμη καλή.
Ρωσίδα είναι cosgeor? Ξενοδοχείο ή έχει χώρο?
Να πας και περιμένουμε πλήρη ενημέρωση, για να πάρουμε και εμείς σιερά
...Πρέπει να καταλάβουν ότι περάσαμε σε μια εποχή που τα λεφτά δεν υπάρχουν...!!![/i][/size]
λοιπον πηρα τηλ...ειναι ρωσιδα..κοντα στα 40 μου εκανε απο την φωνη..περνει 90,και κατευθειαν μολις τις ειπα για κατι καλυτερο μου ειπε 80...δυο φορες,μια ωρα προγραμμα,και ελευθερο στοματικο...κεντρο την βολευει,αλλα παει και αλλου...προτιμαει ξενοδοχειο.
Δεν μας είπες Ρωσίδα είναι? Μιλάει στο τηλέφωνο ή ίδια?
Thnks, vyzarasλοιπον πηρα τηλ...ειναι ρωσιδα..κοντα στα 40 μου εκανε απο την φωνη..περνει 90,και κατευθειαν μολις τις ειπα για κατι καλυτερο μου ειπε 80...δυο φορες,μια ωρα προγραμμα,και ελευθερο στοματικο...κεντρο την βολευει,αλλα παει και αλλου...προτιμαει ξενοδοχειο.