heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
ΟΞΩ και αλάργα...τα έχουμε ξαναπεί....
Δεν λέει ρε μεγάλε. Κάτσε σπίτι, πάρε dvd να δεις.
ΟΞΩ και αλάργα...τα έχουμε ξαναπεί....
Ρε συναγωνιστές, αυτή η τραγουδίστρια Νάντια, που έχει και κριτικές, είναι κάποια γνωστή? Το πρόσωπό της κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν μπου έρχεται με τίποτε.
ωραιο μουνακι αλλα ακριβο κ αρκετα ψωνισμενο
. Καλησπέρα. Πιστεύω ότι αυτή την εποχή το πιο hot και φρέσκο κορίτσι είναι η Ρενάτα από το Ντόνετσκτρεχουν real time 3 κριτικες για αυτη, ας τις διαβασει ο τυπος
ρε παιδιά τέτοια ώρα παίζει τιποτα καλό; με ενδιαφέρει κάμμια μικρούλα με ωραίο κολαράκι... οι προηγούμενες σελίδες που είδα αξίζει πολύ η νάντια πιστεύω αλλά πολύ ακριβή!
μεταξυ των 2 τραγουδιστριων μακραν η δευτερη αυτη που χανει το μικροφωνο! με διαφορα και στα ιδια λεφτουδακια!!τρεχουν real time 3 κριτικες για αυτη, ας τις διαβασει ο τυπος
Ρε συναγωνιστές, αυτή η τραγουδίστρια Νάντια, που έχει και κριτικές, είναι κάποια γνωστή? Το πρόσωπό της κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν μπου έρχεται με τίποτε.
η δευτερη δεν ειναι και "γυμναστρια" ?μεταξυ των 2 τραγουδιστριων μακραν η δευτερη αυτη που χανει το μικροφωνο! με διαφορα και στα ιδια λεφτουδακια!!
Εχεις ιδια πειρα Παιχτη ?
ωραιο μουνακι αλλα ακριβο κ αρκετα ψωνισμενο
Αυτο δεν ειναι το παλιο κομοδινο του Μιχαλακη ?
Οι ζωγραφιες κατι μου θυμιζουν !!!
χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά... αυτή πρέπει να τραγούδαγε στο σκυλάδικο VIP club πέρυσι... είχαμε πάει με παρέα και το κολλητό μου... εγώ μόλις είδα την αγγελία αμέσως αυτή σκέφτηκα... και επίσης το φιλαράκι που πήγαμε μαζί του έστειλα το λινκ και μου είπε αυτή είναι..100%... εγώ όμως δεν βάζω το χέρι στη φωτιά ούτε και στη τσέπη βέβαια για 200 ευρώ μια ώρα... Όποιος το μάθει ας μας πει.....
Σε ευχαριστώ. Πράγματι, όποιος το μάθει, ας μας πεί. Το ποσό δεν είναι υπεράνω των υπολειμενικών δυνατοτήτων μου, αλλά οπωσδήποτε άνω των αντικειμενικών συνθηκών.
ρίξε και μια ματιά εδώ.... ...θα σε βοηθήσει...