Νέα

Γυναίκες οδηγοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

..χωρις δικα μου σχολια.....!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτο το συγκεκριμενο και να θες να το προσπαθησεις επι τουτου δε γινεται........συγχαρητηρια απορω πως το κανε......χαχαχαχαχαχα

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....η γυναικα ειναι το πιο δυνατο πλασμα πανω σ αυτον τον πλανητη....  :grin: :grin: ο,τι θελει κανει....  :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Τα τρία κακά της ανθρωπότητας:

Σεισμός,Λιμός,Γυναίκα οδηγός!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ηλίθια! :headbang: Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνομαι πως οι γυναίκες είναι ηλίθιες πραγματικά....Ζώα....Λίγες εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά σπάνιες, όμως πραγματικά διαμάντια....Οι υπόλοιπες δεν είναι άξιες ούτε μουλάρι να οδηγήσουν.Τις βλέπω στο δρόμο, μάτια καρφωμένα ΜΟΝΟ ΕΜΠΡΟΣ, δεξιά αριστερά στο μουνί τους...Μαλακισμένες. :uglystupid: :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αφου δεν εχουν αισθηση του χωρου οι πιο πολλες οπως εχει αποδειχθει.........θεμα εγκεφαλου ειναι αυτο........ελαχιστες το διαθετουν αυτο το προσον.....γιαυτο και κανουν εφτα ωρες να παρκαρουν και σπανε τα νευρα και των πιο ηρεμων.......τουλαχιστον να μην οδηγουσαν......μου εχει τυχει να ειναι μια δεσποινις μπροστα η οποια βαφοταν καθολη τη διαδρομη και δεν την απασχολουσε τι κανουν οι απο πισω σε μονοδρομο οπου δε μπορουσες καν να προσπερασεις......

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σωστή η παρατήρηση σου, αλλα εσύ τι είσαι;  Γυναίκα  :boobies: ή άντρας; :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γυναικα.......:grin:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φαντάζομαι αν οδηγείς θα πηγαίνεις τους άλλους οδηγούς  :knockinb:

dirtydog

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα δεν θα με χαλαγε να με παει μια MILF η ενα μικρο πιπινακι μια βολτα με το αμαξακι της μεχρι το καβουρι το βραδυ. Αρκει να εχει αεροσακο και να δεθω καλά. Είναι πολυ καυλωτικό να την γαμας μεσα στο αυτοκινητο της. Να της χύσεις τα καθίσματα και να αφήσεις τις πουτσοτριχες σου στο παρμπριζ της. Σκέψου και τα αρωματακια που βαζουν μέσα και μετα θα μετανοιωσεις που τις κατακρίνεις. Είναι οι καλύτεροι οδηγοί αρκει να πηγαινουν ποτε ποτε και με την οπισθεν  :dancing:

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
γυναικα οδηγος;
οπως λεμε αντρας κοπτοραπτου;

Δυο φορες στα χρονια που οδηγω (απο το 1989)
συναντησα στο δρομο γυναικες οδηγους και τις χαρηκα!

Βεβαια δεν ειναι μονο αυτες οι επικινδυνες,
προσθετω τους γερους (γιατι δεν τους βοηθα η σωματικη & πνευματικη φυσικη κατασταση)
τους χοντρους (η σωματικη κατασταση)
και τους πολυ πιτσιρικαδες (δεν τους βοηθα η αγαμια, αρα πολυ μαλακια).

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αφου δεν εχουν αισθηση του χωρου οι πιο πολλες οπως εχει αποδειχθει.........θεμα εγκεφαλου ειναι αυτο...
Το ξερετε οτι η σχολη Ικαρων παιρνει γυναικες για να τις κανει πιλοτους;

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Αφου δεν εχουν αισθηση του χωρου οι πιο πολλες οπως εχει αποδειχθει.........θεμα εγκεφαλου ειναι αυτο........ελαχιστες το διαθετουν αυτο το προσον.....
μπράβο ρε mounitsa που το παραδεχεσαι, είσαι η πρωτη γυναικα που το κανει, σε οσες το χω πει ωρύονταν

Πάντως έχω πετύχει και σωστές. ʼλλες δεν το κατείχαν το άθλημα αλλά ήταν πάρα πολύ προσεκτικές και άλλες που το κατείχαν και πολύ μάλιστα. Αποκορύφωμα πριν 2-3 χρόνια μια τύπισσα με την οποία κάναμε Ψυχικό-Βούλα μέσω Κορέα 16λ ξημερώματα καθημερινής

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μακρια απο τα 3 γ της οδηγησης.ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΡΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.....Οτι και να σου κατσει τη γαμησεΣ

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Υπαρχουν και εξερεσεις αλλα πολυ λιγες!Εχω μια φιλη που τραβαει χειροφρενο και παντιλικι καλυτερα και απο εμενα!Ντρεπομαι που το λεω αλλα ετσι ειναι!!!!!!!!!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μπράβο ρε mounitsa που το παραδεχεσαι, είσαι η πρωτη γυναικα που το κανει, σε οσες το χω πει ωρύονταν

Πάντως έχω πετύχει και σωστές. ʼλλες δεν το κατείχαν το άθλημα αλλά ήταν πάρα πολύ προσεκτικές και άλλες που το κατείχαν και πολύ μάλιστα. Αποκορύφωμα πριν 2-3 χρόνια μια τύπισσα με την οποία κάναμε Ψυχικό-Βούλα μέσω Κορέα 16λ ξημερώματα καθημερινής

τι να παραδεχτουν μωρε εγω πρωτη και καλυτερη τις βριζω.......μια φορα εχω τρακαρει στα 8 χρονια που οδηγω και αυτο εγινε με γυναικα η οποια παραβιασε ο,τι σημα του ΚΟΚ υπηρχε και δεν υπηρχε και με πεταξε πανω σε 3 αυτοκινητα.......και μετα το παιζε και τρελή εκει ηταν το αποκορυφωμα δηλαδη!!!!εκανε δηλωση στην ασφαλεια με μερικη ευθυνη λεει......(εκει ζορζ αν ειχα πτσο οντως θα την γμαγα μου το κανε λαμπογυαλο το αμαξι)

κατα ταλλα οκ δεν ειναι ολες τραγικες αλλα οι πιο πολλες ειναι....οχι οτι και οι αντρες πανε πισω δηλαδη.......αυτοι εχουν το αλλο κακο οτι παραειναι σιγουροι........σιγουροι οτι θα προλλαβουν το φαναρι, οτι δεν ειναι και τοσο πιωμενοι, οτι εχουν περιθωριο να φρεναρουν, οτι τους παίρνει για σφηνα κλτ κτλ κτλ.....αυτες παραειναι κοτες και οδηγουν λες και εχουν αυγα στα γονατα και φοβουνται μη σπασουν......απλα οι αντρες νομιζω οσο χαλια και να οδηγησουν εχουν πιο γρηγορα αντανακλαστικα και το σωζουν (αν και τα πιο πολλα ατυχηματα τα κανουν αντρες στατιστικα)

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
γυναικα στο τιμονι ο θανατος ζυγωνει..τελος

Stories