Νέα

Γυναίκες οδηγοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995

Mεσα τα γιδια σημεραααααα

Μεσα δε λες τιποτα !!
Δεν ειδες τι πηγα να παθω εδω?

Ρε καρακαηδονες , μια βολτα ειπαμε να βγουμε με το μηχανακι και παρολιγο να με τρεχανε στο κατ βραδυατικα !
3 φορες σε 10 λεπτα πηγανε να με γκρεμοτσακισουνε σημερα .
Αι σιχτιρ μοσχοροκεφαλες
Που το χετε το μυαλο σας ρε κοριτσα ?
Η μια βαφοτανε και πηγαινε με 100 !  :new_shocked:
Η αλλη μιλαγε στο κινητο και τραβαγε δεξια αριστερα σαν μεθυσμενο γιδι !  :crazy:
Και η αλλη ακουγε μουσικη και χορευε ντισκο μεσα στο αυτοκινητο ( θα ειχε περασει καλα με τον γκομενο φαινεται και το γιορταζε μαλλον )  :knockinb:

Ρε σεις το νου  σας λιγο που την ειδατε Schumacher ξαφνικα !

Υ.γ Αν υπαρχει αναλογο θρεντ ας συγχωνευτει , σορρυ αλλα ο θυμος μου ειναι μεγαλος  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Κοιτα....η εκφραση μοσχαροκεφαλη δεν μου αρεσε
  Γιατι αν οντως ειναι,καλα εκανες και την ειπες...

Αν ειναι ομως κανα κωλακι σουπερμπ,μανιφικο που λεμε;

Αλλα σε εχω ικανο να αρχιζες και το καμακι.....

Ελααααααααααααα  χαχαχαχαχαχχ

Με "αεροπλανα και βαπορια" και ,αμαξια λεω εγω, σε κυνηγανε τα θηλυκα

αχαχαχαχαχαχα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εμενα παρασκευη πρωι εσκασε ενα γκομενακι στα καλα καθουμενα πισω απο το φορτηγακι που οδηγουσα.σε κανα κινητο θα μιλαγε το βλαμμενο.το εκανε το atos μουνι :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εμενα παρασκευη πρωι εσκασε ενα γκομενακι στα καλα καθουμενα πισω απο το φορτηγακι που οδηγουσα.σε κανα κινητο θα μιλαγε το βλαμμενο.το εκανε το atos μουνι :2funny:

Ζητα της να σε αποζημιωσει για "ψυχικη οδυνη"...
  Δεν σε φοβαμαι εσενα...
  Εισαι γρηγορος με τα κοριτσια
  Θα το ευχαριστηθει το γκομενακι....
  Και μετα θα παει να πεσει πισω απο το αυτοκινητο του Λαλακ
  να εισπραξει και απο εκει...

αχαχαχαχαχαχαχ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν ειχα σοβαρη ζημια και ειμαι λιγο  :bigdick: της εκανα δηλωση για να παει να φτιαξει το καρο της(το οποιο ανηκε και στην αδερφη της).μου πε καμια 10αρια ευχαριστω αλλα κολωσα να κανω παιχνιδι.λες να την παρω κανα τηλ τωρα? :grin: :grin: :grin: :grin:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καρακαηδονες γυναικες οδηγοι , καθιστε μεσα σημερα και καντε καμοια δουλεια καλυτερα ...  :grin:

Θα βγουμε βολτα με τις μηχανες , κανονιστε να μας ξεπαστρεψετε  :tickedoff:
Nα μην κυκλοφορειτε στα μερη μου....δεν φταιω  :2funny: :2funny:

Αν κ μαλλον θα εχετε ηδη γυρισει παιδακια ευχομαι να περασατε ομορφα! ;)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον...πριν ενα χρονο περιπου κοντα στις ημερες των Χριστουγεννων,μπηκα και εγω στο τουτου μου να παω να δω την γλυκητατη ανηψια μου!!!Ηθελα βλεπεις να τις παω τα δωρα της ,καθως και το παιδικο εμβολιο που ητανε να κανει!!!Ειμαι στην εθνικη οδο και βλεπω μποτιλιαρισμα,ειχε γινει μολις ενα ατυχημα!!Περιμεναμε κανα μισαωρο να ανοιξει ο δρομος,ημουνα και τυχερη δε πετυχα το ολο γεγονος απο την αρχη να φαμε κανα διωρο εκει!!!Σιγα σιγα ξεκιναμε ,αλλα οι ελληναρες οδηγοι μολις ειδανε ανοιγμα ,αρχισανε να τρεχουν χωρις να σκεφτουν οτι ολα αυτα τα σταματημενα αυτοκινητα θα μπουκωνανε μπροστα!!!Οποτε φτου και απο την αρχη,ξανα σταματημα!!!Το ραδιο παιζει ενα ωραιο αγαπημενο τραγουδακι και εγω ειμαι στο "λα λα λα" ,σκεφτηκα να παραμεινω ψυχραιμη και να το διασκεδασω!!!Αλλα τελικα μου βγηκε πολυ ΞΙΝΟ!!!Ημουνα η τελευταια στην ουρα και σταματημενη στην αριστερη λουριδα και ξαφνικα εβλεπα να ερχεται καταπανω μου ενα φορτηγοοοο!!!!Ειναι οτι χειροτερο να βλεπεις να γινεται κατι μπροστα σου και να εισαι ανημπορος να αντιδρασεις!!!Το αποτελεσμα ?!?!.....να στραπατσαρει ολη τη δεξια πλευρα του αυτοκινητου μου,το οποιο πριν κανα 6μηνο ειχα αγορασει!!!Η πλακα ειναι οτι αυτος ο κακομοιρης δεν εφταιγε απολυτα ,μιας και ενα αλλο μεγαλυτερο φορτηγο ,με πατατες μεσα για φορτιο,παρεσυρε αυτο που με χτυπησε και 5-6 αλλα χωρις υπερβολη!!!Το μονο ευχαριστο της υποθεσης ειναι οτι ευτυχως εκεινη την ημερα ητανε να ερθει μαζι κ η αδερφη μου,αλλα της ετυχε κατι απροοπτο και το ακυρωσε!!!Μονο κ μονο με αυτη την ιδεα εκεινη τη στιγμη Παγωσα!!!!Θα ειχε χτυπησει πολυυυυυ ασχημα!!!Αποδειχτηκε οτι κανενα δεν ειχε κανει τα απαραιτητα σερβις,οι οδηγοι λογω ηλικιας,κουρασης και δεν ξερω τι αλλο,δεν ειχανε αντιλληψη του χωρου κ του χρονου,με αποτελεσμα να γινει ολο αυτο!!!Πρεπει να καναμε ρεκορ...μεσα σε 1 ωρα το πολυ γινανε δυο ατυχηματα στην εθνικη με αποστασης δυο χιλιομετρων!!!Παλι διασημη εγινα...φτου μου!!!
Το κλου της υποθεσης ?!?!Ειχα και τον πατερα μου να με βριζει,δλδ ολα τα καντηλια μου κατεβασε,γιατι λεει "τι κανεις εσυ στην αριστερη λουριδα"??
Οταν ομως με εμαθε να οδηγω εκανε τα παντα να μην γινω ακομα μια "κατινα" οδηγος....εγω φταιω τωρα?!?!
Το δε γελιο ειναι που οταν ειπανε το συμβαν στη μικρη,γυρισε και με ρωτησε "θεια οι πατατες τι γινανε" ?!?!?!
Εριξα τοσο γελιο με την πιτσιρικα που ποναγανε ολα τα πλευρα μου απο το τρανταγμα που υπεστη,για να μην πω οτι ειχα και τη μεση μου για κανα μηνα με ενεσεις για να ερθω στα καλα μου!!!
Ακομα μια ιστορια καθημερινης τρελλας......

(αλλα πρωταγωνιστες αντρες οδηγοι .... )

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=12pt]Καρακαηδονες γυναικες οδηγοι , καθιστε μεσα σημερα και καντε καμοια δουλεια καλυτερα ... [/size] :grin:

Θα βγουμε βολτα με τις μηχανες , κανονιστε να μας ξεπαστρεψετε  :tickedoff:

Γι' αυτό μετακινούνται χωρίς εισιτήριο σήμερα βρε...Για να μην οδηγήσουν :2funny:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν και υπαρχουν πολλες καλες γυναικες οδηγοι οι περισσοτερες δυστηχως ειναι καπος ετσι .......

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
axaxaxaxaxaxaax!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: