EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Αφού ζεις μη μιλάς και καθόλου!
Πάλι καλά να λες,φίλε!χαχαχα!Άγιο είχες,με τόσες μαζεμένες που σου έτυχαν.έτσι όπως το περιέγραψες είναι σαν να....πέρασες πίστα σε ηλεκτρονικό!
Τρία thread συγχωνεύτηκαν σε ένα (διατηρήθηκε ο τίτλος του παλιότερου).
Η μια βαφοτανε και πηγαινε με 100 !
Η αλλη μιλαγε στο κινητο και τραβαγε δεξια αριστερα σαν μεθυσμενο γιδι !
Και η αλλη ακουγε μουσικη και χορευε ντισκο μεσα στο αυτοκινητο ( θα ειχε περασει καλα με τον γκομενο φαινεται και το γιορταζε μαλλον )
Ρε συ Λάλακ μπας και οι τρεις ήταν το ίδιο πρόσωπο; ;)
Άκου πως το σκέφτομαι: [size=10pt]Στην αρχή η καρακαηδόνα μίλαγε στο κινητό με το γκόμενο[/size] κι απ'τη χαρά της που έκλεισε ραντεβού για φίκι-φίκι, της έφευγε το τιμόνι απ'τα χέρια. Μετά άρχισε να καλλωπίζεται βάζοντας μέϊκαπ και κραγιονάκι. Ίσως βέβαια να βαφότανε καρνάβαλος, αν το ραντεβού ήταν σε πάρτυ μασκέ. Και τέλος την είδες αφού είχε βγάλει τα μάτια της,[size=10pt] να ακούει μουσική και να λικνίζει το φιλήδονο κορμί της!![/size]! It all makes sense ρε παιδιά...
Λοιπόν ...
Είμαι με το παπάκι μου και πηγαίνω στα Ελ.Τα. της Ν.Ερυθραίας , στην οδό Ικάρου , η οποία είναι μονόδρομος !
Κινούμαι επί της οδού Χ.Τρικούπη και επιχειρώ να στρίψω αριστερά στην Ικάρου και ... τσουπ ...
...να'σου το , το μωρουλίνι , με το μπλε Peugeot , να έρχεται αντίθετα στο μονόδρομο . . . και να ελέγχει το αριστερό ρεύμα της καθόδου ( εύλογα , πρώτα αυτό ελέγχουμε άλλωστε ) και να με πλησιάζει , αργά αλλά σταθερά !
Το παπί , ως γνωστόν , δεν έχει όπισθεν , άρα οπισθοδρομούσα με τα πόδια ! Ελα , όμως που με πρόλαβε και με κοπάνησε !
Διάλογος :
-Μα καλά , ρε κορίτσι μου , δεν με βλέπεις , άντε να το καταπιώ , άντε να καταπιώ και ότι λόγω των ημερών μπήκες αντίθετα στον μονόδρομο !!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ ? ? ?
-Ε , εντάκσσσσει ,,, σσσυγγνώμη ! ( ... με την γνωστή Β.Π. Ελλεεινηδίστικη και απόλυτα εκνευριστική προφορά )
-Τι συγγνώμη , ρε μάτια μου ? ? ? Ευτυχώς που είμαι με το παπάκι μου ! Αν ήμουν με την μεγάλη μου μοτό , θα με είχες τσακίσει , και μένα και κείνη !!!
-[size=10pt]Μίλαγα με την φίλη μου σσσστο τηλέφωνο , και ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΣΣΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΚΕΙΝΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ![/size]
Και σσστο κάτω - κάτω , σσσου είπα σσσυγγνώμη !!!
[size=10pt]ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ? ? ? [/size]
Αφού οι γυναίκες οδηγοί ειναι πιο επικίνδυνες, τότε πως εξηγείται το γεγονός ότι τα περισσότερα ατυχήματα προκαλούνται απο άντρες οδηγούς; (και δη τα θανατηφόρα;)
Αφού οι γυναίκες οδηγοί ειναι πιο επικίνδυνες, τότε πως εξηγείται το γεγονός ότι τα περισσότερα ατυχήματα προκαλούνται απο άντρες οδηγούς; (και δη τα θανατηφόρα;)
Μην λες ότι θες. Μόνο εγώ νίκησα.Συγχαρητήρια !
ΝΙΚΗΣΕΣ !
ίσως επειδή...μόλις είχαν γλυτώσει την σύγκρουση με μια γυναίκα οδηγό και είχαν γυρίσει για το καθιερωμένο φάσκελοΑφού οι γυναίκες οδηγοί ειναι πιο επικίνδυνες, τότε πως εξηγείται το γεγονός ότι τα περισσότερα ατυχήματα προκαλούνται απο άντρες οδηγούς; (και δη τα θανατηφόρα;)
ίσως επειδή...μόλις είχαν γλυτώσει την σύγκρουση με μια γυναίκα οδηγό και είχαν γυρίσει για το καθιερωμένο φάσκελο