Νέα

Γυναίκες οδηγοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παντως στην ελλαδα πρεπει να εχει 2 αμαξια ενα καλο για ταξίδια και ενα να πηγαινεις στη δουλεια τους εχω δει κατι μαλακας που βγαζουν κατι γαματα αυτοκινητα ολική και μετα δε τρεχει τιποτα η ασφαλεια κανει και εκπτωση στον αλλο και εκει γαμησε τα πληρώνεις δόσεις για αμαξι που δεν έχεις

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πριν 2-3 μέρες με τσούγκρισε μια ρουφιάνα που δεν πρόσεχε μπροστά της!

Ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά στο αυτοκίνητο, αλλά από την ταραχή μου έφυγε η τυρόπιτα που έτρωγα την ώρα που οδηγούσα κι έπεσε μέσα στην κούπα με τον καφέ κι έκανε χάλια το laptop που είχα στα πόδια μου... πάνω που ολοκλήρωνα την εργασία μου στο Word! Γαμώτο, δεν είχα καν προλάβει να εξηγήσω στη γυναίκα μου με την οποία μιλούσα στο τηλέφωνο οτι θα αργούσα περίπου 10 λεπτά να περάσω να την πάρω από τη δουλειά της.

Ε, πια αυτές οι γυναίκες οδηγοί!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
είναι σε γενικές γραμμές ΟΝΤΩΣ απίστευτες αλλά η αλήθεια είναι ότι κυκλοφοριακή αγωγή και οδήγηση στην Ελλάδα άντρες και γυναίκες δε ξέρουμε τι σημαίνουν να λέμε τις αλήθειες. Ούτε να οδηγούμε ξέρουμε, ούτε να σεβόμαστε τους άλλους, ούτε αντίληψη χώρου και αυτοκινήτου μας έχουμε και γενικά όταν πιάνουμε τιμόνο το 99,99% των ελλήνων γράφουμε τον έξω κόσμο στον πουτσ....μας ή στο μουν... ανάλογα τι έχει καθένας ή καθεμιά!

Το δικό μου πρόσφατο παράδειγμα ήταν το Σάββατο αυτό γυρνώντας με την κοπελιά μου από το The Mall και προσπαθώντας να βγω για Κηφισίας από το δρόμο πάνω από τις γέφυρες (νομίζω Παπανδρέου) έχω σταματήσει και κάνω ΣΤΟΠ γιατί ο κάθετος σε μένα δρόμος έχει προτεραιότητα. Ξαφνικά ακούω από πίσω ένα κορνάρισμα άλλο πράγμα, γυρνάω στον καθρέπτη (η δικιά μου νόμιζε ότι ξεκόλισε η καρδιά από τη θέση της, ήμασταν και σε μια καλή φάση γενικά χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρόσεχα στο δρόμο) και βλέπω ένα Cinquenceto ΚΙΤΡΙΝΟ με μια ρουφιάνα, παλαβιάρα, κατσαρομάλλα, μελαχρινή κάτι σαν τη Σολωμού να σφυράει και να έχει ξεσαλώσει. Τις κάνω από το παράθυρο ένα νόημα που να πάω έχει ΣΤΟΠ και περνάνε μάλιστα κάποια αυτοκίνητα δεξιά-αριστερά και τη βλέπω....να τραβά χειρόφρενο, κατεβαίνει κάτω και αρχίζει "ΑΝεγκέφαλε, εδώ όλοι περνάμε με την πρώτη, αααα βέβαια είμαστε με τη γκόμενα που μυαλό για οδήγηση...και αει συχτήρι..." πάει να φύγει. Τα παίρνω στο κρανίο, ανοίγω την πόρτα ενώ η δικιά μου προσπαθεί να με συγκρατήσει και ήδη πίσω από το Cinquenceto υπάρχουν 4-5 άλλα αυτοκίνητα ένα εκ των οποίων πάει να μας κάνει προσπέραση και τρώει ένα φάσκελο από την τύπισσα που έμοιαζε της Σολωμού (αλλά δεν ήταν φυσικά...). Τις φωνάζω και εγώ λοιπόν με όση δύναμη μεσημεριάτικα είχα "Μωρή καριόλα, ολόκληρο ΣΤΟΠ έχουμε δεν το βλέπεις τι να κών δηλαδή να σκοτωθώ επειδή βιάζεσε να πας να γαμηθείς...?" Δε ξέρω αν έχω ξαναβρίσει παιδιά γυναίκα έτσι στη ζωή μου ξανά αλλά τελικά ήταν πολύ λίγο της. Κάνει μια κίνηση μπαίνει στο αυτοκίνητο κάνει προσπέραση μεταξύ του τύπου που είναι ήδη αριστερά της και πάει να φύγει από τη λωρίδα εξωτερικά από εμάς που τσακωνόμαστε και του δικού μου αυτοκινήτου που είναι μπροστά και μέσα από το πα΄ραθυρο την ακούω να λέει "Ευτυχώς μερικές γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχιδ.... από τους άντρες" πατά γκάζι και περνά τον κάθετο χωρίς να κοιτάξει δεξιά αριστερά που για καλή της τύχη εκείνη την ώρα δεν περνά αυτοκίνητο.
Ο κύριος που βρέθηκε για δευτερόλεπτα στη δίπλα λωρίδα και οι πίσω ακριβώς στην ουρά από μένα που κάποιοι είχαν βγει ή ανοίξει παράθυρα φώναξαν με μια φωνή "ρε την πουτ...ήθελε και τα ρέστα...". Τέλος πάντων μπαίνω μέσα αναστενάζω με κοιτάει η δικιά μου πιάνοντας μου το χέρι και χαϊδεύοντάς με και μου λέει "ελα...ηρέμησε ξέρεις πόσο σκύλες μπορούμε να γίνουμε οι γυναίκες αν έχουμε ορμονικά..." και μου χαμογελάει ηρεμώντας με...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: το "εμ γαμημένος άντε και δαρμένος" στην περίπτωση αυτή έγινε "γαμήθηκε η πουτ...ζήτησε και να χύσει" και δεύτερον με τις γυναίκες η λογική σταματάει πρίν το παράλογο...Πάλι καλά που αντέχουμε κιόλας...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Είναι πλέον θέμα εξουσίας πάνω στο λεβιέ των ταχυτήτων...με προεκτάσεις σε άλλες καταστάσεις

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Πολλές γυναίκες όταν οδηγούν, προσπαθούν να αποδείξουν κάτι.

Όπως και πολλοί άντρες.

Οδηγώ μοτοσυκλεττα 18 χρόνια. Δε μπορώ να ακολουθήσω άλλους συναγωνιστές στις σίγουρες και απόλυτες δηλώσεις τους ότι "οι γυναίκες δεν ξέρουν να οδηγούν". Θα έλεγα ότι οι Έλληνες δεν ξέρουν να οδηγούν. Βλέπουν τη μετακίνηση με το αυτοκίνητο καθαρά ανταγωνιστικά, προσπαθώντας να αποδείξουν κάτι.

Πιο σπουδαίοι, πιο μάγκες, πιο ξύπνιοι, όλοι αδικημένοι Αιρτον Σέννα που η μοίρα τους έταξε να οδηγούν το μερσεντέ-χιουντάι-δενξερωτι στην αθήνα. Ατιμη κενωνία.

Ενα σημείο που θα ήθελα να τονίσω εδώ είναι ότι το προβληματικό κόμπλεξ κατωτερότητας που νοιώθει ο έλληνας άντρας οδηγός όταν οδηγεί (ξέρεις ποιος είμαι εγώ;) το καλύπτει και με το παραπάνω η αντίστοιχα προβληματική γυναίκα που την έχει δει "δυναμική" και "μη νομίζεις ότι δεν ξέρω να οδηγώ επειδή είμαι γυναίκα".

Ο κύριος που βγήκε από το βενζινάδικο Σάββατο πρωί στη λεωφόρο μαραθώνος θέλοντας να με δολοφονήσει, ελπίζω να πλήρωσε πολλά για την πόρτα του. Ευτυχώς φόραγα τις μπότες της μηχανής και η κλωτσιά ήταν αποτελεσματική.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
θα συμφωνησω με τον σιν, απλα βαζω για την πλακα και το γνωστο ισως βιντεακι..

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
όλοι αδικημένοι Αιρτον Σέννα που η μοίρα τους έταξε να οδηγούν το μερσεντέ-χιουντάι-δενξερωτι στην αθήνα. Ατιμη κενωνία.

Ναι, αδικημένοι πιλότοι...συμφωνώ, αγέρωχοι αυτοκινητηστές με ψυχωτικό σύνδρομο κατωτερότητας.

Αλλα και οι γυναίκες κακομάθανε τόσα χρόνια στο πίσω κάθισμα από τους κακούς οδηγούς πατεράδες τους και τώρα αντιγράφουν την ίδια συμπεριφορά.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ο κύριος που βγήκε από το βενζινάδικο Σάββατο πρωί στη λεωφόρο μαραθώνος θέλοντας να με δολοφονήσει, ελπίζω να πλήρωσε πολλά για την πόρτα του. Ευτυχώς φόραγα τις μπότες της μηχανής και η κλωτσιά ήταν αποτελεσματική.
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ο μαλάκας οδηγός θα είναι πάντα μαλάκας. Είναι είναι γυναίκα είτε άντρας.
Οι άντρες κάνουν μαλακίες απο υπερβολική αυτοπεποίθηση και σύνδρομο Σουμάχερ και "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ?"
Οι γυναίκες κάνουν μαλακίες γιατί την ώρα που οδηγούν δεν σκέφτονται τον δρόμο αλλά ποιό κούρεμα θα προτείνουν στον κομμωτή τους, γιατί το πρωί η ζυγαριά τις έδειξε 500γραμμάρια πιο βαριές, γιατί ο γκόμενος την άφησε για μια πιο άσχημη απο αυτήν κτλ.

Να πάνε να γαμηθούν όλοι τους. Όταν οδηγάς πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος ότι μοιράζεσαι τον δρόμο με ανεγκέφαλους, ανώριμους, ζώα και άξεστους. Είσαι λοιπόν όσο γίνεται πιο προσεκτικός και δεν χαλάς την ζαχαρένια σου για καμία μαλακία που θα σου κάνουν.

Επισκέπτης
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι κάποτε παραλίγο να με πατήσει μια γκόμενα με την... όπισθεν!!!

"Δεν σε είδα!!!", μου είπε...

Τι διάολο... όταν κάνεις όπισθεν, κοιτάς πίσω... όχι μπροστά σου!!!

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πριν 2-3 μέρες με τσούγκρισε μια ρουφιάνα που δεν πρόσεχε μπροστά της!

Ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά στο αυτοκίνητο, αλλά από την ταραχή μου έφυγε η τυρόπιτα που έτρωγα την ώρα που οδηγούσα κι έπεσε μέσα στην κούπα με τον καφέ κι έκανε χάλια το laptop που είχα στα πόδια μου... πάνω που ολοκλήρωνα την εργασία μου στο Word! Γαμώτο, δεν είχα καν προλάβει να εξηγήσω στη γυναίκα μου με την οποία μιλούσα στο τηλέφωνο οτι θα αργούσα περίπου 10 λεπτά να περάσω να την πάρω από τη δουλειά της.

Ε, πια αυτές οι γυναίκες οδηγοί!
ενω εσυ ησουν τρομερα προσεκτικος με ολα αυτα που εκανες......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Όλοι είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι φέροντες φονικά όπλα κατά αμάχων. Γιατί τι άλλο είναι ένας όγκος που κυμαίνεται από 150(μηχανές) εώς και 3000 κιλά(SUV), φτιαγμένος από ατσάλι, αλουμίνιο, πλαστικό, κρύσταλλο, γεμάτος γωνίες και ο οποίος αναπτύσσει ταχύτητες που φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 250χλμ/ώρα.

h4des

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο Χαρος βγηκε, βγηκε παγανια.....

Γυναικες οδηγοι=ο καλυτερος πελατης του εξω απ εδω....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το κακό μ αυτές τις ξεκωλιάρες είναι οτι το παίζουν αγριεμένες σου κολλάνε από πίσω κλπ. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι που στο διάολο βρίσκουν τα χρήματα οι καριόλες κ κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα???? Ειδικά κάτι mini cooper... Ότι κ να λέτε πάντως, οι γυναίκες κ οι χειρότεροι οδηγοί είναι κ τον χειρότερο χαραχτήρα δείχνουν όταν οδηγούν. Στο θέμα οδήγησης ακολουθούν άνετα τα γερόντια (άλλη πικρή ιστορία κ αυτή).

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Οι άντρες κάνουν μαλακίες απο υπερβολική αυτοπεποίθηση και σύνδρομο Σουμάχερ και "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ?"
Οι γυναίκες κάνουν μαλακίες γιατί την ώρα που οδηγούν δεν σκέφτονται τον δρόμο αλλά ποιό κούρεμα θα προτείνουν στον κομμωτή τους, γιατί το πρωί η ζυγαριά τις έδειξε 500γραμμάρια πιο βαριές, γιατί ο γκόμενος την άφησε για μια πιο άσχημη απο αυτήν κτλ.

Να πάνε να γαμηθούν όλοι τους. Όταν οδηγάς πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος ότι μοιράζεσαι τον δρόμο με ανεγκέφαλους, ανώριμους, ζώα και άξεστους. Είσαι λοιπόν όσο γίνεται πιο προσεκτικός και δεν χαλάς την ζαχαρένια σου για καμία μαλακία που θα σου κάνουν.

σαν να εχεις δικιο ρε συ φιλαρακι..  :thumbsup:

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι κάποτε παραλίγο να με πατήσει μια γκόμενα με την... όπισθεν!!!

"Δεν σε είδα!!!", μου είπε...

Τι διάολο... όταν κάνεις όπισθεν, κοιτάς πίσω... όχι μπροστά σου!!!

τελικα ομως... δυστυχως ή ευτυχως... κοιταξε πισω!!!! :rolleyes:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

Εγω οταν εκανα μαθηματα,ειχα εναν δασκαλο που στα θεωρητικα μαθηματα μας ελεγε το εξης κορυφαιο:''Οταν οδηγατε στο δρομο,ενα πραγμα να εχετε στο μυαλο σας,οτι εσεις ειστε ο μονος λογικος ηδηγος κι ολοι οι υπολοιποι που οδηγαν ειναι τελοι και παντα να εχετε το νου σας στο πως θα συμπεριφερθει ο τρελος''..Αυτο μαγκες με εχει βοηθησει τρελα στην οδηγηση και παντα εχω το νου μου για το απροοτο!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
μια πολυ ενδιαφερουσα συλλογη

και αλλο ενα απιστευτο

coverdale7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σιγουρα οι περισσοτερες Ελληνιδες ειναι πηγη κινδυνων στον δρομο οπως αλλωστε και παρα πολλοι αντρες οδηγοι. Τις γυναικες βεβαια δεν τις βοηθαει και η φυση τους (μειωμενη αντιληψη του χωρου , πολυ αργη αντιδραση). Εχετε δει ποτε γυναικα να αποφευγει με οποιονδηποτε τροπο το μοιραιο; Αλιμονο στον μαυρο που θα βρεθει στον δρομο τους τον εχει πιει στεγνα. Βεβαια το θεμα της οδηγησης στην Ελλαδα ειναι μια πονεμενη γενικοτερα ιστορια και εχει να κανει με την νοοτροπια μας και την γενικοτερη σταση ζωης των Ελληνων. Πιστευω οτι οπως ακριβως οδηγουμε οι περισσοτεροι , ετσι διασκεδαζουμε, ερωτευομαστε , ετσι δεχομαστε τις νικες μας και τις σφαλιαρες της ζωης. Παντα των ακρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom