είναι σε γενικές γραμμές ΟΝΤΩΣ απίστευτες αλλά η αλήθεια είναι ότι κυκλοφοριακή αγωγή και οδήγηση στην Ελλάδα άντρες και γυναίκες δε ξέρουμε τι σημαίνουν να λέμε τις αλήθειες. Ούτε να οδηγούμε ξέρουμε, ούτε να σεβόμαστε τους άλλους, ούτε αντίληψη χώρου και αυτοκινήτου μας έχουμε και γενικά όταν πιάνουμε τιμόνο το 99,99% των ελλήνων γράφουμε τον έξω κόσμο στον πουτσ....μας ή στο μουν... ανάλογα τι έχει καθένας ή καθεμιά!
Το δικό μου πρόσφατο παράδειγμα ήταν το Σάββατο αυτό γυρνώντας με την κοπελιά μου από το The Mall και προσπαθώντας να βγω για Κηφισίας από το δρόμο πάνω από τις γέφυρες (νομίζω Παπανδρέου) έχω σταματήσει και κάνω ΣΤΟΠ γιατί ο κάθετος σε μένα δρόμος έχει προτεραιότητα. Ξαφνικά ακούω από πίσω ένα κορνάρισμα άλλο πράγμα, γυρνάω στον καθρέπτη (η δικιά μου νόμιζε ότι ξεκόλισε η καρδιά από τη θέση της, ήμασταν και σε μια καλή φάση γενικά χωρίς να σημαίνει ότι δεν πρόσεχα στο δρόμο) και βλέπω ένα Cinquenceto ΚΙΤΡΙΝΟ με μια ρουφιάνα, παλαβιάρα, κατσαρομάλλα, μελαχρινή κάτι σαν τη Σολωμού να σφυράει και να έχει ξεσαλώσει. Τις κάνω από το παράθυρο ένα νόημα που να πάω έχει ΣΤΟΠ και περνάνε μάλιστα κάποια αυτοκίνητα δεξιά-αριστερά και τη βλέπω....να τραβά χειρόφρενο, κατεβαίνει κάτω και αρχίζει "ΑΝεγκέφαλε, εδώ όλοι περνάμε με την πρώτη, αααα βέβαια είμαστε με τη γκόμενα που μυαλό για οδήγηση...και αει συχτήρι..." πάει να φύγει. Τα παίρνω στο κρανίο, ανοίγω την πόρτα ενώ η δικιά μου προσπαθεί να με συγκρατήσει και ήδη πίσω από το Cinquenceto υπάρχουν 4-5 άλλα αυτοκίνητα ένα εκ των οποίων πάει να μας κάνει προσπέραση και τρώει ένα φάσκελο από την τύπισσα που έμοιαζε της Σολωμού (αλλά δεν ήταν φυσικά...). Τις φωνάζω και εγώ λοιπόν με όση δύναμη μεσημεριάτικα είχα "Μωρή καριόλα, ολόκληρο ΣΤΟΠ έχουμε δεν το βλέπεις τι να κών δηλαδή να σκοτωθώ επειδή βιάζεσε να πας να γαμηθείς...?" Δε ξέρω αν έχω ξαναβρίσει παιδιά γυναίκα έτσι στη ζωή μου ξανά αλλά τελικά ήταν πολύ λίγο της. Κάνει μια κίνηση μπαίνει στο αυτοκίνητο κάνει προσπέραση μεταξύ του τύπου που είναι ήδη αριστερά της και πάει να φύγει από τη λωρίδα εξωτερικά από εμάς που τσακωνόμαστε και του δικού μου αυτοκινήτου που είναι μπροστά και μέσα από το πα΄ραθυρο την ακούω να λέει "Ευτυχώς μερικές γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχιδ.... από τους άντρες" πατά γκάζι και περνά τον κάθετο χωρίς να κοιτάξει δεξιά αριστερά που για καλή της τύχη εκείνη την ώρα δεν περνά αυτοκίνητο.
Ο κύριος που βρέθηκε για δευτερόλεπτα στη δίπλα λωρίδα και οι πίσω ακριβώς στην ουρά από μένα που κάποιοι είχαν βγει ή ανοίξει παράθυρα φώναξαν με μια φωνή "ρε την πουτ...ήθελε και τα ρέστα...". Τέλος πάντων μπαίνω μέσα αναστενάζω με κοιτάει η δικιά μου πιάνοντας μου το χέρι και χαϊδεύοντάς με και μου λέει "ελα...ηρέμησε ξέρεις πόσο σκύλες μπορούμε να γίνουμε οι γυναίκες αν έχουμε ορμονικά..." και μου χαμογελάει ηρεμώντας με...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: το "εμ γαμημένος άντε και δαρμένος" στην περίπτωση αυτή έγινε "γαμήθηκε η πουτ...ζήτησε και να χύσει" και δεύτερον με τις γυναίκες η λογική σταματάει πρίν το παράλογο...Πάλι καλά που αντέχουμε κιόλας...