Νέα

Γυναίκες οδηγοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εμένα πάντως μόνο γυναίκα έχει τύχει να με πατήσει με την... όπισθεν! Κι όποιος θέλει το πιστεύει! "Δεν σε είδα!", μου είπε. Δεν ήξερε μάλλον ότι όταν κάνουμε όπισθεν κοιτάμε πίσω κι όχι μπροστά!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμένα μου συμβαίνει το εντελώς παράδοξο(!!!): Η μητέρα μου ήταν Ο οδηγός με πολύ φιλοσοφημένη άποψη για την οδήγηση(=ελευθερία) και το αυτοκίνητο(για αυτό και κόλλησα και εγώ) ενώ ο πατέρας μου είναι ΤΟ κουλάδι... Τι να πεις... Αν κάνω καμιά σφήνα και είναι μέσα, αρχίζει το τροπάρι: "Κάνε στην άκρη να κατέβω, να πάρω ταξίιιι..."

χαχαχα και σε μενα καπως ετσι ειναι........ο μπαμπας μονο οταν εχει νευρα το παταει λιγακι......ειδαλλως παει με 60-80 και πιανει και αριστερη καποιες φορες!!!! στην καρακοσμαρα του......ελεος δηλαδη!!!! στο αμαξι μου πλεον δεν μπαινει........δεν τον βαζω βασικα :grin: η μαμα απο την αλλη ειναι τσάκαλος......γκαζοφονιας....χεχεχεχε

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Σε μένα έχει τύχει χειρότερο. Να είμαι αυτόπτης μάρτυρας σε τροχαίο (οχι σοβαρό, μόνο φτερά και προφυλακτήρες) δύο γυναικών, σε μία διασταύρωση. Και ο ηλίθιος κατέβηκα από το αυτοκίνητο.
Συμπεριφέρθηκαν σαν εκπαιδευμένες: και οι δύο αμέσως τηλέφωνο στον άνδρα/γκόμενο. Και οι τύποι από την αλλη άκρη της γραμμής συμπεριφέρθηκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, άρχισαν να τις βρίζουν. Ειδικά ο ένας είχε δίκαιο γιατί η τύπισα είχε πάει το αυτοκίνητο της στο συνεργείο και πήρε το δικό του. Πως το έμαθα; Μα στο τέλος μου έδωσαν και οι δύο κυρίες τα τηλέφωνα για να ενημερώσω εγώ ως πιο...έγκυρος τους τύπους...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Σε μένα έχει τύχει χειρότερο. Να είμαι αυτόπτης μάρτυρας σε τροχαίο (οχι σοβαρό, μόνο φτερά και προφυλακτήρες) δύο γυναικών, σε μία διασταύρωση. Και ο ηλίθιος κατέβηκα από το αυτοκίνητο.
Συμπεριφέρθηκαν σαν εκπαιδευμένες: και οι δύο αμέσως τηλέφωνο στον άνδρα/γκόμενο. Και οι τύποι από την αλλη άκρη της γραμμής συμπεριφέρθηκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, άρχισαν να τις βρίζουν. Ειδικά ο ένας είχε δίκαιο γιατί η τύπισα είχε πάει το αυτοκίνητο της στο συνεργείο και πήρε το δικό του. Πως το έμαθα; Μα στο τέλος μου έδωσαν και οι δύο κυρίες τα τηλέφωνα για να ενημερώσω εγώ ως πιο...έγκυρος τους τύπους...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το καλύτερο που άκουσα τελευταία....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ρε παιδια τι να πώ:εχω φτάσει στο αμήν..
Ειδικά στην Αθήνα η κατάσταση ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ!
Πας στο φανάρι και ειναι μπροστά γυναικα οδηγός..Περιμένει να κορνάρεις και μετά απο 12131 λεπτά ξεκινάει..
Ειναι μπροστά σου και ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ να μπουν απο δεξιά η αριστερά στην λουρίδα κυκλοφορίας..
Ανοίγει την πόρτα απρόσεχτρα και χτυπάει δικυκλιστές..
Μιλάει συνεχώς στο κινητό για τις τρίχες της(και γιατρός να είσαι δεν νομίζω να ειναι τόσο αναγκη ουτως ώστε να μιλάς 30λεπτά ασταμάτητα στο κινητό)..
Βρίζει ΚΑΙ χειρονομέι με το παραμικρό.
Δεν σέβεται την προτεραιότητα,την είσοδο σε πλατεία και οτι εχςι βγάλει αλάρμ για να παρκάρεις και κολλάει πίσω σου..
Δεν βγάζει αλάρμ και φλάς!
Στην εθνική πάει με 60κμ στην λουρίδα ταχείας κυκλοφορίας κλπ
κλπ κλπ
ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το πώς ο ΚΟΚ δεν προβλέπει ειδικό ποιντ σύστεμ για αυτες..
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δες κι αυτο να φριξεις μαν...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κι αυτο...
δεν παιζοντε ρε οι ρουφιανες!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
:2funny:χαχαχαχαχαχα... :2funny:!!ειναι αληθεια οτι οι περισοτερες γυναικες δεν ειναι καλοι οδηγοι κοινως αθλιες.. :headbang:!!μου εχει τυχει να μπω σε ταξιτζου να καπνιζει να οδηγαει μ ενα χερι και να κανει απιστευτα πραγματα (πραγματικα καυλωσα) εξαιρεσεις...!!! ακουγα μια φορα στην τηλεοραση οτι οι γυναικες με βαση ευρενας γερμανων επιστημονων δεν εχουν καλη αντιληψη του χωρου στο αυτοκινητο και ειδεικα οταν παρκαρουν γιατι εχουνε ελειψη τεστοστερονης....!!!!ακου να δεις...!! :idiot:
η αληθεια ειναι οτι παραειναι προσεκτικες και για αυτο δεν δημιουργουνε ατυχηματα...!! εξαιτιας τους ομως δημιουργουνατι..!!! :headbang:
η αληθεια ειναι οτι και γω δεν τις μπορω. σπανια οταν βλεπω γυναικες να οδηγανε απαιχτα εκει τις βγαζω το καπελο..!!
κοριτσια αν νομιζετε οτι το αμαξι σας οδηγαει και δεν το οδηγατε εσεις αφηστετο μην το κουραζετε εινα κριμα να υποφερει τοσος κοσμος...!!! :headbang: :headbang: :headbang:

γυναικα στο τιμονι
ο χαρος σε ζυγωνει
:uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak:
:happybounce:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κι αλλο να φριξει..??

στο τελος θα παθει παρακρουση!!!!
σορυ παιδες αλλα η τυπισα νομιζω οτι δεν εφταιγε γιατι ειχε υποχρωτικη πορεια και ητανε σε δρομο με 2 λωριδες..!!το αλλο το ζωο πεταχτηκε...!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κι αυτο...
δεν παιζοντε ρε οι ρουφιανες!!!
καλα αυτο το βιντεακι το εχω στο pc μου..!!απιστευτο...η τυπισα στο τελος κατεβαινει βλεπει οτι το αμαξι της δεν εχει τιποτα και φευγει...!!! θεα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σορυ παιδες αλλα η τυπισα νομιζω οτι δεν εφταιγε γιατι ειχε υποχρωτικη πορεια και ητανε σε δρομο με 2 λωριδες..!!το αλλο το ζωο πεταχτηκε...!!!
ρε δεν ακους στο βιντεο που της λεει Γαμω την Π.... σου εχεις κοκκινο,εχεις κοκκινο..ποια προτερεοτητα λες?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
απιστευτα πράγματα..
καλα οταν τις ακουω να βρίζουν η να χειρονομούν χωρίς λόγο στο αμάξι ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ..
ειμαι να τις σκοτώσω..
Και κανουν μαλακια και σε βρίζει μετα η κάρια!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ούτε βρίσιμο εσύ ούτε φωνές ούτε τίποτα. Μια καταπράσινη και πηχτή χλέπα στη μάπα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
γαμησε τ ρε λαπλας...μη μου τα λες τωρα και με τσιτωνεις και δεν θα μπορω να κοιμηθω...

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Δεν εχουμε οδηγικη παιδεια στην Ελλαδα κανενας μας γυναικες-αντρες..οι γυναικες σε ολο το κοσμο ειναι χειροτερες οδηγοι επειδη φανταζομαι γενικα δεν τους κοβει σε πρακτικα θεματα και ειναι και πιο φοβιτσιαρες..Στην Ελλαδα το θεμα ειναι οτι ολες το πληρωνουνε για να το παρουνε το διπλωμα αλλα τουλαχιστον δεν τρεχουνε σαν τρελες μεθυσμενες με τα turbo gt οπως κατι μαλακισμενα 20 χρονων που την εχουνε δει οδηγαρες...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μην το λες οτι δεν τρεχουν μεθυσμενες μαν...εχουν δει τα ματακια μας.....

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πιο επικαιρο topic δε θα μπορουσε να υπαρχει σημερα για μενα...ερχεται μια καριολα το πρωι στην συγγκρου οταν πηγαινα για δουλεια και μου κανει την πιο ασυλυπτη σφυνα σχεδον στο ιδιο υψος απο δεξια στα αριστερα χωρις φλας καρφι κατα τις 9 παρα .... αφου πλακωθηκα στα φρενα( γιατι δε με συμφερει λογω δουλειας να ξανατρακαρω ποτε γιατι μετα τρενο- λεωφωρείο και ξυπνημα στης 7) με βλεπει και μου κανει το παγκοσμιο σημα μαλακιας απο τον καθρεπτη.αφου αλλαξα 50 χρωματα απο το αγχος και την οργή μου της κανω προσπεραση πηγαινω για λίγο κανονικα και στο πρωτο φαναρι συμπλεκτη φρενο.. να ειναι καλα ο τρελος κοτσαδόρος δου και ο κρυφο-μασιφ προφυλακτηρας απο πίσω το εκανα το αμαξι τις στη μασκα κώλο....σκαει τροχαία δεν αναφερει κανεις τιποτα για τα προηγουμενα μαλακισμένα την βάζουν να μου κανει και δήλωση για της γρατζουνιες στον προφυλακτήρα..
Η παραπανω ιστορία ειναι περα για περα αληθινή και αυτή ειναι η μαγκια να κυκλοφορείς με παλιο αυτοκίνητο...
Απο την αλλη το βραδυ κατα τις 9 και κατι στην κηφισιας που πηγαινα με τον κολλητο για καφε σκαει ενα μαζντακι και κανει τρελη σφυνα στο κολλητο μου που εχει grand vitara και αμα δεν πλακονοταν στα φρενα θα γυρναγε ακομα σβουρες το μαζντα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom