Επισκέπτης
Εμένα πάντως μόνο γυναίκα έχει τύχει να με πατήσει με την... όπισθεν! Κι όποιος θέλει το πιστεύει! "Δεν σε είδα!", μου είπε. Δεν ήξερε μάλλον ότι όταν κάνουμε όπισθεν κοιτάμε πίσω κι όχι μπροστά!
Εμένα μου συμβαίνει το εντελώς παράδοξο(!!!): Η μητέρα μου ήταν Ο οδηγός με πολύ φιλοσοφημένη άποψη για την οδήγηση(=ελευθερία) και το αυτοκίνητο(για αυτό και κόλλησα και εγώ) ενώ ο πατέρας μου είναι ΤΟ κουλάδι... Τι να πεις... Αν κάνω καμιά σφήνα και είναι μέσα, αρχίζει το τροπάρι: "Κάνε στην άκρη να κατέβω, να πάρω ταξίιιι..."
Το ξερετε οτι η σχολη Ικαρων παιρνει γυναικες για να τις κανει πιλοτους;
Σε μένα έχει τύχει χειρότερο. Να είμαι αυτόπτης μάρτυρας σε τροχαίο (οχι σοβαρό, μόνο φτερά και προφυλακτήρες) δύο γυναικών, σε μία διασταύρωση. Και ο ηλίθιος κατέβηκα από το αυτοκίνητο.
Συμπεριφέρθηκαν σαν εκπαιδευμένες: και οι δύο αμέσως τηλέφωνο στον άνδρα/γκόμενο. Και οι τύποι από την αλλη άκρη της γραμμής συμπεριφέρθηκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, άρχισαν να τις βρίζουν. Ειδικά ο ένας είχε δίκαιο γιατί η τύπισα είχε πάει το αυτοκίνητο της στο συνεργείο και πήρε το δικό του. Πως το έμαθα; Μα στο τέλος μου έδωσαν και οι δύο κυρίες τα τηλέφωνα για να ενημερώσω εγώ ως πιο...έγκυρος τους τύπους...
δες κι αυτο να φριξεις μαν...
σορυ παιδες αλλα η τυπισα νομιζω οτι δεν εφταιγε γιατι ειχε υποχρωτικη πορεια και ητανε σε δρομο με 2 λωριδες..!!το αλλο το ζωο πεταχτηκε...!!!κι αλλο να φριξει..??
στο τελος θα παθει παρακρουση!!!!
καλα αυτο το βιντεακι το εχω στο pc μου..!!απιστευτο...η τυπισα στο τελος κατεβαινει βλεπει οτι το αμαξι της δεν εχει τιποτα και φευγει...!!! θεακι αυτο...δεν παιζοντε ρε οι ρουφιανες!!!
ρε δεν ακους στο βιντεο που της λεει Γαμω την Π.... σου εχεις κοκκινο,εχεις κοκκινο..ποια προτερεοτητα λες?σορυ παιδες αλλα η τυπισα νομιζω οτι δεν εφταιγε γιατι ειχε υποχρωτικη πορεια και ητανε σε δρομο με 2 λωριδες..!!το αλλο το ζωο πεταχτηκε...!!!