Επισκέπτης
παμε να πεσουμε απ την ακροπολη ολες!ελεος!
Καθόλου κακή κίνηση. Ειδικά αν είχε ως αποτέλεσμα να μείνουμε μόνο άνδρες στο site.
παμε να πεσουμε απ την ακροπολη ολες!ελεος!
Μία τυπική γυναίκα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας:
"χθες πηγα σινεμα με τη ξαδερφη μ το αγορι της ξαδερφης μ κ μια φιλη απ τη δουλεια μου..αυτος λοιπον εβγαλε εισητηρια ξεχωριστα δηκαδη αυτος κ η ξαδ μ απο πισω για να μπορουν αν φιλιονται κ εγω κ η μαρια η φιλι μ μπροστα..αλλα ο χαζοσ μπερδεψε τα εισητηρια κ εατσε μπροστα μ αντι απο πισω αμς κ τσαντιστηκε..κ λεει στη ξαδ μ τωρα εχω νευρα..μετα αβγινουμε απ την αιθουσα κ ειδε 2 κοπελες η μια πρωην κ φυικα τις χαιρετησε τη ξαδ μ δεν τη συστησε για κοπελα τ λεπτομερεια αυτο..μετα πριν φυγουμε κ χαιρετιομασταν της λλει αυτος της ξαδ μ α!τα δοντια σ ειναι βρωμικα αν ατ πλυνεις..κ η κακομοιρα η αξδ μ τα πλενει συνεχεια αλλα π κ π αναβει ακαν τσιγαρακι..δε μυριζε η αναπνοη της για ατ δοντια της..δεν απαντησε η αξδ μ αλλα προσβληθηκε..εχει δικιο η αδικο..τι λετε να κανει?αυτος χθες δεν της εστειλε μη ουτε μια συγνωμη ουτε κ εκεινη τ στειλε.."
Και άλλη μία:
"Γεια σας παιδια,με λιγα λογια για να μην σας κουρασω θα σας πω τι μου συνεβει. ΜΙΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ πως ο καλος μου θα κανει κινηση μεσα σε αυτον τον μηνα. (ΕΝΩ εχουμε να μιλησουμε 5 μηνες) Επισης μου ειπε πως εχει αισθηματα για μενα κ παντα ειχε-ενω εκεινος ποτε δεν που ειπε κατι τετοιο. Εδω κ 2 χρονια γνωριζομαστε.Ειμαι 22. Δηλαδη η μεντιουμ μου ειπε πως μεσα σε αυτον τον μηνα θα μου πει ολη την αληθεια. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ?"
ε οχι κ τυπικες γυναικες αυτες (η 1η τι δε χελ εγραψε δε καταλαβα χριστο)!!!
Σήμερα έπεσα σε κάτι μπαζόλες του πολυτεχνείου... σα χοντρές καρακάξες ήταν.
λυπαμαι θα σε απογοητευσω κ παλιΚαθόλου κακή κίνηση. Ειδικά αν είχε ως αποτέλεσμα να μείνουμε μόνο άνδρες στο site.
Τώρα που το σκέφτομαι, οι χειρότερες γκόμενες είναι αυτές που ασχολούνται με τα κομματικά.
παντως εσεις καταλαβατε δλδ τι γραφουν? εγω διαβασα 3 γραμμες κ μετα χαθηκα...
Οι αριστερές είναι οι χειρότερες όλων. Όπως και οι αναρχικές, αλλά οι αναρχικές γκόμενες στην Ελλάδα είναι τόσες που είναι γνωστές με τα μικρά τους η καθέ μία.Γενικά άβαφες, τριχωτές, χοντρές , κακοντυμένες και κρατάνε κι αυτά τα ταγάρια που σου φέρνουν εμετό. Από παππούτσι σανδάλι πέτσινο, κόκκινο/μαύρο τρύπιο all star και το υπόδημα φετίχ των Εξαρχείων/Στρέφη/Καλλιδρομίου : μπαλαρίνα μαύρη υφασμάτινη με άσπρη σόλα και μπαρέτα ...
μάλλον δεν συχνάζεις στα εξάρχεια!Οι αριστερές είναι οι χειρότερες όλων. Όπως και οι αναρχικές, αλλά οι αναρχικές γκόμενες στην Ελλάδα είναι τόσες που είναι γνωστές με τα μικρά τους η καθέ μία.Γενικά άβαφες, τριχωτές, χοντρές , κακοντυμένες και κρατάνε κι αυτά τα ταγάρια που σου φέρνουν εμετό. Από παππούτσι σανδάλι πέτσινο, κόκκινο/μαύρο τρύπιο all star και το υπόδημα φετίχ των Εξαρχείων/Στρέφη/Καλλιδρομίου : μπαλαρίνα μαύρη υφασμάτινη με άσπρη σόλα και μπαρέτα ...
Αυτά ήταν πολύ παλιά, τώρα έχουν προσαρμοστεί
μάλλον δεν συχνάζεις στα εξάρχεια!
παίζει! το οτι είμαι γεννημένος στα εξάρχεια το σκέφτηκες?Το να σύχναζα πριν γεννηθείς το σκέφτηκες ως ενδεχόμενο;
Χωρίς παρεξήγηση.
Οι αριστερές είναι οι χειρότερες όλων. Όπως και οι αναρχικές, αλλά οι αναρχικές γκόμενες στην Ελλάδα είναι τόσες που είναι γνωστές με τα μικρά τους η καθέ μία.Γενικά άβαφες, τριχωτές, χοντρές , κακοντυμένες και κρατάνε κι αυτά τα ταγάρια που σου φέρνουν εμετό. Από παππούτσι σανδάλι πέτσινο, κόκκινο/μαύρο τρύπιο all star και το υπόδημα φετίχ των Εξαρχείων/Στρέφη/Καλλιδρομίου : μπαλαρίνα μαύρη υφασμάτινη με άσπρη σόλα και μπαρέτα ...
Όντως. Τώρα με τόσες πιστωτικές υπάρχει παντού βελτίωση!
Υπάρχουν ακόμη πάντως τέτοιες γραφικές και δεν είναι καθόλου λίγες.
Μου αρέσει που γίνομαι κατανοητός και κατάλαβες αμέσως σε τι ακριβώς αναφέρομαι. Άλλοι που ήταν αγέννητοι τις εποχές που πρωτοβγαίναμε εμείς αδυνατούν να καταλάβουν.