Agent_Nina
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
οι πουτάνες πάνε με όλους
οι καριόλες πάνε με όλους εκτός από 'σένα..!
οι καριόλες πάνε με όλους εκτός από 'σένα..!
θα παρω κανενα elixir of youth!
Στα μάτια του άντρα όταν αναζητά ταίρι οι γυναίκες χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες:
Α) Ελκιστικές και ενδιαφέρουσας πνευματικής δομής
Β) Ελκιστικές και αδιάφορης πνευματικής δομής
Γ) Μη ελκιστικές και ενδιαφέρουσας πνευματικής δομής
Δ) Μη ελκιστικές και αδιάφορης πνευματικής δομής
Τα ποσοστά σε αυτές τις χονδρικές κατηγορίες είναι περίπου 10% ,30%,30% ,30%.
"Όταν μένεις Κολωνό, ακούς μόνο ελληνικά, πηγαίνεις σε κ*ωλομάγαζα βλέπε κολαση, στο μπουρναζι,καταπιέζεις τον πρωτο τυχόντα,έχεις απαιτήσεις απο τον πρώτο τυχόντα,θες άντρα σπόνσορα και σωφέρ,είσαι 24 και έχεις βγει με 124,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,έχεις και εσυ μερίδιο στην ευθύνη."
Μία τυπική γυναίκα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας:
"χθες πηγα σινεμα με τη ξαδερφη μ το αγορι της ξαδερφης μ κ μια φιλη απ τη δουλεια μου..αυτος λοιπον εβγαλε εισητηρια ξεχωριστα δηκαδη αυτος κ η ξαδ μ απο πισω για να μπορουν αν φιλιονται κ εγω κ η μαρια η φιλι μ μπροστα..αλλα ο χαζοσ μπερδεψε τα εισητηρια κ εατσε μπροστα μ αντι απο πισω αμς κ τσαντιστηκε..κ λεει στη ξαδ μ τωρα εχω νευρα..μετα αβγινουμε απ την αιθουσα κ ειδε 2 κοπελες η μια πρωην κ φυικα τις χαιρετησε τη ξαδ μ δεν τη συστησε για κοπελα τ λεπτομερεια αυτο..μετα πριν φυγουμε κ χαιρετιομασταν της λλει αυτος της ξαδ μ α!τα δοντια σ ειναι βρωμικα αν ατ πλυνεις..κ η κακομοιρα η αξδ μ τα πλενει συνεχεια αλλα π κ π αναβει ακαν τσιγαρακι..δε μυριζε η αναπνοη της για ατ δοντια της..δεν απαντησε η αξδ μ αλλα προσβληθηκε..εχει δικιο η αδικο..τι λετε να κανει?αυτος χθες δεν της εστειλε μη ουτε μια συγνωμη ουτε κ εκεινη τ στειλε.."
Και άλλη μία:
"Γεια σας παιδια,με λιγα λογια για να μην σας κουρασω θα σας πω τι μου συνεβει. ΜΙΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ πως ο καλος μου θα κανει κινηση μεσα σε αυτον τον μηνα. (ΕΝΩ εχουμε να μιλησουμε 5 μηνες) Επισης μου ειπε πως εχει αισθηματα για μενα κ παντα ειχε-ενω εκεινος ποτε δεν που ειπε κατι τετοιο. Εδω κ 2 χρονια γνωριζομαστε.Ειμαι 22. Δηλαδη η μεντιουμ μου ειπε πως μεσα σε αυτον τον μηνα θα μου πει ολη την αληθεια. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ?"