Νέα

Γυναίκες Μέρος 1ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
γιατι οι μανες εχεις την εντυπωση οτι δεν φταινε?
ο χαφτωμουνης ο γκομενος δεν φταιει?
το οτι ειναι χωρισμενοι οι γονεις δεν φταιει?
και εσυ ο ιδιος φταις,ολοι φταιμε.

Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σημαντικό. Οι μονογονεϊκές οικογένειες που γίνονται όλο και πιο πολύ της μόδας, ειδικά από "ανεξάρτητες" μαμάδες, ευθύνεται για τις προβληματικές γυναίκες και τους ευνουχισμένους άντρες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.381
Πόντοι
266
Αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σημαντικό. Οι μονογονεϊκές οικογένειες που γίνονται όλο και πιο πολύ της μόδας, ειδικά από "ανεξάρτητες" μαμάδες, ευθύνεται για τις προβληματικές γυναίκες και τους ευνουχισμένους άντρες.
οι και γυναικες που χειραγωγουν και κανουν οτι θελουν τους συζυγους τους

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
οταν ο μαλακας ο 50αρης χαιρετε που γαμαει ενα 20-25 χρονο,η κορη του μαζι με την γυναικα του βγαινουν εξω μαζι και φορτωνοντε παρεα στις πουτσες.και ο γιος στο σπιτι φοραει τα στρινγκ του για να βγει το βραδυ εξω.δυστηχως αυτη ειναι η ελλαδα σημερα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σεβαλιε για την κατασταση που επικρατει στις γυναικες
ευθυνεται η οικογενεια και δη οι πατεραδες,οποτε το κακο ξεκινα απο τους αντρες
αν καποτε κανεις κορη ευχομαι να την αναθρεψεις πιο ριξηκελευθα...

Μαλακιες. Ο ανθρωπος δεν ειναι σκυλακι, εχει βουληση και ειναι ανεξαρτητος. Τα μαλακισμενα μυαλα τους φταινε. Ουτε οι πατεραδες τους , ουτε οι μαναδες τους, ουτε οι αντρες.

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Μαλακιες. Ο ανθρωπος δεν ειναι σκυλακι, εχει βουληση και ειναι ανεξαρτητος. Τα μαλακισμενα μυαλα τους φταινε. Ουτε οι πατεραδες τους , ουτε οι μαναδες τους, ουτε οι αντρες.

Μην το λες. Γνωρίζω μαμά ψωνάρα, χωρισμένη που τα τρώει απ΄τον πρώην και έχει κακομάθει την κόρη της. Είναι κάτω από 16 και θέλει κινητά, φαγητό σε ακριβά μαγαζιά κλπ. Φαντάσου και να ενηλικιωθεί...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Μην το λες. Γνωρίζω μαμά ψωνάρα, χωρισμένη που τα τρώει απ΄τον πρώην και έχει κακομάθει την κόρη της. Είναι κάτω από 16 και θέλει κινητά, φαγητό σε ακριβά μαγαζιά κλπ. Φαντάσου και να ενηλικιωθεί...
εγω ρε φιλε εχω παει με μανα(44) και κορη(21) στα μπουζουκια και ενα φιλο μου,και φορτωθηκαμε και φυγαμε χωριστα στο τελος.
την μανα γαμησα,μεγαλη καραπουταναρα μιλαμε,τρελο γαμησι.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
γιατι να μην μετρανε αποκλειστικα οι καλοι τροποι,η ευγενεια,τα αισθηματα,η μορφωση για να σε εκτιμησει καποια...?γιατι πρεπει να εχεις καλο αμαξι,γνωριμιες στα clubs,να σε συστηνουν οι παρεες κ να σαι μουτρο για να πηδηξεις...?αυτα ειναι τα παραλογα που ισχυουν εδω...εχω φιλαρακια μια χαρα που δεν ειναι αγαμητοι,αλλα εχουν καποια σχεση που δεν τους ικανοποιει ομως απολυτα,αλλα παρολαυτα φοβουνται να χωρισουν,γιατι γνωριζουν τη δυσκολια να κανουνε κατι καινουργιο...χωριζει ενας αντρας κ πρεπει να φτυσει αιμα για να κανει κατι ξανα,ενω η γκομενα με το καλημερα βρισκει αντικαταστατη...ολα αυτα δεν ισχυουν η τα βγαζουμε απο τη φαντασια μας?ναι,θα μου πειτε καποιοι πηδανε του καλου καιρου...αλλα παλι μιλαμε για μια ιδιαιτερη μεριδα ανθρωπων...που εχουν τα καταλληλα ποστα,γεματο πορτοφολι,καλα κονε...εδω αναφερομαστε ομως για τον μεσο ελληνα...βεβαια παιζει ρολο κ η ηλικια,η γενια...αυτα που περιγραφω ισχυουν για τους σημερινους 30αρηδες-35αρηδες κ τις αντιστοιχες 30αρησες-35αρησες...ισως οι πιτσιρικαδες πηδανε πιο ευκολα τις συνομιληκες τους...προσωπικα δεν ειμαι αγαμητος...παντα ειχα γκομενα κ δεν εχω ξεμεινει σχεδον ποτε...ακομα κ τις δυσκολες περιοδους ειχα 2-3 που επαιζα,δηλαδη εβγαινα βολτες,καφεδες κτλπ,αλλα αναγνωριζω οτι ολα αυτα τα χρονια δεν εμεινα ικανοποιημενος παρα μονο απο 2-3 περιπτωσεις γυναικων που αξιζαν τον κοπο να ασχοληθω πραγματικα...απο την αλλη παρατηρω οτι ναι μεν κανω παιχνιδι,αλλα το κυνηγαω,δεν ειμαι αραχτος...τελικα σ'αυτη τη χωρα του παραλογου ισχυει το εξης...η δεν πηδας κ δεν προλαβαινεις η δεν πηδας καθολου...μεση κατασταση δεν υπαρχει

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εγω ρε φιλε εχω παει με μανα(44) και κορη(21) στα μπουζουκια και ενα φιλο μου,και φορτωθηκαμε και φυγαμε χωριστα στο τελος.
την μανα γαμησα,μεγαλη καραπουταναρα μιλαμε,τρελο γαμησι.

φιλε τετοια σκηνικα παιζουν στο ξεκαρφωτο κ πολλες φορες εκει που δεν το περιμενεις...κ εγω εχω ζησει τρελλες φασεις...δεν σημαινει ομως οτι ειναι στο καθημερινο μενου...συμβαινουν μια στο τοσο...ασε που αναφερεσαι σε μαναδες κ milf,οι οποιες υπαγονται σε αλλη κατηγορια...το προβλημα παραμενει ιδιο ομως

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
γιατι να μην μετρανε αποκλειστικα οι καλοι τροποι,η ευγενεια,τα αισθηματα,η μορφωση για να σε εκτιμησει καποια...?γιατι πρεπει να εχεις καλο αμαξι,γνωριμιες στα clubs,να σε συστηνουν οι παρεες κ να σαι μουτρο για να πηδηξεις...?αυτα ειναι τα παραλογα που ισχυουν εδω...εχω φιλαρακια μια χαρα που δεν ειναι αγαμητοι,αλλα εχουν καποια σχεση που δεν τους ικανοποιει ομως απολυτα,αλλα παρολαυτα φοβουνται να χωρισουν,γιατι γνωριζουν τη δυσκολια να κανουνε κατι καινουργιο...χωριζει ενας αντρας κ πρεπει να φτυσει αιμα για να κανει κατι ξανα,ενω η γκομενα με το καλημερα βρισκει αντικαταστατη...ολα αυτα δεν ισχυουν η τα βγαζουμε απο τη φαντασια μας?ναι,θα μου πειτε καποιοι πηδανε του καλου καιρου...αλλα παλι μιλαμε για μια ιδιαιτερη μεριδα ανθρωπων...που εχουν τα καταλληλα ποστα,γεματο πορτοφολι,καλα κονε...εδω αναφερομαστε ομως για τον μεσο ελληνα...προσωπικα δεν ειμαι αγαμητος...παντα ειχα γκομενα κ δεν εχω ξεμεινει σχεδον ποτε...ακομα κ τις δυσκολες περιοδους ειχα 2-3 που επαιζα,δηλαδη εβγαινα βολτες,καφεδες κτλπ,αλλα αναγνωριζω οτι ολα αυτα τα χρονια δεν εμεινα ικανοποιημενος παρα μονο απο 2-3 περιπτωσεις γυναικων που αξιζαν τον κοπο να ασχοληθω πραγματικα...απο την αλλη παρατηρω οτι ναι μεν κανω παιχνιδι,αλλα το κυνηγαω,δεν ειμαι αραχτος...τελικα σ'αυτη τη χωρα του παραλογου ισχυει το εξης...η δεν πηδας κ δεν προλαβαινεις η δεν πηδας καθολου...μεση κατασταση δεν υπαρχει
τις απαντησεις στα ερωτηματα σου, θα τις βρεις στα φιλαρακια σου.γιατι ενω δεν γουσταρουν τις γκομενες τους,καθοντε μαζι τους.βολευτικαν με τις πατσαβουρες που βρηκαν,και απο εκει και περα τρωνε χρονο απο την ζωη τους ασκοπα.ειναι λογικο μετα οι γκομενες να εχουν το πανω χερι,γιατι το εχουν παρει χαμπαρι αυτο.αντι να τις δωσουν κλοτσια και να κυνηγησουν αλλες γκομενες αυτοι κατεθεσαν τα οπλα.αν δεν πολεμησεις μεγαλε,μαχη δεν κερδιζεις.ολα τα αλλα ειναι θεωριες του κωλου.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
τις απαντησεις στα ερωτηματα σου, θα τις βρεις στα φιλαρακια σου.γιατι ενω δεν γουσταρουν τις γκομενες τους,καθοντε μαζι τους.βολευτικαν με τις πατσαβουρες που βρηκαν,και απο εκει και περα τρωνε χρονο απο την ζωη τους ασκοπα.ειναι λογικο μετα οι γκομενες να εχουν το πανω χερι,γιατι το εχουν παρει χαμπαρι αυτο.αντι να τις δωσουν κλοτσια και να κυνηγησουν αλλες γκομενες αυτοι κατεθεσαν τα οπλα.αν δεν πολεμησεις μεγαλε,μαχη δεν κερδιζεις.ολα τα αλλα ειναι θεωριες του κωλου.

εγω τους τα λεω μαν,αλλα δεν με ακουνε,γιατι φοβουνται το ξεβολεμα...υπαρχουν ομως κ καποιοι που θελουν να τις αποσυρουν τις παλιες κ ψαχνονται απο δω κ απο κει,γενικα το κυνηγανε,αλλα τζιφος...για παρε ομως για παραδειγμα τη γυναικα...δεν ειναι ικακανοποιημενη απο αυτον που εχει...απλα ανοιγει την αντζεντα της κ αρχιζει να παιρνει τηλ τις καβαντζες της η πιο απλα φοραει κατι ξεκωλο κ κατεβαινει παραλιακη...στιγμιαια σχεδον βρεθηκε κ ο αντικαταστατης

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
φιλε τετοια σκηνικα παιζουν στο ξεκαρφωτο κ πολλες φορες εκει που δεν το περιμενεις...κ εγω εχω ζησει τρελλες φασεις...δεν σημαινει ομως οτι ειναι στο καθημερινο μενου...συμβαινουν μια στο τοσο...ασε που αναφερεσαι σε μαναδες κ milf,οι οποιες υπαγονται σε αλλη κατηγορια...το προβλημα παραμενει ιδιο ομως
μαλλον ζεις σε αλλο κοσμο.
οταν εισαι στην γυρα  καθημερινα καθε μερα βλεπεις τετοια.οσο για μαναδες και μιλφ δεν ειναι καθολου αλλη κατηγορια,οταν βλεπεις κατι πιτσιρικαδες 20-25 χρονων να τρωνε καψουρες απο κατι θειες 35-45,και να κλαινε για παρτυ τους,αντι να τις λιωνουν στο γαμησι και να εξαφανιζοντε,τρωνε ερωτα απο τις καριολες.ασε που οι περισσοτεροι σε αυτες βρισκουν την καινουργια τους μαμα.σου ειπα οτι οι πραξεις μετρανε πλεον,απο θεωρια εχουνμε χορτασει.γιαυτο ο ελληνας θα ειναι μια ζωη μαλακοκαβλης.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
εγω τους τα λεω μαν,αλλα δεν με ακουνε,γιατι φοβουνται το ξεβολεμα...υπαρχουν ομως κ καποιοι που θελουν να τις αποσυρουν τις παλιες κ ψαχνονται απο δω κ απο κει,γενικα το κυνηγανε,αλλα τζιφος...για παρε ομως για παραδειγμα τη γυναικα...δεν ειναι ικακανοποιημενη απο αυτον που εχει...απλα ανοιγει την αντζεντα της κ αρχιζει να παιρνει τηλ τις καβαντζες της η πιο απλα φοραει κατι ξεκωλο κ κατεβαινει παραλιακη...στιγμιαια σχεδον βρεθηκε κ ο αντικαταστατης
ρε φιλε δηλαδη με το που θα χωρισεις,πρεπει να βρεις στο καπακι αλλη γκομενα να κανεις δεσμο? δεν το καταλαβα ποτε αυτο. δηλαδη τα φιλαρακια σου για να γαμησουν πρεπει να κανουν δεσμο πρωτα?δεν μπορειτε να γαμησετε χωρις να κανετε σχεση? θα μας τρελανετε ρε τωρα?

οσο για τις γκομενες οντως ετσι κανουν,και καλα κανουν,και εσενα αν σε παρει μια καβαντζα τηλεφωνο θα τρεξεις με 1000,το θεμα ειναι ομως να γαμησεις και να εξαφανιστεις,και οχι να την φορτωθεις εσυ,εκει ειναι που την πληρωνει η γκομενα μετα.

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
σωστος!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αλλα το ζητημα με τις ελεηνιδες δεν ειναι ουτε κοινωνικο,  ουτε οικονομικο ή αν έπεσε χρημα κλπ,ουτε τπτ που ψαχνουν καποιοι να βρουν. Ουτε εχει να κανει με τη δυσκολια , οτι επιλεγει η γυναικα οτι οκ πρεπει να αντιστεκεται και λιγο κλπ κλπ. Ολα αυτα ειναι μεσα στα λογικα πλαισια.

Εδω μιλαμε για ενα ζητημα που ανηκει στη σφαιρα της ψυχιατρικης επιστημης. Μιλαμε για εκδηλωσεις νευρωσεων, ορισμενες φορες και βαριας μορφης. Με την κυριολεκτικη εννοια του ορου .
Μου το εχουν πει και αλλοι ξενοι ανθρωποι που μενουν στην χωρα αρκετο καιρο.

:grin:

Το έχω δει κάποιες φορές αυτό που λες.  *P

Ωστοσο ειπες πως δεν εχεις παει ποτε σε τετοια χωρα , πως βγαζεις λοιπον συμπερασμα πως ειναι εκει η κατασταση και εισαι και σιγουρος?

Δεν έχω πάει και ούτε σίγουρος είμαι απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο. Δλδ αφού ο καθένας γαμάει όποια θέλει όπως γράφεις, γιατί πολλοί γαμάνε τις μέτριες-άσχημες;  :think: Ή όλες οι γυναίκες εκεί είναι μοντέλα;  :P

Και οι γυναίκες εκεί δεν συγκρίνουν εμφάνιση, συμπεριφορά, ηλικίες κλπ των αντρών που τις προσεγγίζουν; :huh:

Όσον αφορά τη νοοτροπία των γυναικών αν δεν είναι τόσο απαιτητικές όσο τις Ελληνίδες, τόσο καλύτερο και για αυτές και για τους άντρες εκεί.  :grin:

Γιατι να πω ψεμματα βρε αδερφε , οτι εχω δει λεω. Τι ειμαι κανας τουρ οπερεητορ που διοργανωνει πορνοεκδρομες για πιρφορους?

:2funny:

Nαι ετσι ειναι ωστοσο και οχι μονο επιλεγουν αλλα ειναι και δυσκολοι. Εν παση περιπτωσει γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο? Μηπως επειδη κρινεις με την αρρωστη και ανωμαλη κατασταση στο ελλαδισταν?  

Μπορεί. :dunno:

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
πιστευετε οτι οι αντρες γαμανε αυτες που θελουν ή αυτες που μπορουν και τους καθονται?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

+1

Κοίτα δεν ξέρω αν κάνουν καλά ή όχι. Απλά πολλοί άντρες και γυναίκες συμβιβάζονται για να μην μείνουν μόνοι τύπε, ειδικά από κάποια ηλικία και έπειτα. Ε και κάπου εν μέρει είναι και λογικό αυτό. Πόσοι και πόσες άλλωστε νομίζεις ότι έχουν αυτό που πραγματικά θα ηθελαν δίπλα τους;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
πιστευετε οτι οι αντρες γαμανε αυτες που θελουν ή αυτες που μπορουν και τους καθονται?

Ε όλοι το καλύτερο ψάχνουν τύπε.  :2funny: Αλλά στην πράξη το 2ο συμβαίνει τις περισσότερες φορές.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom