γιατι να μην μετρανε αποκλειστικα οι καλοι τροποι,η ευγενεια,τα αισθηματα,η μορφωση για να σε εκτιμησει καποια...?γιατι πρεπει να εχεις καλο αμαξι,γνωριμιες στα clubs,να σε συστηνουν οι παρεες κ να σαι μουτρο για να πηδηξεις...?αυτα ειναι τα παραλογα που ισχυουν εδω...εχω φιλαρακια μια χαρα που δεν ειναι αγαμητοι,αλλα εχουν καποια σχεση που δεν τους ικανοποιει ομως απολυτα,αλλα παρολαυτα φοβουνται να χωρισουν,γιατι γνωριζουν τη δυσκολια να κανουνε κατι καινουργιο...χωριζει ενας αντρας κ πρεπει να φτυσει αιμα για να κανει κατι ξανα,ενω η γκομενα με το καλημερα βρισκει αντικαταστατη...ολα αυτα δεν ισχυουν η τα βγαζουμε απο τη φαντασια μας?ναι,θα μου πειτε καποιοι πηδανε του καλου καιρου...αλλα παλι μιλαμε για μια ιδιαιτερη μεριδα ανθρωπων...που εχουν τα καταλληλα ποστα,γεματο πορτοφολι,καλα κονε...εδω αναφερομαστε ομως για τον μεσο ελληνα...βεβαια παιζει ρολο κ η ηλικια,η γενια...αυτα που περιγραφω ισχυουν για τους σημερινους 30αρηδες-35αρηδες κ τις αντιστοιχες 30αρησες-35αρησες...ισως οι πιτσιρικαδες πηδανε πιο ευκολα τις συνομιληκες τους...προσωπικα δεν ειμαι αγαμητος...παντα ειχα γκομενα κ δεν εχω ξεμεινει σχεδον ποτε...ακομα κ τις δυσκολες περιοδους ειχα 2-3 που επαιζα,δηλαδη εβγαινα βολτες,καφεδες κτλπ,αλλα αναγνωριζω οτι ολα αυτα τα χρονια δεν εμεινα ικανοποιημενος παρα μονο απο 2-3 περιπτωσεις γυναικων που αξιζαν τον κοπο να ασχοληθω πραγματικα...απο την αλλη παρατηρω οτι ναι μεν κανω παιχνιδι,αλλα το κυνηγαω,δεν ειμαι αραχτος...τελικα σ'αυτη τη χωρα του παραλογου ισχυει το εξης...η δεν πηδας κ δεν προλαβαινεις η δεν πηδας καθολου...μεση κατασταση δεν υπαρχει