Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
τι μισογύνηδες είναι αυτοί ρε αλέκο?
τον καταλαβενω πιο ευκολα πιανεις το λοττο παρα βγαζεις γκομενα στην ελλαδα, αλλα δεν κανουμε σαν κι αυτον
μου το χαλάς ρε αλέκο. Δεν σε έχουν αγαπήσει ποτέ?τον καταλαβενω πιο ευκολα πιανεις το λοττο παρα βγαζεις γκομενα στην ελλαδα, αλλα δεν κανουμε σαν κι αυτον
μου το χαλάς ρε αλέκο. Δεν σε έχουν αγαπήσει ποτέ?
εσύ από μίσος γαμάς Αλέκο?τι ασχετα ειναι αυτα που λες ρε φιλε? εδω λεμε για γαμησια
τον καταλαβενω πιο ευκολα πιανεις το λοττο παρα βγαζεις γκομενα στην ελλαδα, αλλα δεν κανουμε σαν κι αυτον
Bρε μπουφο ποιος σου ειπε οτι δεν γαμαμε??? ε??? επιδη δεν γαμαμε φεμηνιστο-ελεηνιδες που ζησαν και γαλουχιθηκανε στο πυρφορισταν και εσυ τις χρυσοπληρωνεις εεε????? και σου ξανα λεμε 'ΔΕΝ γαμαμε ελεηνοφεμηνιστριες επειδη ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!" και οχι επιδει δεν μπορουμε..!!!! understand? και στην τελικη σου λεω απο την στιγμη που δεν ξερεις μην βγαζεις συμπερασματα το οτι βγαινουμε αντροπαρεες ειναι γιατι γουσταρουμε και 10,15 ατομα και οχι μονο σε καφετερεις αλλα και σε κωλομπαρα και σε πιατσες και σε χαρτοπαιχτηκες λεσχες που μια κακομαθημενη ελεηνιδα δεν θα μπορουσε να μας ακολουθησει ποτε... και ετσι για να σκασεις σε πληροφορω οτι αν θες σονυ και καλα να γαμισεις ελληνιδα υπαρχουνε πολλα εκατομυρια ελληνιδες που ζουνε στο εξωτερικο και δεν μεγαλωσανε στο ελλεηνιδο-φεμηνιστο-πυρφορισταν.. εχω φιλο-γνωστο που τα ειχε με μια καβλα,μοντελο ελληνιδα εξωτερικου(Αυστραλια) με συμπεριφορα τρομερη.. γιατι αραγε? μηπως επειδη δεν μεγαλωσε στο ελλεηνιδο-φεμηνιστο-πυρφορισταν?????? απλα καπιοι που εχουν μονοπλευρες αποψεις οπως πιθανοτατα εσυ με το πρωτο μπαζο που θα βρεις θα το παρακαλεσεις μεχρι αισχατων.... αυτη ειναι η διαφορα μας.
Δεν ξέρω της λέτε αλλα σαν τα ελληνικό το μουνι τίποτα. Η αλήθεια είναι οτι έχουν απαιτήσεις αλλα τι να κάνουμε με το να κλαιγομαστε δεν βγαίνει κάτι.
Ας μην συμπεριφερόμαστε σαν τις βρωμιάρες ελεϊνίδες. Το μόνο που ξέρουν είναι το 'όσα δεν φτάνει η αλεπού' τα κάνει κρεμαστάρια. Εαν κάποιος φωνάζει για τα κακώς κείμενα είναι αμέσως είτε αδελφή ή μισογύνης ; Το ενδεχόμενο να αντιδρά κανείς οταν υπάρχει πρόβλημα να είναι σημάδι υγείας το αποκλείουμε ;
Απαγορεύεται δηλαδή να αγαπάς τις γυναίκες από 63 φυλές της Ευρώπης και να σιχαίνεσαι τις ελεϊνίδες όπως κατάντησαν ;;; Τι θηλυγενής φασσισμός είναι αυτός...
V for Vendetta...
μερικοι καλα θα κανετε να αφησετε τα φορουμ και τα μπλοκ και τους μαυρους θανατους και ολες τις υπολοιπες μαλακιες,και να αρχισετε να βγαινετε εξω καμια βολτα στον πραγματικο κοσμο και να αρχισετε να μιλατε με κανεναν ανθρωπο και κυριως με καμια γκομενα μηπως και ξεστραβωθειτε,γιατι εχετε καταντησει ζωα εντελως.σταματηστε να βγαζετε κομπλεξ και μισος για τις γκομενες επειδη φαγατε τα μουτρα σας καποτε,και κοιταξτε να διορθωσετε τα χαλια σας,και ισως αξιωθειτε και βρειτε καμια γκομενα να γαμησετε.τα 20-25 χρονα αγαμητα μαλακισμενα εδω μεσα,καλα θα κανουν να διαβαζουν αυτα που γραφουν καποια ατομα σωστα εδω μεσα,και τις θεωρειες τους να τις λενε στα φιλαρακια τους,στα ιντερνετ καφε που πανε.βλεπω εξω 5-6 ατομα παρεα σε καφετερια-κλαμπ-παραλιες-μαγαζια να πινουν καφε μονοι τους,και ουτε ενας ειναι ικανος να φερει μια γκομενα στην παρεα,αχρηστοι εντελως,αλλα απο θεωρια πρωτοι να λενε μαλακιες ολοι μερα.ρε ζωα οταν βγαινετε εξω σαν αγελες 5-10 ατομα ειναι δυνατον να σας πλησιασει γκομενα? βαλτε μυαλο και ανοιξε τα ματια σας οσο ειναι νωρις,η αγαμια γιατρευετε αν την προλαβεις.εξω κυκλοφορουνε 1000αδες μουνια,για ολους εχει ο μπαξες,αλλα αν δεν ξυπνησετε δεν προκειτε να γαμησετε ποτε στην ζωη σας.
Φτιαχτε τον εαυτο σας διορθώστε τα λάθη σας βελτιωστε εμφάνιση και θα σας παρακαλανε μετα να της πηδηξετε
Ρε τυπε σου ξανα λεω, δεν γαμαμε ελεηνιδες-φεμηνιστριες οχι επειδη δεν μπορουμε... ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕ.. και πυστεψε με της εχουνε κακομαθοι τοσο πολυ οι πυρφοροι τους που ατομα που της απαξιωνουνε και τις φτυνουνε τους γουσταρουνε πολυ περισσοτερο... και εσεις πευτεται στα ποδια η μαλλον καπιοι απο εσας για να παρακαλατε την καθε συχαμενη,βρωμιαρα χοντελο.. που τωρα με την κριση ειναι και αφραγκη... ολα τα κακα μαζι ΜΠΙΑΑΑΑΑΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ
Ωραια τα λετε και ως συνηθως το μακρυ και το κοντο του ο καθενας. Αφου ολοι γουσταρουμε τις Ελληνιδες, τι ψαχνετε τωρα? Αμα το παιζεις κατι που δεν εισαι, θα χαρεις στην αρχη και μετα το μπουλο. Απλα πραγματα!
Π
Μην μιλάς εκ μέρους όλων μας. Έχουμε βρεί την υγειά μας που απαλλαγήκαμε από τις ελεϊνίδες και όλα μια χαρά. Προχθές την Παρασκευή χόρευα σχεδόν όλη τη νύχτα με ξανθό αλλοδαπό πιπινάκι στο Ammos Lounge , και στο τέλος που έβαζε απανωτά τα σλόου λάτιν άρχισε να τρίβεται πάνω στην αγγαλιά μου όπου μας κοιτούσαν απ' όλο το μαγαζί , (διότι στην πίστα είχαν απομείνει 4-5 ζευγάρια να χορεύουν κολλητά) , και μου'δειξε με τον τρόπο της οτι θέλει και συνέχεια στην γνωριμία μας εγώ της πήρα με τρόπο το χέρι της και το ακούμπησα κάτω από το δικό μου τάχαμου δίκην χορευτικής φιγούρας στην αριστερή κολότσεπη για να την τσεκάρω και καλά , και εκείνη δεν ντράπηκε καθόλου να με ζουλήξει κανονικότατα , μπροστά στους θαμώνες που είχαν μείνει στο μαγαζί. Και η ελεϊνίδα θα σε φόρτωνε με τα κομπλεξικά της, τις ψευτοηθικούρες και μαλακίες της . Είδομεν ....
V for Vendetta...
Ρε Σακη,
Τι ειναι αυτα που λες? Σκεψου λιγο, σε παρακαλω!
Ρε Σακη,
Τι ειναι αυτα που λες? Σκεψου λιγο, σε παρακαλω!
Ευχαριστώ για το ειλικρινές ενδιαφέρον ερίτιμε συναγωνιστή. Όμως λέω αλήθεια. Τα γεγονότα ήταν έτσι όπως τα περιέγραψα με μάρτυρες όλο το κόσμο που παρευρίσκονταν στο μαγαζί.
V...