Νέα

Γυναίκες Μέρος 1ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Οι πιο κοινωνικοί άντρες γαμάνε όχι μόνο επειδή γνωρίζουν πιο πολύ κόσμο άρα και περισσότερες γυναίκες. Στα μάτια της γυναίκας ο κοινωνικός άντρας που έχει μεγάλες παρέες, και που κατά προτίμηση έχει ηγετική θέση στις παρέες του, είναι ελκυστικός. Είναι και αυτό ένα είδος κοινωνικού status.

Γενικότερα πιστεύω ότι οι γυναίκες ξενερώνουν με άντρες που δεν έχουν μεγάλες παρέες και γαμάτη κοινωνική ζωή.

μην το λες αυτο απαραιτητα...απο την μια θαυμαζουν τετοιους αντρες απο την αλλη τους φοβουνται...μια γυναικα ακομα κ αν εχεις μεγαλο κυκλο αυτο που επιδιωκει στο τελος ειναι να σε απομακρυνει απο ολους κ να σε κανει αποκλειστικα δικη της...ατιμη φαρα

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
μην το λες αυτο απαραιτητα...απο την μια θαυμαζουν τετοιους αντρες απο την αλλη τους φοβουνται...μια γυναικα ακομα κ αν εχεις μεγαλο κυκλο αυτο που επιδιωκει στο τελος ειναι να σε απομακρυνει απο ολους κ να σε κανει αποκλειστικα δικη της...ατιμη φαρα

Και όταν τα καταφέρει σε χωρίζει επειδή "έχεις αλλάξει" :cheesy:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Οι πιο κοινωνικοί άντρες γαμάνε όχι μόνο επειδή γνωρίζουν πιο πολύ κόσμο άρα και περισσότερες γυναίκες. Στα μάτια της γυναίκας ο κοινωνικός άντρας που έχει μεγάλες παρέες, και που κατά προτίμηση έχει ηγετική θέση στις παρέες του, είναι ελκυστικός. Είναι και αυτό ένα είδος κοινωνικού status.

Γενικότερα πιστεύω ότι οι γυναίκες ξενερώνουν με άντρες που δεν έχουν μεγάλες παρέες και γαμάτη κοινωνική ζωή.

Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο. Αμα εχεις δυο-τρεις στενους φιλους, εισαι καλυτερα απο το να ξερεις 15 ατομα και να βγαινεις μερα παρα μερα. Οι φιλιες παιρνουν καιρο να εδραιωθουν.

Ο φοβος της γκομενας, οταν εχεις εκτενη κοινωνικο κυκλο ειναι οτι ανετα τσιμπας αλλο γκομενακι, μεσα απο κονε. Ο μεγαλος κοινωνικος κυκλος στον αντρα θαυμαζεται απο τη γυναικα διοτι νοιωθει οτι την επιλεγει και οχι απο αναγκη, στην αρχη. Εν συνεχεια, ο κυκλος "πρεπει" να μικρυνει, διοτι βρηκες γκομενα. Ετσι το βλεπουν οι γκομενες.  Και να σου πω την αληθεια μου, δεν το θεωρω παραλογο.

Το σημαντικο σημειο ομως ειναι οτι οταν ο κυκλος μικρυνει, στη βαση, πρεπει να εχεις τους δυο-τρεις καλους φιλους, που ηταν παντα στον πυρηνα των σχεσων σου. ειναι οι νομοι της αγελης, και πιστεψε με, η γυναικα αυτο θαυμαζει πιο πολυ.

Π

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο. Αμα εχεις δυο-τρεις στενους φιλους, εισαι καλυτερα απο το να ξερεις 15 ατομα και να βγαινεις μερα παρα μερα. Οι φιλιες παιρνουν καιρο να εδραιωθουν.

Ο φοβος της γκομενας, οταν εχεις εκτενη κοινωνικο κυκλο ειναι οτι ανετα τσιμπας αλλο γκομενακι, μεσα απο κονε. Ο μεγαλος κοινωνικος κυκλος στον αντρα θαυμαζεται απο τη γυναικα διοτι νοιωθει οτι την επιλεγει και οχι απο αναγκη, στην αρχη. Εν συνεχεια, ο κυκλος "πρεπει" να μικρυνει, διοτι βρηκες γκομενα. Ετσι το βλεπουν οι γκομενες.  Και να σου πω την αληθεια μου, δεν το θεωρω παραλογο.

Το σημαντικο σημειο ομως ειναι οτι οταν ο κυκλος μικρυνει, στη βαση, πρεπει να εχεις τους δυο-τρεις καλους φιλους, που ηταν παντα στον πυρηνα των σχεσων σου. ειναι οι νομοι της αγελης, και πιστεψε με, η γυναικα αυτο θαυμαζει πιο πολυ.

Π

Διαφωνούμε σε αυτό. Προσωπικά προτιμώ να έχω λίγους και καλούς φίλους αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό είναι ελκυστικό στην μέση γυναίκα. Ίσως να κάνω και λάθος.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Διαφωνούμε σε αυτό. Προσωπικά προτιμώ να έχω λίγους και καλούς φίλους αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό είναι ελκυστικό στην μέση γυναίκα. Ίσως να κάνω και λάθος.

Μαλλον μπερδευεις τον κοινωνικο, με τον επαγγελματικο κυκλο. Αμα εχεις στενους οικεγενειακους δεσμους και 2-3 τρεις κολλητους, μια χαρα εισαι.

Απ την αλλη, ο επαγγελματικος σου κυκλος μπορει να ειναι οσο μεγαλος θες

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Μαλλον μπερδευεις τον κοινωνικο, με τον επαγγελματικο κυκλο. Αμα εχεις στενους οικεγενειακους δεσμους και 2-3 τρεις κολλητους, μια χαρα εισαι.

Απ την αλλη, ο επαγγελματικος σου κυκλος μπορει να ειναι οσο μεγαλος θες

Υπάρχουν και οι γνωστοί, άτομα με τα οποία βγαίνεις κλπ αλλά δεν έχετε στενή σχέση.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Υπάρχουν και οι γνωστοί, άτομα με τα οποία βγαίνεις κλπ αλλά δεν έχετε στενή σχέση.

Ρε φιλε, σορρυ ποσο χρονων εισαι και εχεις χρονο για ολα? Οσο μεγαλωνεις, δεν εχεις χρονο για να βλεπεις φιλους, γνωστους οικογενεια, γκομενα κλπ. Πρεπει να διαλεξεις

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Ρε φιλε, σορρυ ποσο χρονων εισαι και εχεις χρονο για ολα? Οσο μεγαλωνεις, δεν εχεις χρονο για να βλεπεις φιλους, γνωστους οικογενεια, γκομενα κλπ. Πρεπει να διαλεξεις

συν τα επαγγελματικα ραντεβου που στις μερες μας μετρανε (βασικα, παντα μετρουσαν, αλλα τωρα, περισσοτερο)

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
ρε μαλακες να γαμησετε θελετε η να παντρευτητε?
τα εχετε μπερδεψει μου φαινετε.
δηλαδη για να γαμησι καποιος πρεπει να εχει πτυχια και μεταπτυχιακα?
ο εργατης και χαμαλης δεν γαμανε δηλαδη?
εχω πει και αλλη φορα οτι ο καθενας θα παιζει στην κατηγορια του.
οταν εισαι φτωχομπινες δεν θα κυνηγας μουνια champion league.
οταν εχεις φραγκα και αγραμματος να εισαι,σε περνει να παιζεις παντου.
οσο για γιατρους και δικηγορους,και αλλους πτυχιουχους τα ακουω βερεσε,το θεμα ειναι να εχεις μυαλο και να μπορεις να κανεις παιχνιδι στις γκομενες,και ας εισαι και αποφοιτος γυμνασιου.
εχω γαμησι και γκομενα γιατρου-δικηγορου-πυρινικου επιστημονα και οτι αλλη μαλακια θελετε,αλλα εμενα δεν με θελανε για σχεση,με θελανε για τον πουτσο,αλλα εχω γαμησι και γκομενα εργατη-σκατατζη-σκουπιδιαρη που με θελανε για σχεση,ενω εγω τις ηθελα για πουτσο.παρτε το χαμπαρι,οι γκομενες πλασαροντε σε καθε φαση οπως θελουν αυτες,το θεμα ειναι να μην τρωτε το παραμυθι.η γκομενες παντα οταν γνωριζουν καποιον,σκεφτοντε και μελοντικα,και αναλογος αποφασιζουν πως θα κινηθουν.
εχω γαμησι πουτανακια 20-25 χρονων με εξοδα 2 κερασμενα ποτα,και τα βλεπω τωρα να εχουν σχεση με κατι καλα παιδια,και να τους τραβανε απο την μυτη στην κυριολεξια,που ειμαι σιγουρος οτι με την πρωτη ευκαιρια θα ξενογαμηθουν.
οι γκομενες εχουν αλλα κριτηρια με ποιον θα γαμηθουν,και αλλα κριτηρια με ποιον θα εχουν σχεση,αυτο αν το καταλαβετε θα δωσετε απαντησεις σε ολες σας τις αποριες.
μην ξεχνατε πισω απο καθε γκομενα,υπαρχει και μια ελληνιδα μανα που ειναι συμβουλος τις,αυτο νομιζω τα λεει ολα.
οσο για νυχτα-μαγαζια-κλαμπ και τα σχετικα,πλεον δεν μου λενε τιποτα εμενα προσωπικα,ο παπαρας που στηνετε με τα μπουκαλια και τα τραπεζια,και η χωριατισα-λυγουρα με τα βυζια απο εξω,μου φαινοντε παρακμη.υπαρχουν και αλλα μερη που μπορεις να γνωριζεις γκομενες να γαμας,και γιατι οχι να κανεις και σχεση.

αυτο το ποστ είναι σωστο...

αλλά πρεπει να σκεφτείς πως πολλές ψαχνουν μόνο για σχέση. Ειδικά αν είναι ελεύθερες. Και κυριως από μια ηλικία 25 και μετά. Οπότε μετράει και η δουλειά και οι σπουδές.
  Τωρα αυτό με το να χει ο άντρας 500 φίλους και ότι αυτό θα με εντυπωσιασει δεν το καταλαβαινω ρε παιδια.

Εγω αυτό που θα κοιτάξω είναι να μ αρεσει εμφανησικά. Μετά να μου φαίνεται άντρας, όχι κανένα μαμοθρεφτο, να μου βγαζει θα σε πατησω κατω και θα σου αλλάξω τα φώτα. Επίσης στη γυναίκα πρέπει να δείχνεις ότι θέλεις πολύ να τη πηδήξεις αυτή συγκεκριμένα, χωρίς να παρακαλάς όμως. Ακρως αντι-ερωτικό αν τις δείξεις ότι γουστάρεις και άλλες 10 σαν αυτή, Επίσης αν τη πολυπαρακαλας, δεν σε σεβεται/

Μετά θα κοιτάξω δουλειά-σπουδές, εντάξει πχ αν κάποιος είναι νεκροθάφτης κάπου θα κολλήσω δεν θα πολυ θέλω ή αντιθετα αν είναι γιατρός θα έχει μια αβάντα, ένα συν.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γάμησετα! Ειπώθηκαν δυνατά πράγματα! Για πολλά γελάκια το θέμα!  :2funny:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
εγω θα μιλησω για μενα οχι για το συνολο διοτι δεν εχω σπουδασει κοινωνιολογια και δεν τοχω μελετησει το θεμα...και μιλαω εκ πειρας διοτι ειχα πολλες επιτυχιες στις γυναικες(ειμαι μεγαλος και παντρεμενος αρα μπορω τωρα να το ισχυρισθω  χωρις να φαινομαι επιδειξιας)
δεν ειχα καμπριο δεν ειχα μπαρακι δεν ημουν μπαρμαν ουτε πορτα σε μαγαζι  αλλα απο την εμφανιση και πως κοιτουσα τις γυναικες ειχα καταλαβει οτι το βλεμμα του ανδρα το καταλαβαινουν πολυ καλα οι γυναικες δλδ κοβουν τι ατομο εισαι και αν διαβαζεις σωστα την γλωσσα του σωματος τους ευκολα μπορεις να δεις ποτε κανεις επιθεση...απο εκει και μετα επειδη εχω σπουδασει και θεωρω οτι ειμαι μορφωμενος   στο μιλητο τα πηγαινα καλα διοτι δεν κολλουσα ειχα θαρρος και προσπαθουσα παντα να τις κανω να χαμογελανε δλδ να τις κερδισω χωρις ομως να κανω επιδειξη  επισης κοιτουσα να ειμαι σωστος στην συμπεριφορα μου  μιλουσα οταν επρεπε χαμογελουσα αρκετα και σαν ωριμο φρουτο επεφτε η γυναικα...αλλα ποτε δεν το εκβιαζα το θεμα  ερχοταν μονο του...διοτι τις μιλουσα σαν να μιλαω με εναν γνωστο μου  και παντα τις εδινα την προσοχη μου σαν να μην υπηρχε τπτ αλλο εκεινη τη στιγμη....παντα ρωτουσα τι δουλεια κανω και αυτο ηταν στα συν για να προχωρησουν , διοτι μερικες σε κοιταζουν και ως μελλοντικο πατερα των παιδιων τους....ολες εχουν το μητρικο ενστικτο μεσα τους οπως επισης και το ενστικτο της αυτοσυντηρησης....θελουν δλδ να νιωθουν ασφαλεια με αυτον που πανε...οσο κουκλαρες και να ειναι....αρα μετραει η εμφανιση...η σοβαροτητα ....η αυτοπεποιθηση με ορια .... ο αερας που εχει δλδ ...η κοινωνικη θεση...το χρημα...και οσο και να φαινεται περιεργο  η εργατικοτητα και η αποφασιστικοτητα σε εναν αντρα   και πανω απολα η χημεια

Επισκέπτης
εγω θα μιλησω για μενα οχι για το συνολο διοτι δεν εχω σπουδασει κοινωνιολογια και δεν τοχω μελετησει το θεμα...και μιλαω εκ πειρας διοτι ειχα πολλες επιτυχιες στις γυναικες(ειμαι μεγαλος και παντρεμενος αρα μπορω τωρα να το ισχυρισθω  χωρις να φαινομαι επιδειξιας)
δεν ειχα καμπριο δεν ειχα μπαρακι δεν ημουν μπαρμαν ουτε πορτα σε μαγαζι  αλλα απο την εμφανιση και πως κοιτουσα τις γυναικες ειχα καταλαβει οτι το βλεμμα του ανδρα το καταλαβαινουν πολυ καλα οι γυναικες δλδ κοβουν τι ατομο εισαι και αν διαβαζεις σωστα την γλωσσα του σωματος τους ευκολα μπορεις να δεις ποτε κανεις επιθεση...απο εκει και μετα επειδη εχω σπουδασει και θεωρω οτι ειμαι μορφωμενος   στο μιλητο τα πηγαινα καλα διοτι δεν κολλουσα ειχα θαρρος και προσπαθουσα παντα να τις κανω να χαμογελανε δλδ να τις κερδισω χωρις ομως να κανω επιδειξη  επισης κοιτουσα να ειμαι σωστος στην συμπεριφορα μου  μιλουσα οταν επρεπε χαμογελουσα αρκετα και σαν ωριμο φρουτο επεφτε η γυναικα...αλλα ποτε δεν το εκβιαζα το θεμα  ερχοταν μονο του...διοτι τις μιλουσα σαν να μιλαω με εναν γνωστο μου  και παντα τις εδινα την προσοχη μου σαν να μην υπηρχε τπτ αλλο εκεινη τη στιγμη....παντα ρωτουσα τι δουλεια κανω και αυτο ηταν στα συν για να προχωρησουν , διοτι μερικες σε κοιταζουν και ως μελλοντικο πατερα των παιδιων τους....ολες εχουν το μητρικο ενστικτο μεσα τους οπως επισης και το ενστικτο της αυτοσυντηρησης....θελουν δλδ να νιωθουν ασφαλεια με αυτον που πανε...οσο κουκλαρες και να ειναι....αρα μετραει η εμφανιση...η σοβαροτητα ....η αυτοπεποιθηση με ορια .... ο αερας που εχει δλδ ...η κοινωνικη θεση...το χρημα...και οσο και να φαινεται περιεργο  η εργατικοτητα και η αποφασιστικοτητα σε εναν αντρα   και πανω απολα η χημεια

αν ειναι νζ εχω ολα αυτα γιατι να γαμαω τις κωλοχοντρες, απαξιωμενες , συχαμενες, αδηλοτες πουτανες τις πυρφορο-ελεηνιδες?? μας δουλευεις ρε τυπε να ουμε..... το ποιο πολυ που αξιζουνε τα φεμηνιστο ελεηνιδο πουτανα ειναι να τους ριξεις κανα πουτσο και να τους πεις τραβα τωρα στον πακιστανο σου τωρα αδηλοτη πορνη... αλλα φτανει η στιγμη που θα βλεπεις αποφοιτες της ασοε και της νομικης να κυκλοφορουνε με το πακιστανο στην πατησιων... :2on1: :2on1: :2on1:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
αν ειναι νζ εχω ολα αυτα γιατι να γαμαω τις κωλοχοντρες, απαξιωμενες , συχαμενες, αδηλοτες πουτανες τις πυρφορο-ελεηνιδες?? μας δουλευεις ρε τυπε να ουμε..... το ποιο πολυ που αξιζουνε τα φεμηνιστο ελεηνιδο πουτανα ειναι να τους ριξεις κανα πουτσο και να τους πεις τραβα τωρα στον πακιστανο σου τωρα αδηλοτη πορνη... αλλα φτανει η στιγμη που θα βλεπεις αποφοιτες της ασοε και της νομικης να κυκλοφορουνε με το πακιστανο στην πατησιων... :2on1: :2on1: :2on1:
καλα θα κανεις ρε μισογυνη να διαβαζεις αυτα που γραφουμε μηπως και αξιωθεις και γαμησεις καποτε και εσυ στην ζωη σου.
αντε μαλακα κομπλεξικε.

Επισκέπτης
Καλα προσπαθησε και εσυ μπορει να γαμισεις καμια velvy απο το bourdela.com πυρφορακο και δεν ειμαι μησογινοις γαμαω τα παντα εκτος απο φεμηνιστο-πατσαβουρες αυτες δηλαδη που σε ολη σου την ζωη εχεις προσκυνισει και εχεις γινει χαλακι για να σκουπισουνε τα χοντρα και βρωμερα ποδια τους.. καταλαβες πυρφορακο μου???  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
μαλλον δεν με εννοεισες παλικαρι...αλλα ειπα  αλλα καταλαβες   λυπαμαι

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Υπάρχει το εξής ρητό: "  Δεν επιβιώνει ο πιο έξυπνος άνθρωπος ούτε ο πιο ισχυρός αλλά αυτός που ανταποκρίνεται στις αλλαγές." 

Επισκέπτης
μαλλον δεν με εννοεισες παλικαρι...αλλα ειπα  αλλα καταλαβες   λυπαμαι
αδερφε συναγωνιστη σε νοησα πολυ καλα.. και δεν θελω να εναντιοθω σε καμια περιπτωση μαζι σου.. πολυ καλα τα λες, απλα οταν εχεις τα προσωντα κατα εμε.. δεν πρεπει να ασχολησε με τα απαξιωμενα, κακομαθημενα ,βουτηρο κοριτσα που πηγανε μια νομικη  τελειωσανε την σχολη με βυσμα και βρηκανε ενα μαλακα και του τα τρωνε και το πεζουνε και φεμηνιστριες..  αυτες τους αφηνουμε για κανα πακιστανακι η κανενα αραπα να της γαμισει(ουτος η αλλως γαμιονται φουλ με αραπαδες εδω στην ελλαδα οι γκομενες αν πας σε rnb παρτυ θα καταλαβεις) αν εχεις τα προσοντα τις απαξιωνεις της φτινεις στα μουτρα τις συχαμενες.. ας δουνε σε εσενα ενα καθρεφτη με τη μιζερια τους!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:

βγαλανε τη σχολη με βυσμα λεει!!!!!!!!!!!!!

κωλοβυσμα!!!!!

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
οπως προειπα παλλικαρι εχω καιρο που αποσυρθηκα οποτε δεν με πολυνοιαζει αλλα εν μερει εχεις δικιο...απλα τωρα που εχω γυναικα εχουν λυσαξει παραπανω....οποτε το χαιρομαι  που ριχνουν τα μουτρα τους απλα δεν ειμαστε για τετοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom