ρε μαλακες να γαμησετε θελετε η να παντρευτητε?
τα εχετε μπερδεψει μου φαινετε.
δηλαδη για να γαμησι καποιος πρεπει να εχει πτυχια και μεταπτυχιακα?
ο εργατης και χαμαλης δεν γαμανε δηλαδη?
εχω πει και αλλη φορα οτι ο καθενας θα παιζει στην κατηγορια του.
οταν εισαι φτωχομπινες δεν θα κυνηγας μουνια champion league.
οταν εχεις φραγκα και αγραμματος να εισαι,σε περνει να παιζεις παντου.
οσο για γιατρους και δικηγορους,και αλλους πτυχιουχους τα ακουω βερεσε,το θεμα ειναι να εχεις μυαλο και να μπορεις να κανεις παιχνιδι στις γκομενες,και ας εισαι και αποφοιτος γυμνασιου.
εχω γαμησι και γκομενα γιατρου-δικηγορου-πυρινικου επιστημονα και οτι αλλη μαλακια θελετε,αλλα εμενα δεν με θελανε για σχεση,με θελανε για τον πουτσο,αλλα εχω γαμησι και γκομενα εργατη-σκατατζη-σκουπιδιαρη που με θελανε για σχεση,ενω εγω τις ηθελα για πουτσο.παρτε το χαμπαρι,οι γκομενες πλασαροντε σε καθε φαση οπως θελουν αυτες,το θεμα ειναι να μην τρωτε το παραμυθι.η γκομενες παντα οταν γνωριζουν καποιον,σκεφτοντε και μελοντικα,και αναλογος αποφασιζουν πως θα κινηθουν.
εχω γαμησι πουτανακια 20-25 χρονων με εξοδα 2 κερασμενα ποτα,και τα βλεπω τωρα να εχουν σχεση με κατι καλα παιδια,και να τους τραβανε απο την μυτη στην κυριολεξια,που ειμαι σιγουρος οτι με την πρωτη ευκαιρια θα ξενογαμηθουν.
οι γκομενες εχουν αλλα κριτηρια με ποιον θα γαμηθουν,και αλλα κριτηρια με ποιον θα εχουν σχεση,αυτο αν το καταλαβετε θα δωσετε απαντησεις σε ολες σας τις αποριες.
μην ξεχνατε πισω απο καθε γκομενα,υπαρχει και μια ελληνιδα μανα που ειναι συμβουλος τις,αυτο νομιζω τα λεει ολα.
οσο για νυχτα-μαγαζια-κλαμπ και τα σχετικα,πλεον δεν μου λενε τιποτα εμενα προσωπικα,ο παπαρας που στηνετε με τα μπουκαλια και τα τραπεζια,και η χωριατισα-λυγουρα με τα βυζια απο εξω,μου φαινοντε παρακμη.υπαρχουν και αλλα μερη που μπορεις να γνωριζεις γκομενες να γαμας,και γιατι οχι να κανεις και σχεση.