Νέα

Γυναίκες Μέρος 1ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γαμω τον αντιχριστο σας γαμω

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

βγαλανε τη σχολη με βυσμα λεει!!!!!!!!!!!!!

κωλοβυσμα!!!!!

NAI φιλε μου εκτος απο το δημοσιο,στρατο,δουλεια το βυσμα παει συνεφο και στa πανεπηστιμια του ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ καποιες κοτσονατες γκομενιτσες πως τελειωσαν της σχολες στα 4 χρωνια μηπως απο Δ.Α.Π?? μηπως απο Π.Α.Σ.Π?? Μηπως απο :pipa1: :pipa1: :pipa1: σε κωματοσκυλα και καθηγητες?? η μηπως απο καπιους γνωστους πυρφορους που τους κανανε τις εργασιες και τρεχανε για τις σημιωσεις τους 4 ολοκληρα χρονια??? και με το που τελειωσανε την σχολη τους γραψανε στο μουνι τους οι πουτανες οι φεμηνιστριες??? Αλλα αυτο ειστε φεμηνιστριες φτιαγμενες για αυτο εδω το κωλοχανειο που οι πυρφοροι θα σας υπηρετουνε...  

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
NAI φιλε μου εκτος απο το δημοσιο,στρατο,δουλεια το βυσμα παει συνεφο και στa πανεπηστιμια του ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ καποιες κοτσονατες γκομενιτσες πως τελειωσαν της σχολες στα 4 χρωνια μηπως απο Δ.Α.Π?? μηπως απο Π.Α.Σ.Π?? Μηπως απο :pipa1: :pipa1: :pipa1: σε κωματοσκυλα και καθηγητες?? η μηπως απο καπιους γνωστους πυρφορους που τους κανανε τις εργασιες και τρεχανε για τις σημιωσεις τους 4 ολοκληρα χρονια??? και με το που τελειωσανε την σχολη τους γραψανε στο μουνι τους οι πουτανες οι φεμηνιστριες??? Αλλα αυτο ειστε φεμηνιστριες φτιαγμενες για αυτο εδω το κωλοχανειο που οι πυρφοροι θα σας υπηρετουνε...  

Εδώ έχεις τρελό δίκιο χύστη!

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
        :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny:

σε τετοιες το παιζεις οτι δεν ξερεις  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εγω παντως την τελειωσα με αριστα γιατι ημενα φυτουκλα αλλα παραλληλα μουναρα  φτου μου σκορδα ε μετα εκανα και μεταπτυχιακα γιατι πετουσε η ομαδα :rockon:

Επισκέπτης
Ετσι ειναι χυσταραδες μου... η πλακα ειναι οτι εχουνε ξεφυγει τοσο οι βρωμιαρες οι συχαμενες που το παραδεχονται ποια και οι ιδιες δημοσιως οτι αν δεν ειχα ατομο να με βοηθαει και να τρεχει για εμενα (πυρφορο μαλακα) και αν δεν με βοηθουσε και η παραταξη (πυρφορο-κωματοσκυλα) δεν θα τελειωνα την σχολη...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μετα σου λεει ελεηνιδες=μορφομενες  ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ετσι ειναι χυσταραδες μου... η πλακα ειναι οτι εχουνε ξεφυγει τοσο οι βρωμιαρες οι συχαμενες που το παραδεχονται ποια και οι ιδιες δημοσιως οτι αν δεν ειχα ατομο να με βοηθαει και να τρεχει για εμενα (πυρφορο μαλακα) και αν δεν με βοηθουσε και η παραταξη (πυρφορο-κωματοσκυλα) δεν θα τελειωνα την σχολη...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μετα σου λεει ελεηνιδες=μορφομενες  ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

Παίζει και πολύ λυμένο θέμα φίλε! Γενικά αυτοί που ασχολούνται πολύ με τη σχολή και είναι ψαγμένοι στο θέμα γίνονται χαλί να τους πατήσεις για οποιαδήποτε γκόμενα άνω του μετρίου και φυσικά δεν το εκμεταλεύονται και δεν γαμάνε ποτέ. Απλά τους κάνουν λίγο παρέα, αράζουν για κάνα καφεδάκι στο κυλικείο ή σε κάνα φοιτητικό στέκι, γενικά πολύ φιλικές καταστάσεις  :2funny: :2funny:
Τα πουστάκια όμως αν τους ζητήσει κάτι άντρας το παίζουν τρελίτσα οι περισσότεροι!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ρε γμτ να μην εχουμε εργασιες στην σχολη  :headbang: :headbang: θα καθομουν και θα μου τις εκαναν ολες οι πιρφοροι!  :2funny: :2funny:  να βγαλω λετε κι αλλη σχολη; :think:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.381
Πόντοι
266
ρε γμτ να μην εχουμε εργασιες στην σχολη  :headbang: :headbang: θα καθομουν και θα μου τις εκαναν ολες οι πιρφοροι!  :2funny: :2funny:  να βγαλω λετε κι αλλη σχολη; :think:
εσυ δεν εχεις αναγκη
εισαι και πανεξυπνη και μουναρα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Πρέπει να τους tease-άρεις όμως, να τους φέρεσαι με λίγο νάζι κλπ, γενικά να τους δίνεις ελπίδα ότι κάτι μπορεί να βγει γι αυτούς κάποια στιγμή!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Nαι βγαλε σχολη ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΙΑΣ... Θα σε βοηθισω εγω καθως θα σου δινω τις απαρετητες σημιωσεις απο την Πισω Πορτα  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Nαι βγαλε σχολη ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΙΑΣ... Θα σε βοηθισω εγω καθως θα σου δινω τις απαρετητες σημιωσεις απο την Πισω Πορτα  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

εισαι ωραιο γκομενακι κορονακις; η να προτιμησω τον κυνηγο;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Πρέπει να τους tease-άρεις όμως, να τους φέρεσαι με λίγο νάζι κλπ, γενικά να τους δίνεις ελπίδα ότι κάτι μπορεί να βγει γι αυτούς κάποια στιγμή!  :2funny: :2funny:

μπα ντουγανι ημουν τοτε .. μου την επεφταν και εγω κοιμομουν.

Επισκέπτης
εισαι ωραιο γκομενακι κορονακις; η να προτιμησω τον κυνηγο;

Ελα να σε παρουμε μια παρτουζα με το κηνυγο σε κανενα απαξιωμενο ξενοδοχειο στο μεταξουργειο... και οταν σε  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

στα καπακια παμε και στην πιατσα οι δυο μας με τον κηνυγο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχχα
παντα τρεχουν οι πιρφοροι... ακομη και στις εργασιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom