Νέα

Γυναίκες και τσιγάρο!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το κάπνισμα κάνει κακό στην υγεία

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όταν σχολάω  παίρνω μια συνάδελφο στο αμάξι μαζί μου η οποία όταν μπαίνει μέσα ανάβει αμέσως τσιγάρο. Η διαδρομή που κάνουμε είναι δεν είναι είκοσι λεπτά. Εγώ είμαι πρώην καπνιστής αλλά σε αυτό το αμάξι δεν έχω καπνίσει ποτέ ακόμα και τότε που κάπνιζα. Το αυτοκίνητο το έχω αγοράσει καινούργιο.
Έχετε προσέξει ότι στα καινούργια αυτοκίνητα τα τασάκια είναι σχεδόν ανύπαρκτα με την προοπτική να καταργηθούν εντελώς. Οι ταπετσαρίες και ο ουρανός ειδικά πιστεύω αμέσως θα αφήσουν σημάδι με το παραμικρό αν πέσει κάφτρα επάνω.  
Χρησιμοποιώντας τα (τασάκια) σίγουρα έχεις κάψει αν όχι με την πρώτη αλλά ίσως με την δεύτερη τα γύρω πλαστικά.

Θεωρώ αγένεια να καπνίζουν στο αυτοκίνητό μου χωρίς κιόλα να με ρωτούν. Είναι σαν να κλάνουν φανερά στο σπίτι μου την ώρα που τρώμε χωρίς να τρέχει τίποτε.
Άσε που επειδή η κυρία θέλει να καπνήσει είμαι υποχρεωμένος να μην λειτουργώ το κλιματιστικό μιας και εγώ γουστάρω φουλ ψύξη.
Την επόμενη φορά θα της την πω. Άντε με την μαλάκο που και στον χώρο εργασίας το ένα ανάβει και το άλλο σβήνει όποτε βρίσκει ευκαιρεία και η φωνή της έχει γίνει σαν του τραβελιού. Τελικά το θέμα κάπνισμα όταν αγγίζει την υπερβολή κιαταντέι αηδία.

:S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.213
Πόντοι
5.006
Όταν σχολάω  παίρνω μια συνάδελφο στο αμάξι μαζί μου η οποία όταν μπαίνει μέσα ανάβει αμέσως τσιγάρο. Η διαδρομή που κάνουμε είναι δεν είναι είκοσι λεπτά. Εγώ είμαι πρώην καπνιστής αλλά σε αυτό το αμάξι δεν έχω καπνίσει ποτέ ακόμα και τότε που κάπνιζα. Το αυτοκίνητο το έχω αγοράσει καινούργιο.
Έχετε προσέξει ότι στα καινούργια αυτοκίνητα τα τασάκια είναι σχεδόν ανύπαρκτα με την προοπτική να καταργηθούν εντελώς. Οι ταπετσαρίες και ο ουρανός ειδικά πιστεύω αμέσως θα αφήσουν σημάδι με το παραμικρό αν πέσει κάφτρα επάνω.  
Χρησιμοποιώντας τα (τασάκια) σίγουρα έχεις κάψει αν όχι με την πρώτη αλλά ίσως με την δεύτερη τα γύρω πλαστικά.

Θεωρώ αγένεια να καπνίζουν στο αυτοκίνητό μου χωρίς κιόλα να με ρωτούν. Είναι σαν να κλάνουν φανερά στο σπίτι μου την ώρα που τρώμε χωρίς να τρέχει τίποτε.
Άσε που επειδή η κυρία θέλει να καπνήσει είμαι υποχρεωμένος να μην λειτουργώ το κλιματιστικό μιας και εγώ γουστάρω φουλ ψύξη.
Την επόμενη φορά θα της την πω. Άντε με την μαλάκο που και στον χώρο εργασίας το ένα ανάβει και το άλλο σβήνει όποτε βρίσκει ευκαιρεία και η φωνή της έχει γίνει σαν του τραβελιού. Τελικά το θέμα κάπνισμα όταν αγγίζει την υπερβολή κιαταντέι αηδία.

:S

τυπε την επομενη φορα που θα κανει να αναψει τσιγαρο, αρχισε να ξεκουμπωνεις το παντελονι...
μπορει να το γυρισει απο τα τσιγαρα στις πιπες...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Σωστός τύπε και είναι και καλό μουνί!

:2funny: :2funny: :2funny:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αν εξαιρέσουμε τον φίλο μου τον Απόλυτο,ο οποίος ή καπνιστής φουλ είναι (λυπάμαι φίλε) ή κάνει τον συνήγορο του διαβόλου,διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου..με την καλή έννοια πάντα.Βλέπω ότι ο αντρικός πληθυσμός εδώ,ούτε ο ίδιος το γουστάρει το τσιγάρο,πόσο μάλλον και σε γυναίκα.Και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...Γαμώ την πουτάνα μου,μέσα..να πας να φιλήσεις την γκόμενα και να βρωμάει...Είναι μερικές πολύ καθαρές σε ρούχα,εμφάνιση κτλ,αλλά αυτό το καριολίκι..αφήνει την βρώμα του.Περιμένεις να γευθείς γυναικεία γεύση και σου έρχεται η μπόχα.Να μην πω για άλλες βέβαια θεριακλούδες που βρωμάνε ανάσες,δάχτυλα κίτρινα ή καφέ κτλ κτλ...θα ξεράσω...Ούτε σαν εικόνα βέβαια μου αρέσει,μου γυρνάει ο εγκέφαλλος.Ειδικά στο δρόμο,που οδηγούν αμάξικαι έχουν στο ένα χέρι τσιγάρο και τιμόνι..και στο άλλο κινητό..Η απόλυτη μαγκιά...ΡΕ ΩΞΩ ΚΑΡΙΟΛΕΣ !! δεν μπορείτε να οδηγήσετε με τα 2 χέρια και το νου σας εκεί,μου θέλετε τσιγάρο και κινητό μαζί...ΟΥΣΤ !! Βρωμιάρες !!
Έχω στείλει γκόμενες,μόνο και μόνο επειδή κάπνιζαν.....Δεν αντέχω την βρώμα τους,ούτε του τσιγάρου τους. Θέλουμε γεύση και γλύκα γυναίκας...και όχι νικοτίτης !!

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
.....................Και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...Γαμώ την πουτάνα μου,μέσα..να πας να φιλήσεις την γκόμενα και να βρωμάει...Είναι μερικές πολύ καθαρές σε ρούχα,εμφάνιση κτλ,αλλά αυτό το καριολίκι..αφήνει την βρώμα του.Περιμένεις να γευθείς γυναικεία γεύση και σου έρχεται η μπόχα.Να μην πω για άλλες βέβαια θεριακλούδες που βρωμάνε ανάσες,δάχτυλα κίτρινα ή καφέ κτλ κτλ...θα ξεράσω...Ούτε σαν εικόνα βέβαια μου αρέσει,μου γυρνάει ο εγκέφαλλος.Ειδικά στο δρόμο,που οδηγούν αμάξικαι έχουν στο ένα χέρι τσιγάρο και τιμόνι..και στο άλλο κινητό..Η απόλυτη μαγκιά...ΡΕ ΩΞΩ ΚΑΡΙΟΛΕΣ !! δεν μπορείτε να οδηγήσετε με τα 2 χέρια και το νου σας εκεί,μου θέλετε τσιγάρο και κινητό μαζί...ΟΥΣΤ !! Βρωμιάρες !!
Έχω στείλει γκόμενες,μόνο και μόνο επειδή κάπνιζαν.....Δεν αντέχω την βρώμα τους,ούτε του τσιγάρου τους. Θέλουμε γεύση και γλύκα γυναίκας...και όχι νικοτίτης !!
:rockon:

manow0723

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Read it thoroughly and know the material well liked. The content is very gripping read.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Αν εξαιρέσουμε τον φίλο μου τον Απόλυτο,ο οποίος ή καπνιστής φουλ είναι (λυπάμαι φίλε) ή κάνει τον συνήγορο του διαβόλου,διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου..με την καλή έννοια πάντα.Βλέπω ότι ο αντρικός πληθυσμός εδώ,ούτε ο ίδιος το γουστάρει το τσιγάρο,πόσο μάλλον και σε γυναίκα.Και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...Γαμώ την πουτάνα μου,μέσα..να πας να φιλήσεις την γκόμενα και να βρωμάει...Είναι μερικές πολύ καθαρές σε ρούχα,εμφάνιση κτλ,αλλά αυτό το καριολίκι..αφήνει την βρώμα του.Περιμένεις να γευθείς γυναικεία γεύση και σου έρχεται η μπόχα.Να μην πω για άλλες βέβαια θεριακλούδες που βρωμάνε ανάσες,δάχτυλα κίτρινα ή καφέ κτλ κτλ...θα ξεράσω...Ούτε σαν εικόνα βέβαια μου αρέσει,μου γυρνάει ο εγκέφαλλος.Ειδικά στο δρόμο,που οδηγούν αμάξικαι έχουν στο ένα χέρι τσιγάρο και τιμόνι..και στο άλλο κινητό..Η απόλυτη μαγκιά...ΡΕ ΩΞΩ ΚΑΡΙΟΛΕΣ !! δεν μπορείτε να οδηγήσετε με τα 2 χέρια και το νου σας εκεί,μου θέλετε τσιγάρο και κινητό μαζί...ΟΥΣΤ !! Βρωμιάρες !!
και λίγα γράφεις..
τελικά καλά έλεγαν οι παλιοί πως γυναίκα που καπνίζει έχει το μυαλό της μόνο στην πούτσα και όχι για κάτι σοβαρότερο(οικογένεια,σχέση,παιδιά)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αγαπητέ jstar, δεν ήθελα να το πω αυτό,γιατί θα χαρακτηριστώ από κάποιους οπισθοδρομικός,αλλά το πιστεύω....Αν όχι στο 100% ,αλλά στο 95% των περιπτώσεων που γνωρίζω (και είμαι και άνω των 40)έτσι είναι δυστυχώς.

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
σαν κινεζοκυπριος τυπε :rockon:
Απολυτε εχεις δοκιμασει να το κοψεις?σοβαρη προσπαθεια ομως.Θα σου δωσω μια συμβουλη μιας και σου εχω ιδιαιτερη αδυναμια.ΚΟφτο μαχαιρι και απλα πινε ενα τσιγαρο καθε βραδυ να χαλαρωνεις.Εγω αυτο εχω κανει με πολυ καλα αποτελεσματα.Ουτε τσιγαρα ουτε σταγονα αλκοολ.Μονο ενα μπαφακι και ολα κυλουν ομορφα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Απολυτε εχεις δοκιμασει να το κοψεις?σοβαρη προσπαθεια ομως.Θα σου δωσω μια συμβουλη μιας και σου εχω ιδιαιτερη αδυναμια.ΚΟφτο μαχαιρι και απλα πινε ενα τσιγαρο καθε βραδυ να χαλαρωνεις.Εγω αυτο εχω κανει με πολυ καλα αποτελεσματα.Ουτε τσιγαρα ουτε σταγονα αλκοολ.Μονο ενα μπαφακι και ολα κυλουν ομορφα...
τυπε γιατι να το κοψει?το τσιγαρο είναι υγεια

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε γιατι να το κοψει?το τσιγαρο είναι υγεια
Πρωτον γιατι θελει καμια δεκαρια ευρω ημερησιως.
Δευτερον, γιατι δεν θα χρειαστει ποτε να ψαχνει διανυκτερυον περιπτερα,
Τριτον , για τους δυο παραπανω λογους  :dancing:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66