όχι , αλλά τον γαμούσε με στραπον η αφροδίτη...ο θεός άρης λοιπόν ήταν ντυμένη γυναίκα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 807
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
άλλο σχετίζονταν και άλλο "Ο Θεός" του πολέμου. άλλο στρατηγός και άλλο οι λοχίες.ναι βρήκες έναν θεό και μπορώ να σου πω άλλες 100 θεές που σχετίζονταν με τον πόλεμο ...
άστο...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Μην υποτιμάτε τις γυναίκες. Μπορεί να είναι αδύναμες σωματικά αλλά έχουν άλλα χαρίσματα που εμείς δεν τα έχουμε.
Οι γυναίκες δεν είναι καλές οδηγοί. Δεν έχουν χωρική ικανότητα. Αυτό ξεκίνησε γιατί ο άντρας κυνηγός που έβγαινε έξω από τη σπηλιά να φέρει τροφή, είχε ένα ακόντιο ή τόξο ως οπλα το οποίο όταν τα πέταγε έπρεπε να βρει στόχο. Γι αυτό κι είχε εξασκήσει το μάτι του στην απόσταση που χρειαζόταν.
Πόσες φορές οι γυναίκες σας στο σπίτι σας έχουν απαντησει στην ερωτησή σας που είναι η τσατσαρα " πάνω στο κομοδίνο!" και εσείς δεν την βλέπατε?
Κι όμως ήταν πάνω στο κομοδίνο μαζί με 100 πράγματα ακόμα!
Η γυναίκα από την άλλη, επειδή την ώρα που έλειπε ο κυνηγός για να φερει τροφή έπρεπε να συντηρήσει τη φωτιά στη σπηλιά και να "υπερασπιστεί" την εστία και τα παιδά της είχε αναπτυξει την "οφθαλμική συνάφεια". ήξερε ακριβώς που είναι το κάθε πράγμα μέσα στη σπηλιά και ο εξωτερικός κίνδυνος την είχε κάνει να αναπτυξει μια ευρεία ματιά του περιορισμένου χώρου γυρω της, ώστε να "σαρώνει" συνεχώς τηνπεριοχή ευθύνης της μέχρι να έρθει ο άντρας από το κυνήγι.
Διαφορετικες δεξιότητες, διαφορετικά θέλω και διαφορετικά ένστικτα.
Αντρες πολύ συχνά εγκαταλείπουν τα παιδιά τους στην τυχη τους. Γυναίκες πολύ σπάνια θα αγνοήσουν τα παιδιά τους ή θα αδιαφορήσουν.
Όλα τα λεφτά και όλα τα πλούτη του κόσμου δεν θα είχαν αξία αν δεν είχαμε τις γυναίκες.
Οι γυναίκες δεν είναι καλές οδηγοί. Δεν έχουν χωρική ικανότητα. Αυτό ξεκίνησε γιατί ο άντρας κυνηγός που έβγαινε έξω από τη σπηλιά να φέρει τροφή, είχε ένα ακόντιο ή τόξο ως οπλα το οποίο όταν τα πέταγε έπρεπε να βρει στόχο. Γι αυτό κι είχε εξασκήσει το μάτι του στην απόσταση που χρειαζόταν.
Πόσες φορές οι γυναίκες σας στο σπίτι σας έχουν απαντησει στην ερωτησή σας που είναι η τσατσαρα " πάνω στο κομοδίνο!" και εσείς δεν την βλέπατε?
Η γυναίκα από την άλλη, επειδή την ώρα που έλειπε ο κυνηγός για να φερει τροφή έπρεπε να συντηρήσει τη φωτιά στη σπηλιά και να "υπερασπιστεί" την εστία και τα παιδά της είχε αναπτυξει την "οφθαλμική συνάφεια". ήξερε ακριβώς που είναι το κάθε πράγμα μέσα στη σπηλιά και ο εξωτερικός κίνδυνος την είχε κάνει να αναπτυξει μια ευρεία ματιά του περιορισμένου χώρου γυρω της, ώστε να "σαρώνει" συνεχώς τηνπεριοχή ευθύνης της μέχρι να έρθει ο άντρας από το κυνήγι.
Αντρες πολύ συχνά εγκαταλείπουν τα παιδιά τους στην τυχη τους. Γυναίκες πολύ σπάνια θα αγνοήσουν τα παιδιά τους ή θα αδιαφορήσουν.
Όλα τα λεφτά και όλα τα πλούτη του κόσμου δεν θα είχαν αξία αν δεν είχαμε τις γυναίκες.
σωστοςΜην υποτιμάτε τις γυναίκες. Μπορεί να είναι αδύναμες σωματικά αλλά έχουν άλλα χαρίσματα που εμείς δεν τα έχουμε.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.378
- Πόντοι
- 456
η δικηγορία είναι συνώνημη με τον φαφλατισμό...
Απαιτεί να έχεις την ικανότητα να μιλάς επί μισή ώρα χωρίς να λες ουσιαστικά τίποτα
γι αυτό και διαπρέπουν εκεί οι γυναίκες
Δηλαδη μεχρι το 90 ολοι οι αντρες δικηγοροι ηταν φαφλαταδες και μετα αλλαξε το καθεστως και εγιναν οι γυναικες.
Λιγο περιεργο μου ακουγεται
επειδή μάλλον έπεσα στο λάκκο με τις καθυστερημένες κρυφοαδερφές θα στο γράψω και ελπίζω ο γιατρός σου να στο εξηγήσει. Στο ισραήλ οι γυναίκες δε γεννάνε τρομπάκο; εκεί πάνε υποχρεωτικά στρατό. και έχουν και βαθμούς. πωωωω φτιάξτε με πρωινιάτικα ζωντανά μου γουστάρω εμπάθειες.Αν και με διανοητικά καθυστερημένους δεν έχει κανένα νόημα να συνομιλείς θα το γράψω μήπως και το καταλάβεις.
Οι γυναίκες δεν πάνε στον πόλεμο και δεν γίνονται στρατηγοί για έναν απλό λόγο:
Είναι ΜΗΤΕΡΕΣ.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
άλλο στρατηγός και άλλο οι λοχίες.
το γαμήσαμε τώρα
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Εδώ μέσα συμβαίνει το εξής καταπληκτικό:
Όλοι βρίζουν τις γυναίκες γενικώς και όλοι θίγονται μόλις μιλήσεις για τη μάνα τους.
Τι να πει κανένας........
Όλοι βρίζουν τις γυναίκες γενικώς και όλοι θίγονται μόλις μιλήσεις για τη μάνα τους.
σωστός. η ένστασή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι στα πλαίσια της απελευθέρωσής τους και της προσπάθειας να γίνουν ίσες σε μία κοινωνία που κακώς τις είχε αποκλεισμένες μέχρι πρόσφατα, προσπαθούν να γίνουν αντράκια. εκεί χάνεται το παιχνίδι. έχουν τόσα να κάνουν καλύτερα από εμάς λόγω διαφορετικότητας.Μην υποτιμάτε τις γυναίκες. Μπορεί να είναι αδύναμες σωματικά αλλά έχουν άλλα χαρίσματα που εμείς δεν τα έχουμε.
κανείς δεν έβρισε τις γυναίκες. όσο για οικογένειες εάν έχεις ίχνος πολιτισμού άστες εκτός υπολογιστή.Εδώ μέσα συμβαίνει το εξής καταπληκτικό:
εσυ τι γνωμη εχεις πακι;το γαμήσαμε τώρα
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εσυ τι γνωμη εχεις πακι;
βυζακια εξω;
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
βυζακια εξω;
ε μα .. με βγάζουν από τα ρούχα μου
εγω λεω να πανε στρατο οι πουτανες οπως στο Ισραηλ να βοηθησουν την Πατριδαε μα .. με βγάζουν από τα ρούχα μου
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Γυναίκες;
Θα απαντήσω εν συντομία, πρόστυχα και αποτελεσματικά.
Ούτε καν στο παθητικό γαμήσι δεν τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άντρες
κατά την γενική ομολογία όσων έχουν άποψη......
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;
Θα απαντήσω εν συντομία, πρόστυχα και αποτελεσματικά.
Ούτε καν στο παθητικό γαμήσι δεν τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άντρες
κατά την γενική ομολογία όσων έχουν άποψη......
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Σόρρυ μάγκες. Νομίζω η λύση είναι απλή και υπάρχει ένα μοναδικό πράγμα που δείχνει ότι οι γυναίκες είναι για να πλένουν βρακιά και μάλιστα αφού τους έχει δείξει το πως ένας άντρας. Πείτε μου μία γυναίκα στρατηγό που έχει γράψει ιστορία. Και να χέσω τα βιβλία, τις μαγειρικές, τα ρούχα και κάθε άλλη μαλακία που φτιάχνει ένας άντρας και μία γυναίκα. Ο πόλεμος που είναι ο πρώτος και τελευταίος τρόπος κυριαρχίας σε άλλους, ο τρόπος καταστροφής αλλά και ανοικοδόμησης, το αρχέγονο εκείνο εργαλείο εξέλιξης ή το αντίθετο. Ε λοιπόν καμιά γυναίκα δεν έχει γράψει ιστορία σε κανένα πεδίο μάχης διότι πολύ απλά δε μπορούν.
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Joan_of_Arc[/url]
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Boudica[/url]
Τύποι οι γυναίκες για χρόνια ήταν στο παρασκήνιο γιατί το 99,99% των κοινωνιών στην ανθρώπινη ιστορία ήταν πατριαρχικές. Τα τελευταία χρόνια όμως μας έχουν πάρει αμπάριζα. Εγώ μιλάω εκ πείρας λόγω επαγγέλματος (δικηγόρος). Μέχρι και τη δεκαετία του '80 η μεγάλη πλειοψηφία των νομικών ήταν άντρες. Από τα μέσα της δεκαετίας του '90 και μετά όμως, στη Νομική μπαίνουν σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες. Όταν φοιτούσα εγώ κάθε 50 γυναίκες υπήρχε και ένας ψωλαραίος. Όλες αυτές βγαίνοντας γίνονται δικηγορίνες, συμβολαιογράφοι και δικαστικοί. Σημειώστε το δικαστικοί. Σε καμιά 20αριά χρόνια θα μας δικάζουν σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες. Και στη Βουλή, και σε διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα τα ποσοστά γυναικών ανεβαίνουν προοδευτικά. Εγώ το αποδίδω σε 2 παράγοντες: 1) στο ότι διαβάζουν περισσότερο και επιτυγχάνουν στις εξετάσεις και 2) γιατί συνήθως προτιμώνται σε σχέση με έναν άνδρα συνάδελφό τους ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας για διαφόρους λόγους (εμφάνισης, κοινωνικούς κλπ.)
Δυστυχως οντως στην εποχη μας υπαρχει πολυ μεγαλος σεξισμος εναντιον των αντρων. Απο το σχολειο μεχρι το επαγγελματικο περιβαλλον οι γυναικες τυχαινουν παντα καλυτερης μεταχειρισης.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εγω λεω να πανε στρατο οι πουτανες οπως στο Ισραηλ να βοηθησουν την Πατριδα
να ανεβάζουν το ηθικό
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
κανείς δεν έβρισε τις γυναίκες. όσο για οικογένειες εάν έχεις ίχνος πολιτισμού άστες εκτός υπολογιστή.
Είσαι και ψυχικά διαταραγμένος.
Είδες πουθενά να αναφέρομαι σε εσένα;
Είδες πουθενά να αναφέρομαι σε οικογένειες;
Εσύ δε θεωρείς τις γυναίκες άχρηστες και τις βρίζεις;
Αυτό αν δεν είναι βρισιά:
Σόρρυ μάγκες. Νομίζω η λύση είναι απλή και υπάρχει ένα μοναδικό πράγμα που δείχνει ότι οι γυναίκες είναι για να πλένουν βρακιά και μάλιστα αφού τους έχει δείξει το πως ένας άντρας.
τι είναι;
Έπαινος;
Αλλά εσύ μπορεί να θεωρείς ότι η μάνα σου έπλενε το βρακί σου λίγο και ασήμαντο.....
Τόσα νογάς.
κλπ[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Joan_of_Arc[/url]
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Boudica[/url]
Δυστυχως οντως στην εποχη μας υπαρχει πολυ μεγαλος σεξισμος εναντιον των αντρων. Απο το σχολειο μεχρι το επαγγελματικο περιβαλλον οι γυναικες τυχαινουν παντα καλυτερης μεταχειρισης.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 139
- Εμφανίσεις
- 8K